Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 472
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Говорих с управител на магазин и той ми каза, че може би ще го спрат от внос.

# 466
Аз изнамерих, съвсем случайно, стара партида Персил за бяло. В СВА. Grinning
Избелители на кислородна основа - 15-30%.
Произведен е май 2018г, 3г. трайност имат на Хенкел праховете, така че до май 2021 се води годен.

На 6.99  лв го взех. Дори са 20 пранета, не 18...тоест както бяха едно време.

# 467
  • пловдив
Оф, спряли са спрея за петна на dm и не се знае кога и дали ще има внос... 😭
Да му се не види и тъпата болест, съсипа целия свят! 😫

Апропо, писах на Хенкел да ги питам какво става с Персил за бяло в БГ. Чакам отговор.
И аз няколко пъти не го откривам .
Взех подобен на същата марка като гел ,но по-удобен е спрея определено.

# 468
  • оттам, откъдето започва България
Качете снимка на този спрей за петна. Тази седмица почти ежденевно ходя в ДМ и искам да видя дали при нас го има.

# 469
  • Русе
Аз за това като ми попадна промоция на Персил 108 пранета в Метро си взех. Писна ми по промоции по веригите да се ядосвам, че няма прах за бяло пране. Така поне съм се осигурила за няколко месеца.
Интересно ми е какво ще отговорят Хенкел.

# 470
Аз за това като ми попадна промоция на Персил 108 пранета в Метро си взех. Писна ми по промоции по веригите да се ядосвам, че няма прах за бяло пране. Така поне съм се осигурила за няколко месеца.
Ако изобщо отговорят ....

# 471
Хенкел имат прах за бяло. В магазина, където работя, доставят щом поръчаме. Става въпрос за Варна

# 472
  • София
Спреят за петна:

# 473
  • София
Здравейте, знаете ли как успешно да изпера петна от капките за нос Коларгол? Вече имаме няколко изцапани дрешки, чаршафи и кърпи...

# 474
Здравейте, знаете ли как успешно да изпера петна от капките за нос Коларгол? Вече имаме няколко изцапани дрешки, чаршафи и кърпи...
Прах за бяло , 60С дълга програма .
Редакция : За по–сигурен резултат може да напръскаш предварително с препарат за петна .

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:04 от strawberry84

# 475
Да не те отчайвам, но при мен нищо не помогна, леко посветляха само, но петната останаха.

# 476
  • Варна - Черна гора
Госпожа Лаленце, ето как да преборите петната
https://www.bg-mamma.com/?topic=826314.msg30193515#msg30193515

# 477
  • София
Оказа се, че в Тео Бебе има избелители - 5-15%.Жалко, че се набутах с тоя Ариел, който освен здушаващия аромат, има ужасно неудобна опаковка и тъпо дозиране от 105 мл. Поне да беше 100 мл.

# 478
Здравейте, купих си течен ариел за 80 пранета, обаче забелязах, че бутилката не е пълна до горе, може би около  4-5 пръста по-малко? До сега не ми е правило впечатление чак толкова да не е пълен. Някой скоро да е купувал или да помоля да провери, ако може?!?
По капачката отвътре също имаше гел, нещо се осъмних ?🧐

# 479
Здравейте, купих си течен ариел за 80 пранета, обаче забелязах, че бутилката не е пълна до горе, може би около  4-5 пръста по-малко? До сега не ми е правило впечатление чак толкова да не е пълен. Някой скоро да е купувал или да помоля да провери, ако може?!?
По капачката отвътре също имаше гел, нещо се осъмних ?🧐
От къде е ?

Общи условия

Активация на акаунт