Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 448
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Valerians този гел го ползваш за първи път , нали така ? Поне така си мисля от поста ти .
В чашка директно в барабана при дрехите .

# 526
Течните перилни препарати се слагат в барабана. Има чашки за тази цел, продават се в магазинчетата тип "1 лев".

# 527
Valerians този гел го ползваш за първи път , нали така ? Поне така си мисля от поста ти .

Ами, не, ползвала съм го и друг път, но винаги течните гелове съм слагала в чекмеджето с отделенията на пералната за прах.
Може ли без чашка, че нямам към момента да се излее? Аз сипвам с малката капачка на самото шише по няколко капачки имам мерително капаче в самото отделение за прахта.?!?

# 528

Ами, не, ползвала съм го и друг път, но винаги течните гелове съм слагала в чекмеджето с отделенията на пералната за прах.
Може ли без чашка, че нямам към момента да се излее? Аз сипвам с малката капачка на самото шише по няколко капачки имам мерително капаче в самото отделение за прахта.?!?
Може .

# 529

Може .

Оки Simple Smile, ще пробвам утре Simple Smile, благодаря!!!

# 530
Какво е мнението ви за този препарат

Подходящ ли е за цветно пране . Изпира ли добре ?

# 531

Ползвала съм гела за бяло на тази марка – нищо особено . Среден клас е според мен .

# 532
Bianco значи бяло. Т. е вероятно не е подходящ за цветно.

# 533
  • Pazardjik

Среден клас,става за цветно.Бианко-то в името означава ,,Бял мъх,?тоест аромата.Другия е с марсилски сапун.Не са лоши,но не са и кой знае какво

# 534
  • София

Ползвала съм го за цветно пране, даже част от семейството много го харесват като аромат. Според мен си пере нормално, макар че нашите дрехи са слабо замърсени, а и аз не съм капацтет в перилните препарати:flushed:

# 535

Не става за цветно. Съдържа оптични избелители.  ШантеКлер си имат препарат за цветно, с червена капачка е и си пише, че е за цветно. Този е за бели и устойчиви цветни тъкани, като кърпи и покривки, например. Премахва мазни петна за разлика от другия за бяло, на който пише, че е със сода бикарбонат.
Използвала съм ги всички. Този за цветно много добре пере.
https://www.chanteclair.it/cura-dei-tessuti/detersivi-per-lavatr … r-lavatrice-color

# 536
petiaivanov моля да ми отговорите (но без спорове )омекотителите на марката /ако сте ползвала / оставят ли аромат след сушене в сушилня ?

# 537
Не използвам омекотители. Никакви.

# 538
Не използвам омекотители. Никакви.
А гела оставя ли аромат ?

# 539
Много слаб. Настроила съм си пералнята да плакне допълнително, защото не искам да остава аромат на перилни препарати. Искам единствено леко да се усеща парфюмът ми. Всичко друго асоциирам с миризмата в обществените перални- на всякави препарати на куп.
Ти нали каза, че си изполавала този за бяло. Не оставя ли аромат?

Общи условия

Активация на акаунт