Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 439
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Много слаб. Настроила съм си пералнята да плакне допълнително, защото не искам да остава аромат на перилни препарати. Искам единствено леко да се усеща парфюмът ми. Всичко друго асоциирам с миризмата в обществените перални- на всякави препарати на куп.
Ти нали каза, че си изполавала този за бяло. Не оставя ли аромат?
Не остава . Ама  тайно се надявах другите да оставят .  Защото съм имала случай , в който гела за цветно имаше силна миризма а този за бяло – никаква .

# 541
  • София
strawberry84 , спомням си, че в предходните теми съм чела за омекотителите на Тесори Ди'Ориенте.  Доколкото си спомням, те бяха споменавани с доста силна миризма.

# 542
strawberry84 , спомням си, че в предходните теми съм чела за омекотителите на Тесори Ди'Ориенте.  Доколкото си спомням, те бяха споменавани с доста силна миризма.
Вчера си купих една бутилка . Утре ще го пробвам .

# 543
Аз ползвам основно омекотителите на Тесори от 4-5 години. Доволна съм от ароматите, задържат се дълго по прането. При чаршафи, калъфки, седмица след изпирането им миришат на омекотителя.

# 544
Аз ползвам основно омекотителите на Тесори от 4-5 години. Доволна съм от ароматите, задържат се дълго по прането. При чаршафи, калъфки, седмица след изпирането им миришат на омекотителя.
А от кой вид ? Аз си купих синия .

# 545
Всички на снимката съм използвала, без Ayurveda (синия). Най-любим ми е Muschio Bianco. Най-слабо усещах Hammam. Аз като цяло много харесвам и използвам също душ гелове, спрейове за тяло, сапуни на марката.
Скрит текст:

# 546
  • Пловдив
Точно тюркоазената бутилка Ayurveda при мен оставяше най-дълготраен аромат(целогодишно ползвам сушилня с термопомпа),а синият е съвсем нов(поне за мен)-Тhaalasso Therapy,видях го онлайн скоро.

# 547
Аз съм взела Ayurveda  . Утре ще я пробвам .

# 548
Аз изхабих един Ayurveda .
Слагах половин капачка на една пералня и след сушилня пак си миришеха силно дрехите, а лятото като се простира навън ще мирише още по-силно. Решила съм че ще минавам на такъв омекотител обаче първо имам да изхабявам още три други омекотители. Като набарам някакви хубави промоции обикновенно се зареждам с минимум две бройки. Та сега ще ми се наложи да почакам 🙂

# 549
  • Майнатаун
В кой прах за бяло имаше кислородни избелители?
Някой пазарувал ли е от магазините Борн за немски препарати и прахове, имате ли препоръки за нещо от там?

# 550
3Лилит<3 в моя град няма Борн , но съм влизала в сайта им . Цените са в пъти по–високи от другите магазини за внос . Не си заслужава според мен .

# 551
  • Майнатаун
Аз до сега никога не съм пазарувала от магазин за паралелен внос и ми се иска да разнообразя, но не знам към кой магазин да се ориентирам. Аз съм в Пловдив и на няколко местя видях тези магазини и за това се бях насочила към тях.

# 552
  • Пловдив
Аз до сега никога не съм пазарувала от магазин за паралелен внос и ми се иска да разнообразя, но не знам към кой магазин да се ориентирам. Аз съм в Пловдив и на няколко местя видях тези магазини и за това се бях насочила към тях.

И аз съм в Пловдив и пазарувам от м-н Борн,купувам прах за бяло Coral white+,Persil powergems-все продукти на Unilever,които са много добри,също така купувам препарат за профилактика на пералнята Dr.Beckmann,но цените са високи.Предпочитам италианският м-н Виа Тракия(на магистралата) и един гръцки маркет в Пазарджик,не само за препарати.

# 553
От показаните омекотители и при мен имаше много силна остатъчна миризма от Ayurveda!
В събота купих този , много ми хареса, траен и нежен аромат, но зависи и с какъв прах се пере, винаги пускам допълнително изплакване.

# 554
  • Пловдив
Къде го има този омекотител?

Общи условия

Активация на акаунт