Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 371
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • оттам, откъдето започва България
Последният показан омекотител ми е любим. Намирам го в един магазин на цена 2,50 лв. В Кауфданд и други вериги е над 3 лв. Изключително деликатен аромат след изсъхване на прането (не ползвам сушилня).
3 лева ???
Аз го взимам за 2.10 лева .
Сега в Метро има 2 за цената на 1 .
1литър е 1.80 лева .

Погледнах в Метро кои видове на Бинго са на промоция, но те не са същите като този, който коментираме. Ароматът им е различен.

# 571
В Дупница това Бинго го има на всякъде,и обикновено цената му не надвишава два лева.

# 572
Бих се радвала и в СИ България да е така. Simple Smile

# 573
И в Пловдив беше под два лева, но след корона историята и то стана 2.30.

# 574
  • Русе
И в Русе го има синьото Бинго с бебето.
Дидка и Саня, вижте в Едеа. Мисля, че и там го видях преди 2-3 седмици при бебешките козметики.

# 575
viki_1974, благодаря ти! Simple Smile
Моят любим омекотетил е бялото Бинго сензитив   
Вярно, че в Едеа беше напромоция на 2,39 лв., но аз имам две опаковки и няма смисъл да се презареждам.

# 576
Последният показан омекотител ми е любим. Намирам го в един магазин на цена 2,50 лв. В Кауфданд и други вериги е над 3 лв. Изключително деликатен аромат след изсъхване на прането (не ползвам сушилня).
3 лева ???
Аз го взимам за 2.10 лева .
Сега в Метро има 2 за цената на 1 .
1литър е 1.80 лева .

Погледнах в Метро кои видове на Бинго са на промоция, но те не са същите като този, който коментираме. Ароматът им е различен.
Мисля , че ги има . Не съм ходила до Метро . Мислех да ходя за тези капсули Рекс , но ще чакам да се появят малки опаковки .

# 577
Да, този белият го има навсякъде почти.
Но показания от мен е друг - различни са.
Синият има същия парфюм
като универсалния им препарат за почистване с агънцето - Bingo My sweet home.
Много обичам, когато има такъв тип серии.
Например много харесвам Sano Musk така.
Има го като омекотител, като препарат за под, спрей за сухо пране, имаше и блокчета за тоалетна...
Така не ти се смесват много различни аромати и парфюми.
Няма препарат за под sano musk. Нито блокче за тоалетна.

# 578
И в Русе го има синьото Бинго с бебето.
Дидка и Саня, вижте в Едеа. Мисля, че и там го видях преди 2-3 седмици при бебешките козметики.
Благодаря Вики . Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 579
  • пловдив
Последно от белия омекотител на Бинго взех през декември в промоция  две за едно ,големи опаковки.
Тъкмо свърших последната опаковка.И на мен ми харесва ,че аромата е лек и ненатрапчив.

# 580
  • Sredets/Burgas
Няма препарат за под sano musk. Нито блокче за тоалетна.

Е, блокче отдавна не съм виждала наистина, но препарат за под - Сано Муск имам вкъщи съвсем наскоро закупен.
https://m.emag.bg/preparat-za-podove-sano-floor-fresh-muskus-2-l … 884/pd/D22CRBBBM/

# 581
Добър ден.
Искам да споделя очудването ми от прах ABC за  бяло.Намерих в един магазин кутийки за две планета на цена около 0.60лв.Взех от любопитство,и по стечение на обстоятелствата вчера ми се наложи да я ползвам.ММ беше омърлял бяла кърпа,и белите чаршафи със сажди от камината(те мъжете са небрежно,и често правят някои неща уж без да искат)
Бях побесняла,не вярвах че това гадно,черно,мазно нещо може да се изпере.Е изпра се без допълнително третиране,на 60°с тази прах.Наистина станаха,като нови

# 582
  • Пловдив
Да споделя,за търсещите прах за пране за бяло Персил-вчера видях в Метро-2,в Пловдив,Persil deep clean,имаше и за бяло,и за цветно,малки торби(не погледнах за колко пранета) на цена 6,98лв и големи торби за 54пранета,15,68лв.Henkel.bg не са спрели вносът на прах за пране за бяло Персил,но който търси,намира...(аз лично не купувам козметка и препарати(с изключение на омекотители,но рядко) от официалния внос.

# 583
Съставът видя ли му?  Дали има кислородни избелители..защото ми се струва че нама и е само с оптични, което НЕ го прави прах за бяло.

# 584
Вече в Персил и Ариел официален внос няма кисл. избелители ?
Мислех да взема Ариел прах за бяло след капсулите , но вече не съм сигурна .
Явно ще купувам от магазина за внос .......

Общи условия

Активация на акаунт