Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 354
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • Велики Преслав
Експеримент със Рекс на дълга програма.

Изпран на дълга програма на 40 градуса.
  Резултат

# 286
  • Сливен
Момичета и момчета, знам, че много е коментирано, но никога не ми е трябвала тази информация и не съм я запомнила.
Вълнен пуловер. Тънък. Искам да го извадя от пералята, както е влязъл, че е нов.
Имам Омо течен (от новия) и Коколино течен - с някой от двата мога ли да го пера? (имам прах за цветно на Ариел)
Ако не мога - с какъв препарат? (предпочитам да не купувам специален за 1 блуза, но....)
Никога не съм се занимавала с вълнени и капризни дрехи.
В краен случай можеш със шампоан за коса да го изпереш

# 287
  • Бургас
При поредното ходене за прах за бяло и установявайки, че или е в промоция само този за цветно, или само такъв е останал, се питам - целенасочено ли ни бутат само за цветно да взимаме? Прежалих се днес до Кауфланд да отида (че го мразя този магазин и рядко ходя) и пак от промото Ариел за бяло нямаше?! Пуснали ли са изобщо или по презумпция е бил намален само този за цветно, поради липсата на такъв и за бяло?

# 288
Аз също не намерих за бяло :/

# 289
И при нас нямаше прах Ариел за бяло .

# 290
  • София
Момичета и момчета, знам, че много е коментирано, но никога не ми е трябвала тази информация и не съм я запомнила.
Вълнен пуловер. Тънък. Искам да го извадя от пералята, както е влязъл, че е нов.
Имам Омо течен (от новия) и Коколино течен - с някой от двата мога ли да го пера? (имам прах за цветно на Ариел)
Ако не мога - с какъв препарат? (предпочитам да не купувам специален за 1 блуза, но....)
Никога не съм се занимавала с вълнени и капризни дрехи.
Бих ползвала течния Омо за пуловера.

# 291
  • София
Персил Сензитив категорично не струва вече и повече няма да го купя. Ползвам го за бебешки дрехи и за нашето спално бельо. Слагам добавка за петна и пак нещата са зле, прането сивее.
Сано Максима става единствено за приплакване на дрешки на мъничко бебе, които нямат петна. Общо взето боклук, но може да се ползва при проблеми с атопичен дерматит.
Скоро ще тествам Тео Бебе прах, притеснява ме силния му аромат.

# 292
  • София
Персил Сензитив категорично не струва вече и повече няма да го купя. Ползвам го за бебешки дрехи и за нашето спално бельо. Слагам добавка за петна и пак нещата са зле, прането сивее.
Сано Максима става единствено за приплакване на дрешки на мъничко бебе, които нямат петна. Общо взето боклук, но може да се ползва при проблеми с атопичен дерматит.

Отвратително мирише това Тео. На затворено не се диша от него...
Много съжалявам да прочета за Персила. Когато синът ми беше бебе преди 10 години, переше фантастично и нямаше петна, които да не ми е изкарал без третиране.
По-добре вземи ариел за бяло, според мен.

# 293
При мен Тео бебе прах не искарва никакви петна, нито пюрета, нито наакано. Пера на детска програма 2ч40м,на 60 градуса, и ако не изпера на ръка петното предварително си стои. Със Сано максима същата работа. Сега взех Персил сензитив, една идея по добре е от другите, но пак иска предварително третиране.

# 294
  • Велики Преслав
Точно заради това, преди купувах само памучни дрешки, и за петна на 100 градуса.
   Да не би да перете на ниска температура

# 295
  • София
Не съм прала на 60С и петна не съм имала.
Скапали са праховете.

# 296
Тео Бебе гел не остава никакава миризма след пране.  Омекотител Тео Бебе също.

# 297
  • София

Точно влизам пак да го похваля точно този прах, който купих последно от Лили дрогерия. Можеш ли да снимаш състава на твоя? Наскоро писаха в темата, че вече нямало избелители в него, но явно моя е от стара партида защото има.

Това е петно от сок от цвекло, морков и ябълка. Сложих доза прах като за силно замърсено пране, напръсках със Спот и добавих 100 мл розов Вениш, програма на 60 градуса, 2 часа. Едвам изчаках пералнята, че да видя точно тази блузка. Сега е в сушилнята и ще я снимам после, но петно нямаше. Със сигурност и трите препарата са оказали влияние, но и само нааканите бебешки дрешки са като нови след пране с прах.

# 298
  • София
Не пазя опаковката, за съжаление, защото пресипвам в затворен съд. Но старите партиди бяха за 20 пранета. Новите са за 18. Моята е от новите.
Премахнатото петно със сигурност не се дължи на Персил Сензитив.

# 299
  • София
След Спот няма как да е останало това петно.

Общи условия

Активация на акаунт