Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 359
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
26.90лв За мен е ок цената. 27 стотинки на пране.

# 361
  • Пловдив
Точно това си мислех днес. Все по-трудно се намира прах за бяло. Затова днес си взех един Диксан класик за 100 пранета от италианския магазин Вия Тракия. Поне за няколко месеца да ми е мирна главата. Добре че са тези магазини за паралелен внос. Но пък от друга страна се чудя, в другите страни не ги ли облъчват и тях с гелове и капсули. Щом произвеждат и продават прахове, значи хората ги търсят и купуват...

И аз съм привърженик на големите кутии,да имам за няколко месеца,а за паралелният внос-напълно съм съгласна,добре,че ги има,с тези ограничения,мерки...В другите страни,за Франция и Италия говоря от първо лице,за цветно нямат прах за пране,само течни и капсули,но за бяло-прах,в Гърция също от 1г се появи Ариел за цветно и Ленор.

# 362
Да, за Гърция и Кипър е вярно това.

# 363
  • Пловдив
Аз и гръцки маркет си намерих не далеч от италианския Виа Тракия(пазарувам в магазина на магистрала Тракия) ,не само за препарати,всички стоки са в срок на годност,противно на изказването в тази тема,че в магазините за паралелен внос стоките са с изтекъл срок на годност.

# 364
О, да, категорично! В този, конкретно, има голямо текучество на клиенти, така че нищо не застоява. Всеки път, когато отида, има и много италианци. Явно си търсят техните си стоки. Аз пазарувам в София.

# 365
Този магазин има ли сайт ?

# 366
Има. Ама, май нещо не доставят сега.
https://ciao.bg/

# 367
Този диксан всъщносх става ли за цветни дрехи, че последно като бях в същия аутлет и аз му налетях, но с идеята да го ползвам за цветно главно. Не видях диксан за цветно и реших, чу класик също става. Още не съм го отворила, та мога да се коригирам Wink

# 368
Този диксан всъщносх става ли за цветни дрехи, че последно като бях в същия аутлет и аз му налетях, но с идеята да го ползвам за цветно главно. Не видях диксан за цветно и реших, чу класик също става. Още не съм го отворила, та мога да се коригирам Wink
Не става .

# 369
Не става .

Оле, ще го ползвам близките 5 години! Белите перални са ми рядкост.

Когато го взех, се двоумях дали да е даш или диксан.  Четох, взирах се и установих, че са идентични. Подкрепи ме и една продавачка 🙄.
Избрах диксан, че беше ценово по-изгодно.

# 370
Даринандия ако трябва да вярваш на продавачките .... Такива глупости съм чувала от тях . Една  ми твърдеше,  че Савекс е по-добър от Ариел .

# 371
Да, за бяло е този Диксан. Аз лично всякакво бельо - спално, лично, кърпи, хавлии, пера с прах за бяло и на 60°, така че си върви. Доскоро перях и дрехите на детето с такъв. Вярно, имам някои поизбелели, но като цяло ми се запазват цветовете дори и с такъв прах.

# 372
  • Пловдив
Този магазин има ли сайт ?

Сайтът на този магазин е много оскъден,на място в магазина продуктите са много,много повече.

# 373
Така исках да заместя ариела за цветно, но пак не му се случи. 
А италианците всъщност главно прахове за бяло и универсални ли имат?! Аз останах с такова впечатление.

# 374
  • Пловдив
Така исках да заместя ариела за цветно, но пак не му се случи. 
А италианците всъщност главно прахове за бяло и универсални ли имат?! Аз останах с такова впечатление.

Според мен(от личният ми опит) от италианските прахове само Даш и Диксан са добри,но са само за бяло,т.е. имат кислородни избелители.Майка ми ползва за всякакви дрехи Омино бианко(антибактериален) понеже има здравословни проблеми,доволна е от праха.Универсални прахове...няма такива,макар в Западна Европа да е разпространено мнението,че има и с един и същ прах си перат цветните дрехи на 40градуса и на 60градуса-бялите и светло-цветните.

Общи условия

Активация на акаунт