Всичко за климатиците N2

• 48 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • пловдив
Той е хубав, но когато се купува климатик, не се гледат дисплеи, външен вид и други. Гледат се характеристики.

Съгласна съм с вас, но когато нямаш компетентно мнение, като нас в случая се допитахме до професионалисти. От 1 година сме с този климатик и сме изключително доволни. Принципно не робуваме на марки, но човекът, с когото разговаряхме в магазина беше достатъчно компетентен, просто обмислихме и след една седмица го монтираха. Истината е, че не съм проучвала, просто избрах да се консултирам с хора, които ежедневно се сблъскват с клиенти като нас, които си мислят че разбират.

# 91
Да знаете професионалистите не продават LG Samsung  и всякакви подобни" телевизори" предполагам въпросните специалисти са от някоя голяма верига и сигурно сте се възползвали от безплатен монтаж. Това че аз не харесва избора ви не означава че климатикът не ви работи добре.

# 92
  • Велики Преслав
А за панасоник какво мислиш.

# 93
А за панасоник какво мислиш.
Най-добре от "телевизорите".

# 94
  • Велики Преслав
Щото имам такъв( бях много предобеден) с хубави параметри. Добре работи, нямам проблеми.

# 95
Щото имам такъв( бях много предобеден) с хубави параметри. Добре работи, нямам проблеми.
Не се съмнявам.Още дълго да ви служи

# 96
  • Велики Преслав
Дано, че много го харесвам.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 20:59 от Vasil Vasilev 676271

# 97
В новото жилище се обурудвай с един ето такъв в хола и по-малкия вариант 25 за спалнята, която ползвам:

https://vimax.bg/hiperinvertoren-klimatik-mitsubishi-electric-ms … S_z0aAuiNEALw_wcB

Климатиците са доста мощни и нямат проблем да топлят, но се оказа, че модела има много кофти бъг. На автоматичния режим са доста мързеливи и ако е много студено не топлят достатъчно независимо каква температура им се зададе, а не е като да не могат. Решението което открих е вентилатора да се пуска ръчно на сила 3, обаче си е доста дразнещо и тогава не са толкова тихи.

Някой ползва ли въпросния модел и намерил ли е решение на проблема?

Един приятел ми ги препоръча, който е доста доволен от тях а в другата стая има най-високия клас на дайкин със самопочистващите филтри Руби Сарара ли как се казваше и има база за сравнение. Не съм убеден обаче, че взех най-доброто за тези пари.

# 98
  • Велики Преслав
Ми вобще не е вярно. Прус това за да топли се пуска на отопление, не на авто.
    Тихи са, икономичти и други плюсове

# 99
Ми вобще не е вярно. Прус това за да топли се пуска на отопление, не на авто.
    Тихи са, икономичти и други плюсове

Под автоматично имам предвид режим на топлене и автоматичен режим на вентилатора. Ако дойдеш и в автоматичен режим на вентилатора ми ги настройш да си държат температурата ще те черпя шише хубаво уиски

# 100
  • Велики Преслав
Значи зубадан съм ремонтирвал,  супер е.
    Ама това за Автото не е вярно.

# 101
Значи зубадан съм ремонтирвал,  супер е.
    Ама това за Автото не е вярно.

Нямам идея какво е зубадан, ама за автото не можеш да ме убедиш, че не е вярно след като всеки ден си играя с два такива климатика. Прочетох в анголезични форуми оплаквания от същото.

# 102
  • Велики Преслав
На авто, прави така ако не му е изключено окото.
    Иначе, Зубадан, е модела.

# 103
На авто, прави така ако не му е изключено окото.
    Иначе, Зубадан, е модела.

Не знам дали гледаш същия модел никъде не виждам да пише зубадан. На кратко модела се води FH. В едната стая окото го изключих и поведението е сходно

# 104
  • Велики Преслав

Общи условия

Активация на акаунт