Всичко за климатиците N2

• 48 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Фрейда, ескам да си изкажа мнението, предварително ти казвам да не се обиждаш.
  Като мое лично мнение, в тези времена, ако един климатик се взима за отопление, то би било добре, той е да е хиперинверторен. Дори и да не е поне копа му на отопление са е 5.
  Ти до сегаси взимала добри машини, макар че има и по добри. Аз сацо търся мнение за онова Гпии новия модел. Ако е тих го взимам веднага. Просто като характеристики е супер. Ти до сега си взимала по-нисак клас машини. Не може да очакваме чудеса. Аз съм чувал да ми се оплакват и от такива да 3000 лева, но при теб, Гриито е нисък клас, пък Фуджицото никога не са били най-тихите. Те нямат тих режим. Имат на външното тяло, което за мен е тъпо. Аз имам 2 Фуджицута, хиперинверторни и пак се чуват повече он Панасоник, ЛГ, Грее У краун и други.
Не се обиждам, всъщност ти благодаря, това беше най-обективното мнение, до който извод бях стигнала и аз. Затова отново влязох в темата да попитам как да се отърва от климатика, а не да се жалвам от шума. Явно от всички модели аз съм попаднала на два от най-шумните, но така е като в магазина нямаше компетентен служител и ни набута това Фуджису като тихо. Бяхме склонни да вдигнем сумата. А външното тяло наистина е много тихо, а Грито например имаше резонанс.
Любимец шума е като духане на духалка, което не очаквах от климатика.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 21:26 от Freyda

# 76
  • Велики Преслав
А, ако е това, може да използваш гореспоменатия вариант или да се опиташ да го продадеш.

# 77
Виждам, че тук има няколко човека, които доста разбират. Какво е мнението за този базов модел на Мицубиши. Става ли за спалня? Ще се използва основно за отопление. https://vimax.bg/invertoren-klimatik-mitsubishi-heavy-dxk12z6-w- … 0-btu-klas-a.html

# 78
  • Велики Преслав
Ако цената е водещ фактор, е супер. Като модел мисля,че няма кусури.

# 79
Вносителят на Мицубиши Хеви не предлага такъв модел,което значи че вимакс сами са си го внесли,което значи ,че ако има проблем или счупена час работата ще е по трудна.аз лично не бих го взел.

# 80
Ако цената е водещ фактор, е супер. Като модел мисля,че няма кусури.
Цената е важна. Покрай друго търсене ни изпадна много изгодно студио, което ще се дава под наем. Иска ни се да вземем нещо не много скъпо, което все пак да не е много шумно (ще се спи на климатик) и да не се разваля често.
Вносителят на Мицубиши Хеви не предлага такъв модел,което значи че вимакс сами са си го внесли,което значи ,че ако има проблем или счупена час работата ще е по трудна.аз лично не бих го взел.
Те не са ли сериозна фирма? Възможно ли е ако се развали да се чака с месеци докато го поправят?

# 81
  • Plovdiv City
Sony1, вместо хевито, бих обърнал внимание на Hitachi RAK-35REF/RAC-35WEF Dodai 2. Колкото до онази фирма....без коментар....

# 82
  • Велики Преслав
Ама вече доста оплюхте Вимакс. Аз мислех че не са толкова зле. Моля кажете защо сте предубедени към тях.

# 83
Sony1, вместо хевито, бих обърнал внимание на Hitachi RAK-35REF/RAC-35WEF Dodai 2. Колкото до онази фирма....без коментар....
Този модел е непродаваем за тези пари   Gree G-TECH или Фуджицу KMCC са доста по добри.разбира се мое мнение.

# 84
Мицубиши се водят за едни от най-добрите. Със сигурност базовите модели на всяка фирма са компромисни, но с какво предложените от вас модели превъзхождат конкретно това Мицубиши? Aleksandars, какъв е проблема с vimax?

# 85
  • Plovdiv City
Dodai 2 е в пъти по-добър хардуерно от тракащото и шумящо KMCC. За модела на Gree ще се въздържа от коментар.

# 86
Не знам за какъв хардуер говорим при seer 6.2 това даже не трябва да се гледа от хората. С тези параметри е като климатик от 700 лева ама е хитачи.А кажете нещо за. G-tech  там софтуера ли какъв е проблема? Дайте да говорим реални неща , енергийни класове,мощности екстри .Този додай 2 не е лош климатик но е по скъп от параметрите си.дано ме разберете правилно.Просто  аз гледам за 2 лева къде ще получи клиента повече ,мое мнение е че при додай клиента ще се набута,защото за тези пари ще вземе по добър и по доказан климатик на друга марка.Вие запознати ли сте колко климатика Хитачи се купуват в България и колко фуджицу ,грии,мицубиши,дайкин,хеви.вие знаете ли че гаранционните заявки на Грии напримерно са под 0.5% за да се изказвате така за марката. идвате и казвате тук хардуера на фуджицу е зле и това е .Аз лично нямам познат с хитачи додай,но почети нямам такъв който да не е имал фуджицу и вие ще кажете ,че ние сме балъци ,а вие сте с хардуердно изряден додай ли?

# 87
  • пловдив
Ние сложихме наскоро LG air purifying в спалнята и сме много доволни. Показва доколко е замърсен въздухът в самата стая.

# 88
  • Велики Преслав
LG за мен не са климатици за спалня. Нямат автовентилатор.

# 89
  • Велики Преслав
Той е хубав, но когато се купува климатик, не се гледат дисплеи, външен вид и други. Гледат се характеристики.

Общи условия

Активация на акаунт