Абонаментни кутии в България - Тема 14

• 47 821
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Аз като видях шампоана на Олисета и ме побиха тръпки. Добре, че не поръчах кутията. Имах шампоан и маска от серията и всеки път като ги ползвах получавах страшно парене на скалпа. Последния път като ги ползвах още докато вземах от маската започна да ми парят пръстите на ръцете.  Предполагам, че съм алергична към някоя съставка. За първи път ми се случи такова нещо.

# 646
Доволна съм от кутията,но при мен са забравили кода за отстъпка на Виши

# 647
Провери да не се е залепи за кутийката. Аз имам въпрос за марвито. В листа пише, че номера 8, 9 и 10 не трябва ли да са пълноразмерни, а не тестери?

# 648
Току що прибрах кутията, но сега ще погледна.....

VyaraVelikova, а кое Ви кара да мислите, че трябва да са пълноразмерни? Към тях спадат и 5-ти и 7-ми номер. 1,2,3 и 4 си пише направо препоръчителната продажна цена без да са уточнение милилитрите, тъй като те са изписани още в наименованието на продукта, а на останалите е изписана цената на пълноразмерен продукт. Аз това виждам като разлика. Иначе би било чудесно всичко да е пълноразмерно.

# 649
Доста тестери отново и повтарящи се. На мен Марви-то ми е леко скучно вата. Миналата година Мартенската кутия беше много по-интересна.

Някой да е взел MFB, мисля че за нея получих известие, че е в офиса на Спиди.

# 650
Пише каква е цената за пълноразмерен продукт, а не, че са такива.
Няма го никъде кода,но като цяло не ми и трябва и няма да се занимавам да им пиша.

# 651
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
извинявайте, това ли е ФБ страницата на Book box от снимката https://www.facebook.com/book1box? Друга не намерих, а и сайт не видях. На снимката изглежда супер, но във ФБ книгите са много ограничени.

# 652
Ето това е страницата на Boox. И аз я заглеждах, но реших да видя първата кутия какво ще съдържа.
https://www.facebook.com/BOOX-100916718666979/

# 653
Чакам днес следобед да ми доставят и 2те кутии на МФБ, ще ги снимам, ако до тогава още няма постнати снимки

Някой да е взел MFB, мисля че за нея получих известие, че е в офиса на Спиди.

# 654

Доволна съм от Марвито! Blush Sunglasses
Аз съм много доволни от Марви, въпреки че бяха пропуснали да ми сложат пастата за зъби. Но обещаха, че ще я сложат следващия път😄. Според кутията е страхотна!

# 655
Може ли някой да качи листа с описанието на продуктите на Марви, че така само от снимката не става много ясно кое какво е.

# 656
  • Варна
Някой ползвал ли е обявените продукти от bellebox mistery edition. Вече я поръчах но ако някой има мнения ще се радвам да сподели.
Да, ползвала съм Miracle Shampoo от Mudmasky, получих го в редовна абонаментна кутия за януари 2020г. Той спаси косата ми след балеаж с обезцветяване и то само с 3-4 измивания, но по-голямата част беше изхвърлена наскоро. Доста странен продукт, не се пени, но и не утежнява косата след употреба, със смесени чувства към него съм...

# 657
[/img]mamma.com/pt8M/TrHfP.jpg[/img]
Може ли някой да качи листа с описанието на продуктите на Марви, че така само от снимката не става много ясно кое какво е.

Момичета, а кремът на Авант от кутията на Кибрит никаква слънцезащита ли няма🤔

# 658
На мен зимното марви по-ми-хареса 🤷‍♀️ колко сме различни хората, а 😂
От това ще ползвам половината неща, и то епизодично. Но са си хубави, де, просто не ме нацелва в подходящия момент.
Хареса ми стика за устни, нукс-а, ще ползвам измивната апивита и балсама. Останалото ми е so-so.

# 659
  • София
И моята кутийка от Ladybox дойде, за пръв път поръчах и съм много приятно изненадана откъм опаковки и за 19лв кутийката си е супер. Имах и подаръче мартеничка, четка за поставяне на маски за лице, маска за луце и тестерче на парфюм на Hermes. Аз доволен 😀

Общи условия

Активация на акаунт