АВГУСТовските деца посрещат есента

• 19 526
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
emelle, Честит празник, миличка! Да си жива и здрава и много да те радва твоето слънчице. Прегръдки от нас

Честито и на всички мънички бебоченца, които днес празнуват мини рождения си ден. Бързо да порастват и само да ви носят щастие и радост.

Момичета, аз да ви се похваля. Днес съм гледачка на две слънца: на моето и на Нети момченцето. Мама му друска хорце на сватбата на милата си сестричка. Много е приятно засега. От сутринта 7,30  съм с тях и много им се радвам. Сложих снимки в Албумчето ни в "Нашите Бебчета".
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=47221&photo=202

Лек ден на всички , по-късно ще се отчета каква съм я свършила.

# 271
  • Sofia
newsm59
smile3525
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, EMELLE! БЪДИ  ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА ОТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ![/center smile3525

# 272
Честит рожден ден на Emelle !!!  bouquet
Честита втора месе4инка на Ивчо на мама Теди79 Hug( Дари му изпраща много поздрави  Party),както и на вси4ки беб4ета,които празнуват днес своя мини-празник Grinningосмо число  най беше най-продуктивното като дата Winkсрен дашите празници!
Ние с Дари сме добре.Седим си вкъщи в лошото време SadЗа щастие тя днес реши да спинка,вместо да мрънка.Уфф- дано скоро се оправи времето 4е пак да тръгнем по разходки.
Днес таткото отиде до Плевен да докара свеки за помощ.Аз от утре съм на работа.Стискайте палци вси4ко да мине добре.Ох- 4е ще се притеснявам- то е ясно Rolling Eyes.Днес запо4нах да се изцеждам.Една приятелка ми даде Авентска помпа и ..наистин а е страхотна.Аз не вярвах 4е може да има такива резултати.Цедя се на 4асти,тъй като ДАри не ме оставя дълго време със свободни ръце.Но- смятам 4е ще успея с това на4инание.Все пак трябва да изцедя млекце само за едно хранене на моята муцунка докато ме няма Grinning( между другото колко мл. са й нужни  newsm78)...утре сме и на консултация.Трябва да ни бият ваксината( а аз тази ве4ер трябва да я купя най-накрая ooooh! 4е съм голям заплес напоследък).Абе- утре ще е важен ден .Ще докладвам  PeaceХайде- спирам за сега.отивам да свърша малко къщна работа докато Дария спи.

# 273
  • София
   Velmar виж това за колко кърма е нужна
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=65156.0

# 274
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН emelle! Бъди най-щастливата и обичана жена и майка!

Честити месечинки на Кристиан на мама anni78, Александър на мама gecumka, Ивайло на мама tedi79, Емили на мама snejko, Тарек на мама vessy78, Ния на мама Busy,  Георги на мама Tony_M! Нека бъдат най-здравите, обичани и усмихнати бебчета! smile3504

Честити празници на всички, които съм пропуснала тези дни!

Здравейте мами! Ние пък снощи заведохме Ния за сефте на кръчма!  newsm44 Качих малко снимки  newsm03 За секса – ние винаги сме били на „вардааааа” Mr. Green, презервативите не ги обичаме хич, друго си е усещането без  smile3533 Знам че до 6-ия месец се стерилизират нещата на бебчетата  Peace Ммария26, браво на теб! Стискам палци за успешна защита на дипломата.  newsm10 Kabiv, Честита погача!  newsm51 Инфакола страшно много помогна и помага на Ния! smile3521 Съжалявам, че все още не са ви изпратили, но определено си струва! Peace Мадона, мушморочетата са прекрасни newsm05
За Пентаксима – мислим да купим и 3-те ваксини накуп, но преди това ще попитаме педиатъра дали може той да ни ги съхранява.
  Peace
Целувки от нас с Ния  Kissing Heart

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 19:28 от blueeye®

# 275
Честити месечинки на Кристиан на мама anni78, Александър на мама gecumka, Ивайло tedi79, Емили на мама snejko, Тарек на мама vessy78, Ния на мама Busy,  Георги на мама Tony_M!  Бъдете здрави и много щастливи! smile3525

newsm59 emelle! Много здраве,любов и сбъднати мечти! newsm5!

Kabiv Честита погача! Да е жив  и здрав Ники и дано скоро да му спрат коликите!

# 276
Честит Рожден Ден на  мама emelle!
Да си жива и здрава миличка, и двамата ти мъже мнооого да те обичкат и слушкат!  newsm51

Честити месечинки на всички празнуващи днес бебоци  Heart Eyes

bebon, и аз съм с разтвора на Чико и наистина мирише много независимо че изплаквам обилно с преварена гореща или студена вода, миризмата остава  Rolling Eyes

mamajeni, казвали са ми че се стерилизира докато бебчетата пият мляко, до тогава е почти задължително, но пак си зависи...абе както си прецени майката.
Иначе ние сме с ваксина от ЗК и нямахме проблеми, така че не се навивайте че е задължително да има странични ефекти  Peace

Ние се налага да излезем на квартира, смятам че ще е за по-добро и без това сами се оправяме с всичко. Утре татито ще ходи да гледа една, стискайте ни палци да е хубава и да стане работата, че тук не се издържа  Sad

# 277
             Kabiv Честита ви погача!  bouquet  bouquet  bouquet
Нека Бог закриля и пази Ники през целия му живот и дари семейството ви с много щастие и поне още едно детенце!Прегръщам ви и ви целувам! Hug
 newsm51
Чувала съм че след 40 тия ден коликите намаляват ,така че търпение, още малко остана!Но дано този Инфакол да дойде най -сетне! Hug Heart Eyes

Честит Рожден Ден на  мама emelle!
Пожелавам ти щастието и любовта да не напуска домът ви!

Честити месечинки на Кристиан на мама anni78, Александър на мама gecumka, Ивайло на мама tedi79, Емили на мама snejko, Тарек на мама vessy78, Ния на мама BusyГеорги на мама Tony_M

bigdance2
Ние и вчера и днес не спим повече от 15тина минутки и после на ръце.Не плаче въобще ,но иска някой да я занимава ,да и говори и не желае да лежи в ръцете ни трябва да е изправена за да може да разглежда,абе какво да ви говоря ,много сме важни JoyНали е лъвица WinkДнес си имахме и гости,но се държа прилично!

Ние се кърмим на около 2,5 но твърд режим имаме само за през нощта,спи си по 5-6ч и после яде на 3 ч!Понеже не иска и да близне вода или залъгалка проблем със стерилизация нямаме,но съм чувала ,че до годинката се стерилизира newsm78.
Ммария26 браво !Успех и на защитата!

Мадона браво и на теб то с едно бебе е трудно, а с две и то не мое си е предизвикателство.Дай Боже всеки му такива приятелки!
Velmar не се тревожи с такива шефове всичко ще е ок!Виж за свеки не знам Joy
Lorexa и Ники трудно свикна да спи в градината ,но за около седмица влезе в релси ,поне да стои мирно докато другите спят!Трябва им време на децата.Новата обстановка е предизвикателство за всеки голям човек,а за едно детенце да не говорим.
blueeye браво на вас,какви са тези кръчми ,следващия път-Опера! NaughtyВсе пак не може само бахур важна е и културата! Joy
val_stefМного правилно решение!Добре че сте се усетили навреме! Peace
И най накрая да ви почерпя за рождения ден на моята сестричка!Тя е далеч от мен и много ми липсва ,но се надявам догодина да сме вече заедно! newsm38 beer2 Popcorn

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 19:21 от MamaMargo

# 278
Момичета,
нямаме ли нужда от заглавие на новата ни темичка??
Аз се чудя каква да е темата и цвета.. гледах да съобразя и тази е в тъмночервено заради есента, ами сега
Каква да е темата на темата?
Чакам предложения , а между временно ви целувам и отивам да си гушкам бебето

# 279
Цитат на: MamaMargo

[color=magenta
Velmar [/color] не се тревожи с такива шефове всичко ще е ок!Виж за свеки не знам Joy
Joy Joy JoyАБе- 4акам я всеки момент да пристигне.Пътуват за насам.Уж сме говорили и с мъжа ми по въпроса,но..ще видим.Надявам се вси4ко да е наред.Ако ли не #2gunfireжълт картон и обратен бърз ескорт Naughty
За стерилизацията и аз си мисля 4е е хубаво да се стерилизира  пове4ко,но не и прекалено.Малко ми се вижда безсмислено прекалената педанти4ност по темата.Още пове4е щом поотраснат де4ицата.От един момент нататък те ще пипат вси4ко и ще си бутат в устата,а аз да ти4ам с парцала ,целяща безупре4на стерилност Crazy-ами - няма да стане ,а и не виждам смисъл.Но- рано ни е д амислим за този момент.
Вал стеф- смао мога да ви поздравя за решението PeaceАз от години живея отделно от нашите и просто сега ми е немислимо да сме под един покрив #CrazyОще пове4е 4е те са на далеко( както и свекърите).Абе- вие сте си отделна семейна единице и  щом има възможност- по-добре се отделете.Не казвам 4е ще ви е лесно,но- май не търсите лесното а спокойствието.Успех Hug

# 280
  • София
Чакай и аз да се включа с предложение за нова темичка: Първи дъжд закапа вече, гука августовското човече
Това е първото, което ми хрумна на прима виста Hug

# 281
Чакай и аз да се включа с предложение за нова темичка: Първи дъжд закапа вече, гука августовското човече
Това е първото, което ми хрумна на прима виста Hug
харесва ми предложението,но ето малко преоформено от мен  Party
Навън дошла е есен вече и сладко гука августовското човече

# 282
Навън дошла е есен вече и сладко гука августовското човече

newsm10

# 283
НОВАТА НИ ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт