АВГУСТовските деца посрещат есента

• 19 532
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Марги, Честита ви втора месечинка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Еличка е прекрасна госпожичка. Пожелавам ви все така да бъде фина и красива и с много мно-о-ого щастие да ви дари.
Velmar, честита втора месечинка и на твоята сладка принцеска Дари.
Васи, честито и на теб за втората месечинка на голямото мъжле Ангел.
Честито на всички, които също имат повод за празник
Ние също сме от тях - днес правим 40 дни. По този повод бяхме сутинта на църква, а след това се прибрахме пеша от Дървница до Младост 4 и така си направихме много приятна разходка.
Уфф, при нас продължава проблема с коликите с пълна пара. Снощи Junior така се мъчи, миличкото ... много жал ми беше за него. Бяхме поръчали прословутия Infacol на един наш познат, който живее в Англия и още нищо не е направил по въпроса, а все обещава #2gunfire Вече не мога до го чакам, а и не знам струва ли си за тези капки. Помагат ли толкова, колкото ги хвалят? До сега караме на Еспумизан, но като свършим поредната опаковка, смятам пак да се върна на Саб, защото определено вече привикнахме на другите и няма особен ефект. Давали са ми съвет да пробвам с изцеден сок от праз, много бил помагал, ама аз още не съм пробвала. Вие чували ли сте отзиви за този лек? newsm78
Кайли, дано приключат вече тревогите ви с Тони за да се отдадете напълно на радостите, с които дарява щастливото бебе Hug
val_stef , ние винаги сме се пазели с презервативи (но само Durex Naughty) и смятам така да продължаваме.
и аз така Peace

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 20:47 от Kabiv

# 256
 newsm59 на gecumka ! Много здраве, любов и сбъднати мечти! newsm51

newsm59 на Ммария26 на патерица!  Много здраве,любов и сбъднати мечти! Успех на защитата на дипломната работа! newsm51

Честито на всички бебчета които имат повод да празнуват днес! Да са много здрави и да слушкат мама и тати!  bouquet

# 257
Здравейте мами,
имам въпрос,относно студената стерилизация

До вчера ползвах табл. на чико, и вземах разтвора пак на чико.Притеснява ме че е доста ароматизиран дори и след обилно изплакване на шишета и биберони
Някой ползвал ли е разтвора, споделете мнение
Благодаря

Целувки на всички малки слънчица от нас  love001 

# 258
EMELLE, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗБРОЙ ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!!!
Heart Eyes

# 259
Bebon,'аз използвам разтвора на Чико за студена стерилизация и съм доволна, моят няма толкова силен аромат, след изплакване дори изчезва.До колко месеца, трябва да се стерилизират шишетата  всеки ден?
Мами, какво решихте за ваксините. Четох в другите форуми,че почти всички, които са ползвали ваксини от ЗК са имали проблеми.

# 260
  • София
Здравейте от нас,
Деска,да ти е жив и здрав синът по случай втората си месечинка и да е много,много щастлив!!! Hug Hug Hug
В крайна сметка ще ни боцкат във вторник,аз вече съм купила Пентаксима и съм твърдо за тази или 3 валентната ваксина,но тази от ЗК напоследък чувам,чче дава много тежки странични реакции.
Ммария26,стискам палци за защитата,аз писах и защитавах дипломна работа бременна в деветия месец и те разбирам много добре Grinning Всъшност аз защитих на 26.07 и влезнах да раждам на 29.07 LaughingА Ина я кърмя 6 пъти на ден,защото вече не се храним през нощта,иначе денем си папкаме на 3 часа.
Велмар,провери дали не можеш да я съхраняваш при доктора ви и да си купиш и трите накуп,защото явно наистина ще ни е трудно да я намираме
Thinking.
Емелле,честит рожден ден,много здраве ти пожелавам и много любов от двамата ти мъже. Heart Eyes
Честито и на останалите бебчета,че доколкото помня днес май беше най-резултатния ден и ще ми е трудно да ги изброя поименно  bouquet

# 261
  • София
Здравейте от нас,
Деска,да ти е жив и здрав синът по случай втората си месечинка и да е много,много щастлив!!! Hug Hug Hug
В крайна сметка ще ни боцкат във вторник,аз вече съм купила Пентаксима и съм твърдо за тази или 3 валентната ваксина,но тази от ЗК напоследък чувам,че дава много тежки странични реакции.
Ммария26,стискам палци за защитата,аз писах и защитавах дипломна работа бременна в деветия месец и те разбирам много добре Grinning Всъщност аз защитих на 26.07 и влезнах да раждам на 29.07 LaughingА Ина я кърмя 6 пъти на ден,защото вече не се храним през нощта,иначе денем си папкаме на 3 часа.
Велмар,провери дали не можеш да я съхраняваш при доктора ви и да си купиш и трите накуп,защото явно наистина ще ни е трудно да я намираме
Thinking.
Емелле,честит рожден ден,много здраве ти пожелавам и много любов от двамата ти мъже. Heart Eyes
Честито и на останалите бебчета,че доколкото помня днес май беше най-резултатния ден и ще ми е трудно да ги изброя поименно  bouquet
Съжалявам за това,ама не знем какво натиснах,а не мога да го изтрия Blush

# 262
Emelle, честит рожден ден, мила! Желая ти спокойно майчинство и много щастие покрай малкия сладкиш Токи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ммария26, успех на защитата Peace
Велмар,провери дали не можеш да я съхраняваш при доктора ви и да си купиш и трите накуп,защото явно наистина ще ни е трудно да я намираме [/color] Thinking.
Бубче, така ли се получи в крайна сметка? - Няма да се намира лесно? Sad Ех, много ме разтревожи това сега... Аз си купих вече първата, която принципно ще я бият чак на 2 ноември. А за следващите се чудя вече, да ги купувам ли още от сега newsm78?
Нас продължават да ни мъчат коликите и днес ooooh! Cry Ники се събуди с рев още сутринта в 6 часа и от тогава не можем да го приспим. В момента е в ръцете на голям Ники, пуснал му е любимата techno музика на Сафри Дуо, която много си го успокоявя newsm78 Laughing, но горкото мъниче продължава да се кокори и да скимти. Вече иска и да го забавляваме, мани ти другото ooooh!

# 263
Здравейте  Hug,

Мерси за пожеланията!  love001

ЧРД на Емеле newsm59 Ама много Везни сме се събрали  Grinning

Честит празник и на вас, Кабив, да сте живи и здрави и бързо да се махат тези колики!   bouquet Аз давах и Саб, и Еспумизан, и накрая и Инфакол на Ирма. Ефектът беше, че по-трудно се изакваше, само 2 пъти на ден по много. А по съвет на педито бях почнала да й давам и сокче от ябълка /Ирма много го хареса/. Един ден се ядосах -спрях капките, спрях сокчето и детето се оправи, пу-пу....търпение му е майката....

Бубче, браво и на теб - и аз исках да приключа с ученето преди да родя, ама не ми се получи. Иначе от две нощи и Ирма пропуска нощните хранения - не знам дали е слуйно, но съм много щастлива, че цели две нощи се наспивам...Обаче, сутрин циците ми направо ще гръмнат и наболяват, докато Ирма не ги изцока...

Лорекса, съчувствам ти! Но сигурно до няколко седмици малката ще свикне с градината и тогава ще ти е по-спокойно - дай й малко време....

Целувки на всички и хубав ден!

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕМЕЛЛЕ!!!!БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!!!НЕКА ДАВАМАТА МЪЖЕ В ТВОЯ ЖИВОТ ТИ НОСЯТ САМО РАДОСТИ!!!А относно тренировките чакам мъжът ми да се върне от работа ,за да гледа Марти./кво да се прави случих на мъж май. Joy Joy Joy/

Честито и на всички празнуващи бебета на патерица!!!  bouquet  bouquet  bouquetИ дано коликите да спрат вече.

Целувки от нас с Марти. Heart Eyes

# 265
Привет и от мен!  Laughing
Благодаря за пожеланията!  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes
Ето ви и почерпката:

ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦА И НА ДРУГИТЕ МАМИ КОИТО ПРАЗНУВАХА ТЕЗИ ДНИ!   bouquet   bouquet   bouquet
ЧЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ БОНБОНИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Ммария26 браво за дипломирането!  Hug Сигурна съм, че с бебе е още по трудна подготовката.

# 266
Честит празник emelle! Бъди жената, която е невъзможно да бъд забравена!
                    Днес има много мини рожденници - Кристиан на мама anni78
                                                                                Александър на мама gecumka,
                                                                      Ивайло на мама tedi79,
                                                       Емили на мама snejko,
                                       Тарек мама vessy78,
                             Ния на мама Busy
               и Георги на мама Tony_M!!!
[/b]
                                        Честит ви празник!!!

В това лошо време май всички сме на линия пред компа. Аз гушкам бебчо да заспи, а таткото в кухнята мие чинии /и аз да се похваля за помощника/. Снощи си взех Ицето от бабиндом. Детето много било послушно и зарадвало баба му с цял концерт от гукате и усмивка.
      При вас как е времето? Тук още вали дъжд имай няма намерение да спира, а моето слънчице иска навън!

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 13:26 от ellenka

# 267
4естито на вси4ки празнува6ти мамаи,и вси4ки сладки бебета!Много сте изсписали ,а аз не сам влизала одавна  ooooh!,с моя 6и6о нямам време за ни6то Rolling Eyes.Ние бяхме на ваксина и моето мом4е плака малко ,след това дори температура не ми догна.В4ера бяхме на фиеста има6е голямазаря ,а тои си спинка наи-спокоино Grinning.Ве4е усилено си говорим ,дори като го храня сам ми говори и се смее Laughing,няма на света по-хубаво не6о от това да гледам неговата усмивка.Лорекса направо ме убива малката сладорана smile3532,4акаи и Карида порасне и татито не го виждам с толкова жени newsm03,дрехи,4ервила.Да ставам 4е ем 4ака ужасно newsm28 1ironing wash hang,незнам  как смогвате ами аз направо отка4ам,млкия иска постояно да сам с него и не спи много и не мога да бутна ни6то.

# 268
  • София
Честит рожден ден на еmelle!  Gift :
Честити месечинки на  Кристиан anni78, Александър на мама gecumka, Ивайло на мама tedi79, Емили  на мама snejko, Тарек  на мама vessy78, Ния  на мама Busy, Георги на мама Тony_M   baloni
Относно ваксината, ние сложихме Пентаксим, по препоръка на педито.Нямаше абсолютно никакъв проблем, бебчо я понесе много добре.Купих я за 59 лв.от една малка аптека на Дондуков(първата от дясната страна след бул.В.Левски, посока ЦУМ).
Kabiv, на мен ми дадоха да опитам Infacol, но нямаше никакъв ефект  no.Вече спрях да давам лекарства.Така или иначе нищо не помага, няма смисъл да го тъпча детето с разни капки. Naughty Търпение и гушкане, явно това е решението на проблема.
Кърмя на повикване. Понякога на два часа, друг път на три, четири.Детето най-добре знае кога да папка.Сокчета и аз не давам, има време за всичко.
Хайде до скоро, пък дано се пооправи времето, поне да спре да вали, че да излезем малко на разходка. Hug

# 269
Честит рожден ден на еmelle!   Gift :
Честити месечинки на  Кристиан anni78, Александър на мама gecumka, Ивайло на мама tedi79, Емили  на мама snejko, Тарек  на мама vessy78, Ния  на мама Busy, Георги на мама Тony_M   baloni
Честито на всички от нас с Дани  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт