Еличка е прекрасна госпожичка. Пожелавам ви все така да бъде фина и красива и с много мно-о-ого щастие да ви дари.Velmar, честита втора месечинка и на твоята сладка принцеска Дари.
Васи, честито и на теб за втората месечинка на голямото мъжле Ангел.
Честито на всички, които също имат повод за празник
Уфф, при нас продължава проблема с коликите с пълна пара. Снощи Junior така се мъчи, миличкото ... много жал ми беше за него. Бяхме поръчали прословутия Infacol на един наш познат, който живее в Англия и още нищо не е направил по въпроса, а все обещава
Вече не мога до го чакам, а и не знам струва ли си за тези капки. Помагат ли толкова, колкото ги хвалят? До сега караме на Еспумизан, но като свършим поредната опаковка, смятам пак да се върна на Саб, защото определено вече привикнахме на другите и няма особен ефект. Давали са ми съвет да пробвам с изцеден сок от праз, много бил помагал, ама аз още не съм пробвала. Вие чували ли сте отзиви за този лек? 
Кайли, дано приключат вече тревогите ви с Тони за да се отдадете напълно на радостите, с които дарява щастливото бебе

) и смятам така да продължаваме.

Всъшност аз защитих на 26.07 и влезнах да раждам на 29.07
.
Ех, много ме разтревожи това сега... Аз си купих вече първата, която принципно ще я бият чак на 2 ноември. А за следващите се чудя вече, да ги купувам ли още от сега
Ники се събуди с рев още сутринта в 6 часа и от тогава не можем да го приспим. В момента е в ръцете на голям Ники, пуснал му е любимата techno музика на Сафри Дуо, която много си го успокоявя
,4акаи и Карида порасне и татито не го виждам с толкова жени
,дрехи,4ервила.Да ставам 4е ем 4ака ужасно
,незнам как смогвате ами аз направо отка4ам,млкия иска постояно да сам с него и не спи много и не мога да бутна ни6то.
: 
.Вече спрях да давам лекарства.Така или иначе нищо не помага, няма смисъл да го тъпча детето с разни капки.