Ние сме добре, общо взето. Аз бях тези дни много болна и майка ми не ходи на работа и идваше да ми помага. Аз само спях и кърмих бебка. Но вечер като си тръгваше, беше доста неприятно, защото тя за късмет плачкаше много и аз с маска, яко дондуркане! А всяко мускулче ме болеше, едва си стоях на краката, едва я държах. А нашият тати нещо ме разочарова много в това отношение, побеснява тя като плаче, не мога да разчитам на него за помощ в такъв момент въобще. Повече от две минути не я издържа и много ме дразни това. То детето ни е толкова добро, а той не иска гласа да й чуе. Но важното е, че не я заразих и нея, да чукна на дърво, че още не съм напълно здрава.
Иначе, ние се кърмим засега изцяло, наддава първия месец 1300гр и 8см, втория 1200гр и 4см., всичко е наред, коликите й минават. Храним се по пет пъти на ден, даже два дни ми е папкала по четири пъти, по цяла нощ спинка, направо ми е много добричко детето! Малко май попрекалих с държенето на ръце и това ще ми е проблем, ама какво да направя, не мога да я слушам как плаче, все я гушкам.
Олях се, извинявайте! Желая ви да сте здрави, а на онези, който не са, бързо да се оправят и всичко да е наред!!!
Целувки от мен и сладката ми Кая! О, а тя вече не спира да се смее, даже отвчера вика, много силно, първия път така ме изплаши. Отваря си широко устичката, вдишва много дълбоко въздух и рязко издишва с вик, и се кефи много, горда е! Аз не спирам да й говоря по цял ден и тя се опитва дабърборка много! Гука. Вдига си главичката нагоре като е легнала по гръб и като иска да я вдигнеш!
ооооооооо, чао вече наистина!
, през първите няколко месеца имате толкова много работа - най-вече да опознаете малкото си съкровище и да го въведете в живота си, не се стресирайте излишно с чуденки какво по колко и как да захранвате. Абе ползвайте по-дълго уюта на кърменето или АМ.

Мога да се похваля, че Ния самичка спря да се буди нощно време и прави една голяяяяяяяма пауза.
Последното хранене е към 22.30 и после чак към 6.00-6.30ч. коликите й намаляха, след като минахме на АМ Aptamil 1. (кърмата ми намаля и увеличих АМ) С таткото установихме, че от NAN-a има страшни колики и малко се беше запекла, но откакто минахме на другото АМ, всичко се нареди (пу пу пу). Бебка вече гука и се смее много, голяма сладурана е и расте с часове. 
Анисвет, ортопеда, който ни гледа (не му помня името, прегледа беше в кабинета на нашия педиатър) ни каза, че вече можем да носим Ния в кенгуру.
miss_74, ако с лепенките неможеш да покриеш двете картинки на памперса, значи сте за по-голям номер.
Kaili, стискам палци с Тони всичко да е наред. 
Нашия тати в това отношение много ми помага, когато си е вкъщи и Ния плаче, той я взима и успокоява, за да мога аз да си почивам. 

и се смее и говори.Абе пу-пу,много ми е добрчко детенцето.
А за капак на вис4кото отгоре свеки се самопоканила и "цъфна" онзи ден
ей-така- решила и тръгнала
- обади се от автобуса- ве4е пътувала и каза кога да я 4акаме на гарата.Ей- полудях ви казвам. Все едно сме хан...Както и да е .Сега да се опла4ем и похвалим набързо,4е кой знае кога ще се вклю4а пак
В понеделник пак ще ходим и дано до тогава вси4ките проблеми са само лош спомен
Ина4е - гукаме активно и се смеем широко.ПОнякога и с глас
така сладко се зака4а и "говори"...И определено е съзнателно.Станала е много 4увствителна в последно време.Мрънка и хлен4и за....напишкан памперс
Снощи ми се обадиха от работа с ексклузивна о фера да се върна бързо на работа на пълната си заплата ,да работя само сутирнта до към 10ч. и да си полу4авм и май4инството.Аз си бях решила 4е ще се връщам скоро на работа,но - 4ак толков скоро - не съм си и представяла.много ми е тежко при мисълта да оставя моята принцеска в 4ужду ръце,но..и финансите не са за пренебрегване.Е- става дума само за няколко 4аса,но...
Проблема е 4е нямаме баби под ръка и ще трябва да си търся бава4ка.Това се оказва доста тръдна зада4а.особено за толкова малко дете.Моля ви,ако някой може да помогне по темата - нека се обади
Иначе тези дни гледам, когато е възможно да прекарваме повече навън и докато се приберем и оправим и времето минало...