🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 103
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Мали, мале... Егаси празноглавите същества са в този кастинг. Че то елементарни познания по география да нямаш.. "Къде е Швеция" пък да сочиш на юг...Ох, мъкааа
Загледах се в това видео за малко. На мен ми се стори, че е целенасочено направено да е смешно, не е реално.
Да има някоя и друга която да не знае посоките, ама всички!?

Не са свикнали с това, че картата е зад гърба им.

# 1 471
То и това го има, ама да като те питат "Къде е Великобритания" и да сочиш Русия, като те питат къде е някоя скандинавска държава да сочиш на юг, а като те питат "Къде е Мароко" и една умница да му каже "няма го на картата", а всъщност го имаше. Просто не знае, че е на юг от Испания

# 1 472
  • София
За мен прогнозата за времето спокойно може за се чете от водещите на новините. Не виждам за какво трябва да се прави това модно ревю на екрана.

# 1 473
Добре, де, не е ли ясно, че тези жени искат да четат прогнозата за времето по телевизора, за да са На телевизора и да си намерят богат мъж? Аз не виждам някакъв друг мотив, но може би греша Grinning

# 1 474
За да може разни кухи кратуни да ходят по предавания да повтарят колко много работа имат и едва смогват и баш сега не можели И да готвят

# 1 475
Рут достойно завърши добрата седмица. Определено подходи към представянето си спокойно и бих казала примирено, че си имат вече победителИ. Постара се като за приятели, не като за оценяващи я конкуренти, според мен. Да, не всичко ѝ беше перфектно и не всичко ѝ се получи, нека гори огън в душите им. Smiley

Хубава седмица, надявам се и другата да е подобна.

# 1 476
Скрит текст:
Мали, мале... Егаси празноглавите същества са в този кастинг. Че то елементарни познания по география да нямаш.. "Къде е Швеция" пък да сочиш на юг...Ох, мъкааа
Загледах се в това видео за малко. На мен ми се стори, че е целенасочено направено да е смешно, не е реално.
Да има някоя и друга която да не знае посоките, ама всички!?
Не са свикнали с това, че картата е зад гърба им.
Всички гледаха някъде надолу и бъркаха дясно с ляво. Може би имаха някакъв огледален образ на карта и това ги заблужданаше. Чувала съм, че синоптиците ръкомахат пред празна стена, а картата зад гърба им се наслагва допълнително. С времето просто се научават кое къде се намира, накъде да посочат, колко да повдигнат ръката и така Simple Smile

За другата седмица и задача - дроб сармата е ясно, както и шкембе чорбата. Със сигурност ще ги направят. Аз обаче се надявам на нещо по-така, което аз не мога или повечето хора не харесват. Например някой сам да направи наденица, телешки/свински дроб. Защо не и пача Wink Дали ще се осмели някой?

Този Стефан не беше ли поканен като аниматор в една от Черешките миналата година? Ако е той, въобще не ми беше забавен.

# 1 477
Най-добре си бяха Любка Кумчева, Орлин Лазаров и Огнян Гаврилов, хартиена карта зад гърба им и те показваха странично с показалката Simple Smile  Поне са истински синоптици и метеоролози

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 15:46 от diziler

# 1 478
Птица е права. Част от тези момичета действително хич ги няма, но реално те трябва да показват всичко наобратно, за да изглежда при нас правилно. Това сигурно им е първия път, не са свикнали и от там идват част от грешките.

# 1 479
  • Sunshine state
Никого не познавам от следващата седмица - не гледам бг сериали, не слушам радио. 🤷🏼♀ По-добре за мен, че ми омръзна да гледам едни и същи лица.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 16:42 от Pupitka

# 1 480
  • София
Зомбори и по телевизията рядко се изявява, от театъра го знам най-вече. Simple Smile

# 1 481
  • Sofia
Ако на някой му се гледа/слуша Рут,в момента е в Мармалад

# 1 482
Гледам я Рут в Мармалад. Много интересни истории разказва и да, ориентирала е се е с изявите си в чужбина. Харесва ми.

# 1 483
  • София
По коя тв е този Мармалад, че аз събота и неделя телевизор не пускам. Нямам представа къде какво дават.А пък ако е на канал 1 или бтв, ептен не знам, щото от години съм ги забравила.

# 1 484
  • софия
Бтв. Винаги съм харесвала Рут. Интересни неща разказва.

Общи условия

Активация на акаунт