🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 180
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 960
Ееее,как можаха.И Манчев и той.И тази Прея-каква презентация в плевня-сребърни посуда ли да сложи

# 961
Ама какво очакват от този човек да им сготви - Шатобриян за двама? Всъщност, частта с месото на Шатобрияна, почти го сготви. Той е такъв - така живее, така разбира живота и да ви кажа, много си е добре даже. Имам приятели, не такива екстремни спортисти като него, но къмпингари с каравани, от пролетта до късна есен живеят така и с такава храна, за тях това е истинският прекрасен живот, и аз съм на път да започна да мисля като тях. Да не би Макдоналдс да е по-вкусен?

# 962
И на мен би ми било некомфортно без тоалетна, но всичко останало беше типично в стил екстремист. Даже се очудвам, че някой е очаквал друго. Постара се човека. А чичо Манчо е станал злобно "старче".

# 963
Имам някакви притеснения, че Веско ще бъде с най-ниските оценки.

Хаха... позна. С картонените купички, а има специална задача за презентация Grinning

# 964
Харизматичен е Весо, девойките го гледаха с ококорени очи Wink. Всичко си изядоха, вечерта беше готина, с хубави разговори. Наистина и на мен ми липсваше червено вино, мръвки с ликьор твърде ексцентрично идва.
Учудващо дори Персиян ми стана по-симпатичен.

# 965
  • Далечният изток
Аз уж гледам, а не разбрах... Имаше ли изненада?

Или липсата на тоалетна беше всъщност изненадата Smiley

# 966
На мен пък Весо ми хареса, защото е мъжкар/ от тоя изчезващ вид/ и такова му е и готвенето. И бих отишла на вечера с Весо, защото знам , че ще е различна и интересна, а не със стерилния Мустак, която може да е с калмари/ много ги обичам/, но скучна. Хора, които са пътували навън не им е приоритет бели покривки и кристални чаши, а емоцията !

# 967
липсата на тоалетна беше всъщност изненадата Smiley

Ами и Силвестър Сталоун щом е снимал там, значи е ходил да пи*ае в храстите, както и снимачният екип Grinning

# 968
Е, чак пък 3... Сготви вкусно, на всички им хареса. И вечерта беше интересна. Верно, че е могъл да донесе чинии или някакви за еднократна употреба, но това беше голямо порязване заради презентация.
Обаче Персиан за виното е прав, както и за салатата или поне една туршия. Щеше да се получи супер вечеря. В тази обстановка, аз десерт не бих и очаквала. 😋
Другите не дадоха лоши оценки - браво на тях!

Приятелят му беше забавен и доста оправен, добре че изсипаха водата от пюрето.

# 969
  • София
По-скоро тогава са имали химическа.

И за мен липсата на тоалетна би била проблем, все пак снимат часове наред. А както Прея каза, че я е заболял корем... дано са били само болки. Мръвките бяха екстра, но пърженото беше в повече, за да има баланс и  да им понесе на всички, е хубаво да има повечко гарнитури, салатки.

# 970
Интересно,къде ходите до тоалетна,когато сте на палатка.Голяма драма за няколко часа 😀

# 971
Интересно,къде ходите до тоалетна,когато сте на палатка.Голяма драма за няколко часа 😀
На къмпинг ходим и то без камери.

# 972
  • София
Аз на палатка не ходя. 😀

# 973
  • софия
На палатка и къмпинг не ходя. Силно съм зависима от хигиенните достижения на прогреса 🙃

# 974
Прея добре си хапна... Ако не и понася пържено, да яде по-малко! Може например само да опита...Нейното хилене за всичко е много дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт