🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 130
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 945
Хах, сега ще нахранят и кучето, напомни ми за котката на Неве Blush

# 946
  • Варна
Тази Рут с много странни пуловери поне според мен. Аз така облечена не бих излязла дори боклука да си хвърля.

# 947
Защо през цялото време само Прея коментира? Дразни ме цвиленето ѝ.

# 948
Счетоводни кантори,кошери,в панела на баба Гала също работи - мултифункционален човек.
Даде оценка 7,а всичко си излапа...смешник.

За мен домакинята се постара,масата й беше красива.Менюто не е точно моето,но това не би било причина да порежа някой с оценката,само защото аз не ям сирене със сладко и месо.Бих й дала 8 или 9.Изненадата също не ми хареса,цапаници от деца,които нито влагат нещо,нито знаят защо и на кой рисуват.

Манчев и неговото тoчкуване е излишно и несправедливо.По симпатии ли оценява,по негови си глупави критерии ли? Един ден едно,другия ден друго..няма оправия с този човек и според мен да го сменят с по-свежо лице.

Компанията е ок,но някак всички са сковани.

# 949
  • София
Прея се извъди голям експерт в готвенето и презентирането на храна. А снощи твърдеше, че я няма никаква в това отношение.

# 950
Тя пък само се хили като варена тиква.

# 951
Манчев няма за какво да се мазни на тази Гергана с високи оценки, нищо че са колеги в Нова, за мен нейното участие в случая е пълнеж. Тя не е някакъв фактор, че да й дава високи точки Манчо.

Не хванах вечерта от началото, но ми харесва, че е различна, Веско е шемет, но симпатичен. На мен не ми се гледат гювечи всяка вечер.

# 952
Явно вкусно наготви Весо и то при полеви условия.
Чиниите им празни.
Само дето не предложи някакво вино с тия мръвки.
Ликьор с пържоли. 🤔

# 953
  • Далечният изток
Май само Прея ме дразни тази седмица...
Дадоха ли месото дали го маринова, подправките, нещо? Това го пропуснах.

Манчев няма за какво да се мазни на тази Гергана с високи оценки, нищо че са колеги в Нова, за мен нейното участие в случая е пълнеж. Тя не е някакъв фактор, че да й дава високи точки Манчо.

А тя Малкоданска понеже е някакъв фактор в Нова ли?

# 954
  • София
Имам някакви притеснения, че Веско ще бъде с най-ниските оценки.

# 955
Рут с тези пуловери изглежда бременна.

# 956
Знае ли се къде точно е тази ферма?
Дали е някаквакъща за гости или е семеен имот?
Много добре ми изглежда, бих го посетила.

# 957
А другата Гергана какъв фактор е, та на нея се измазни яко?

# 958
Да ви кажа, аз бих понижила оценката с поне две единици, заради това, че няма тоалетна. На мен ми трябва тоалетна, за да се чувствам комфортно...
А, Манчев го закопа...

# 959
Липсата на тоалетна определено беше черешката на тортата

Общи условия

Активация на акаунт