🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 089
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 990
  • софия
Прея изключително дразнеща и претенциозна. Всичко и тежко и мазно, тая “перфектна фигура” балансирано хранене я има.

# 991
Майко, не вярвам, че това е син на академик.
Вчера ми беше симпатичен, но дървен този, днес мнението ми се затвърди.
Тежка вечеря, теста, мас, никак не ми е по вкуса. Пръжки ненавиждам. Ужасна вечеря, бих дала 3.
на същото мнение съм и аз. Не ми хареса нито мястото за вечеря,нито къде готви,хигиена нулева да ми меси тесто на тая маса,пръжки не кусвам,мекици за стартер и за десерт,абе изобщо блякс.

# 992
А,епизода ще е интересен(по-късно днес ще го изгледам).
Покрай дебата с тоалетна - аз съм от гнусливите,които ходят в чужди тоалетни само ако вече няма накъде.Вони  ми,имам чувство,че всичко е мръсно и ще лепна някоя болест.Наскоро 9 часа стисках в Дисни,а там на всяка крачка тоалетна.

# 993
Веско ги посрещна в конна база Ел Пасо. Точно до конюшната е и къщата. Хубаво е. Намира се след Железница към Алино.
Вярно бе! Това е от към Железница като се идва, веднага след Адгор.

Миналата седмица Гергана все едно имаше гъдел, тази седмица Прея. Не беше такава предния път, нали скоро я гледахме. Какъв е тоя инфантилизъм новопридобит...

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:11 от Анонимен

# 994
Прея кърти с простотия как коментира. Един живот преживявания има между нея и другите.

# 995
За студа имах предвид помещението, в което готви. Пара излизаше, докато говореха. Не бих могла нищо да сготвя, ако ми е студено.
И не само пара, доста подсмърчаше готвача, не искам да си помислям какво е капало в ястията, ръцете къде измити, къде неизмити....майко викам на ММ добре, че не трябва ние да му ходим на гости. Joy
Прея винаги ми е простеела, с държане, със стил на обличане и с готвенето си....!

# 996
  • София
  Веселин Овчаров

Черешката на тортата (09.02.2021)
Сезон 14 Епизод 27  

Прекрасни, мили душички!

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:52 от Mari_Mar

# 997
Мари Мар браво, качваш светкавично всичко...! Цялата тема ти благодарим!

# 998
Интересни чорапки има Персиан

# 999
  • София
Палтото на Рут ми напомня на това на Диди. Да няма някаква мода на ямурлуци и аз да не знам? 😜

# 1 000
И аз първо това забелязах като бяха в кадър краката му. Мисля си, да не са от някой чипс Joy
Менюто беше горе-долу, някои от нещата ги обичам. Но полевите условия, студа - не благодаря. А пък постоянното  подсмърчане..
Дойдохте на моето мнение за Прея. Аман от този изкуствен позитивизъм и неадекватно хилене!
Не ги догледах, колко точки получи?

# 1 001
Цитат
Не ги догледах, колко точки получи?

35

# 1 002
Палтото на Рут ми напомня на това на Диди. Да няма някаква мода на ямурлуци и аз да не знам? 😜
Явно това е модната линия във връхните дрехи тази година. Персиан и той беше с подобен кожух, но някак по изискан! Joy

# 1 003
Да от модно е много. Всичко започна с палтото Теди на Макс Мара преди 6-7 години. От тогава излиза в леко изменени модели, а в последните 2-3 зими се имитира яко от всички.

https://us.maxmara.com/p-1016210306001-3teddy-camel?gclid=Cj0KCQ … &gclsrc=aw.ds

# 1 004
Оххх този Веселин Овчаров има адските очи Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Направо е уникален. Висок, добре сложен, синеок. Оххх
За представянето на мен ми хареса. Всичко, което сготви си го обичам, единствената ми забележка е, че нямаше тежко червено вино. Другите неща мен не ме притесняват. Blush

Общи условия

Активация на акаунт