🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 044
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Пловдив
и то щрък от нея Joy

# 1 111
Браво на Персиан! Много ми хареса всичко дотук, вижда се е има усет и за готвене, и за декориране. Само салатата от рукола не е моето, но щях да си хапна сиренето и маракуята.

# 1 112
  • Варна
И аз се впечатлих от момчето. Обожавам канточини, скариди и лаврак. Браво. Изненада ме.

# 1 113
Впечатлена съм от това момче. Нямам забележки. Всичко ми хареса. Ще потърся такава покривка.

# 1 114
  • София
Слюноотделям вече 50 минути, браво на това момче!

# 1 115
Домакинът гей ли е? Приемам, че е такъв и поведението му ми е съвсем в реда на нещата. Даже ми е симпатичен и можещ в кухнята. Харесвам хора, които са дошли в това предаване да готвят и да покажат дома си.
На Весо какви му харесахте, за мен той има дразнещ глас и говори лигаво.
На Прея гласа също е неприятен, а пък като пее ми харесва Simple Smile
Прекрасна презентация, покривка, прибори, салфетки-всичко!

# 1 116
Една от античните лъжички даде фира.

# 1 117
Браво! Браво! Браво! Много съм впечатлена.

# 1 118
# 1 119
Домакинът гей ли е? Приемам, че е такъв и поведението му ми е съвсем в реда на нещата. Даже ми е симпатичен и можещ в кухнята. Харесвам хора, които са дошли в това предаване да готвят и да покажат дома си.
На Весо какви му харесахте, за мен той има дразнещ глас и говори лигаво.

Аз съм убедена , че е гей
. Някак не си го предстявам с жена.

Весо и на мен ми харесва: някак не прилича на мъжете, които срещам по улиците и с , които общувам ежедневно. Не ми изглежда на редови българин :🙄
Изглежда здрав, поддържан и лекото му , небрежно отношение за мен е многоооо секси Simple Smile

# 1 120
  • София
Впечатляваща вечер! Храната, презентацията, изненадата...
Заслужава черешката. 😁
Млъквам! 😉

# 1 121
Е,то какво да се каже, освен-Браво!!!!!

# 1 122
  • Sofia
Чичо Манчо да си посипе главата с мащерка и да не търси под вола теле. Няма да му се напукат очилата, ако даде десетка. Заслужава момчето.

# 1 123
Познах аз, че ще получи 49 точки. Въобще... не знам как трябва да сготви човек, че да получи 10 точки от Манчев

# 1 124
Брееей тоя Персиян ми скри шапката. А и на Манжев.
Браво!

Общи условия

Активация на акаунт