Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Сега всички чакаме да натирят Селин като мръсно коте! Дано да е подабаващо!

# 181
И на мен ми трябват реклами за 15 минути успокоение на сърдечният ритъм.
От епизод едно съм в отбора на Еда и така и до днес.

# 182
  • София
Нещо се чувствам като в лудницата и около мен всички са луди, само аз съм нормална, но дори да крещя, че съм наред, кой ще ми повярва?! Защо всички се държат все едно нищо не се случва?? Сърцето ми се е свило за Еда... 💔

# 183
Декорации, цветя, осветление, журналисти... изцяло пресъздават фрагмана за сериала Heart Eyes По същия начин се чувствах, когато го гледах

# 184
  • София
Да вземат вече да пуснат едни реклами! Всички имаме нужда от глътка свеж въздух! На мен поне ми дойде много напрежението! Горката Еда!

# 185
На всички сърцето ни се е свило, но знаем, че ще дойдат и по-добри дни Wink

# 186
  • София
Аз мразя Селин. Досега не ми беше лош персонаж, но след това изпълнение надмина и Балджа, и Семиха ханъм. 😱

# 187
  • София
каква пресконференция!!! приятелите му трябваше да го затворят в една стая и да го атакуват със спомени, дни наред, без спиране...

# 188
  • Плевен / София
дабре де, как Серкан не се изненада, че майка му е извън дома си...та нали Еда й помогна да излезе навън...
за това СЦ въобще не са помислили....взеха ни за канарчета

# 189
Аз съм фурнаджийска лопата от отбор Серкан, вече съм отбор Еда Wink
Обаче тази вечер много ме дразни, направо ще ми излезе бял косъм в косата от нерви .... никога не съм се ядосвала толкова много заради сериал ...

# 190
А сюрприз, Алекс и Айфер са заедно, но се криели

# 191
А какво казаха на пресконференцията ? На мен навсякъде ми забива 🤯

# 192
  • Кърджали
Айфер ни  Александър имали връзка. Но досега са го криели, защото Айфер не е искала да се чуе докато Еда е зле

# 193
Нещо се чувствам като в лудницата и около мен всички са луди, само аз съм нормална, но дори да крещя, че съм наред, кой ще ми повярва?! Защо всички се държат все едно нищо не се случва?? Сърцето ми се е свило за Еда... 💔

Не си сама и аз се чувствам много зле. Защо мълчат всички, но този епизод ще е така.
Особено за това какви са им взаимотношенията на Серкан и Селин? И аз го мисля това.
Няколко епизода ще ни поизмъчат.

И една странична тема. Керем оплешивява ли?

# 194

Общи условия

Активация на акаунт