Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И Селин, и Серкан заслужават много да страдат след това. Мисля, че цялата фен база официално мрази Серкан Болат. Не знам какво ще измислят сценаристите, за да му простим. Защото... първо ние трябва да му простим. Иначе няма да е достоверно. Еда, дръж се, момиче! Този мъж не те заслужава. Ама хич! 🤬

# 361
Това ми напомня на Черна любов, когаго Нихан припадна на годежа на Кемал 😆

Алекс, нали имаше кадри на Еда с жълтата рокля, това ще е...

Сега пак гледах и ооределено е жесток, казвам и защо - виждаш, че е имало човек, за който ти говорят всички, че ти обичаш и въпреки това пред очите й и гледайки я, ти предлагаш на друга. Ако си се сгодил преди това и не си знаел, ок, приемам, нооо....
Определено не заслужаваш дори да я гледаш, Болате, изобщо дори да не я виждаш!

# 362
Е, все пак СЦ постигнаха каквото са искали , кошерът се разбуни , дано поне и комшулъка са оценили драматичните събития и рейтингът се покачи Grinning
Като дойде фрагът , моля , пуснете го , дружки Heart Eyes

# 363
Присъединявам се към БРО!
Еда, ние сме с теб! И никога да не му простиш, с теб сме! Егати наглия тип в очите я гледа и на Селин предлага..

# 364
  • Кърджали
Много пъти убивахме Серкан досега
Този път е по-жесток, ама...
Нека си спомни нещо, после ще спечели сърцата на всички ни и на Еда.За нейното ще се помъчи обаче.Този път в Париж ли ще я води, на луната ли...Негов проблем.
Да, разбирам го, до някъде го оправдавам, но не искам  Еда да му прощава лесно. Пък и серии ще направят така

# 365
А беее... Керем е изкупил вината на Серкан, като се е "извинил" многократно на Ханде от негово име.

# 366

Но никога няма да зачеркнат Керем Бюрсин! Това е изключителен актьор и " Почукай на вратата ми" за него е невероятния шанс и успех!

Е, разбира се, да не смесваме плодовете и зеленчуците Wink

# 367
Това ми напомня на Черна любов, когаго Нихан припадна на годежа на Кемал 😆

Алекс, нали имаше кадри на Еда с жълтата рокля, това ще е...

Сега пак гледах и ооределено е жесток, казвам и защо - виждаш, че е имало човек, за който ти говорят всички, че ти обичаш и въпреки това пред очите й и гледайки я, ти предлагаш на друга. Ако си се сгодил преди това и не си знаел, ок, приемам, нооо....
Определено не заслужаваш дори да я гледаш, Болате, изобщо дори да не я виждаш!
Нихан припадна на годежа на Кемал  и беше бременна Stuck Out Tongue Winking Eye , ама все пак да не ги сравняваме ( макар химията и на двете двийки да е убийствена ) , там си беше мнооого мъка , тук се надявам пак радост да настане Grinning

# 368
Продуцентите са пуснали нещо, но не съм на кеф, ако на някой му се занимава ...

# 369
Знам, че Серкан ще ни спечели сърцата, той го умее най-добре, но много ме боли за Еда, това момиче какво ли не понесе..

# 370
  • София
За Селин изоставянето пред олтара се превръща в карма. Но тя сама си го прави. Кой каквото си направи... Само че, ако се стигне до сватба и Серкан я остави като Ферит, за Селин ще е супер унижение и го заслужава, но... съгласете се, че Серкан няма да заслужава Еда. Аз не бих му простила. Еда този път трябва да замине за Италия. Дано го изостави. Пак да имаме скок и да се върне от Италия с някой племенник на шеф Сандо под ръка. Ето ви сценарий и за трети сезон. Wink

# 371
  • Плевен / София
86 Потребители и 234 Гости преглежда(т) тази тема видели падението на Серкан.....и силата на Еда....

# 372

Ще е за фрага

# 373
Е, Еда ще е с жълтата рокля и на Серкан очите му ще изтекат по нея..

# 374

Общи условия

Активация на акаунт