Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Остана и Еда сега да припадне и програмата ще е пълна

Не обвинявайте Серкан. След такава травма е напълно объркан и реалност, спомени се преплитат в обърканото му съзнание. Отделно Селин е като катализатор на спомена за миналото от преди времето на Еда. Трудно е , но не невъзможно да се върне отново влюбения Серкан Болат. Просто трябва време и нещо да обърне потока на спомените и мислите му, да го разтресе из основи. Не бъдете толкова сурови, това са си нормални реакции на Серкан и неговия характер. Колкото и любовта да го е променила, явно някъде там между полукълбата му е останал спомена за другия ...
И Селин не бива да се съди стриго.Както се казва на война и в любовта всичко е позволено. И тя е видяла някаква надежда, че стария Серкан се е върнал и може би нейното мястото ще е до него. Само се учудвам как не си дава сметка затова, че спомена винаги може да се върне. И да, нейното време изтича...
Еда, трябва да си даде сметка, че Серкан след травма не може от раз да се сети коя е. Просто трябва време фабричните му настройики да се препрограмират. Страда, но явно времето без него и вярата , че е жив някъде там, не са и позволили да си допусне мисълта, че може да се върне друг Серкан. Търпение му е майката, казвам го от житейския си опит, когато мм не помнеше никого от нас ... и така, връщам се да чета.

# 346
  • Монтана
Не, такова нещо в реалността не може да се случи...Това го раждат болни глави и то ...заради пустия рейтинг! Защото комшийте си умират по интриги от този род-нелогични и ненормални! Сеир да има!
Но не можем да не отбележим играта на всеки от участващите в този епизод! Велик Керем, невероятна Ханде! Все едно че гледам друг сериал!Направо нямам думи за играта им! Нашите емоции го доказват! Кръвното ми, което сигурно един път в живота ми се е качвало, сега не знам къде се намира! Като гледам, всички сме така!

# 347
  • София
Няма да издържа да гледам годеж със Селин! А Еда как ще понесе това унижение?? Как ще му прости после нашето момиче и ще се събере с него. Чак яд ме хваща. Не искам да се събира с него бе! Искам да продължи напред, да се влюби в някой достоен. Серкан си пропиля шанса. Птичето веднъж каца. Някои неща просто са непростими... и не, загубата на памет не го оправдава!

# 348
A на мен ми е много интересно госпова Айдан ка ще се държи сега? с дъщеря си Еда.

# 349
Цитат
Мисли си , че ако се ожени за Селин просто няма да има нужда да си спомня, нещата ще си влезнат в лелсите, в които са били предигодина.
Да на етап хаос и отрицание е Серканчо. Това, което не си спомням, не съществува. Нормално за неговото състояние.
Селин обаче наистина плува в грешни води. Разчита на втори шанс, но въобще не се е променила, същата студена и пресметлива к..ка си е. Обаче Серкан вече доказа веднъж, че може да се променя. Тия спазми в сърцето ще го мъчат.

# 350
Тези сценаристи са ненормални. Направо съм потресена,нямам думи.Надявам се фрагът да е обнадеждаващ иначе .....:  triumph:

# 351
  • Кърджали
Мда... в роклята ми е надеждата
Единствените проблясъци на Серкан са как докосва момиче с жълта рокля. Ако Еда се появи на годежа му със Селин с тази жълта рокля - момичето без лице в проблясъците му вече ще има лице...

Серкан и преди, в началото, си беше такъв идиот. Просто около Еда се променяше. Пак ше дойде в тази точка ...
За фрагът надежди нямам - този ще  е гадният.

1. Еда припадна - Серканн я хвана ...инстинкта му още работи
2. Около Еда се чувства странно
3. Все пак загледа снимките
4. Вижда че всички обичат Еда

не е чак толкова безнадеждно

# 352
И аз не бих простила, колкото и да е силна тази любов. Толкова много разочарования , обиди и унижения изтърпя Еда. Колко да издържи човек, колко голям да му е предела на болка?

Много емоции, много нещо. Баси чудото гоня 30, а рева за сериал. Не за сериал,плача за Еда.

# 353
  • Монтана
Ако чак до сватба стигнат....мисля, че доста хора ще зачеркнат Серкан Болат.

Но никога няма да зачеркнат Керем Бюрсин! Това е изключителен актьор и " Почукай на вратата ми" за него е невероятния шанс и успех!

# 354
Айде ,да му взима всичко -холдинга ,фирматА , акъла ,душата ,сърцето! Всичко ! Само страстоубийките (така ли го бяхте нарекли) да му остави .Да видим дали тогава ще греят очите на Селин !
    Обаче аз наистина покрай заекването не можах да възприема драматично сцената .

# 355
Предлагам за реванш , когато Серкан си спомни, тогава Еда да си "загуби" паметта и тя няколко епизода Joy

Според мен епизодът беше много силен , въпреки че гледах само 30мин в началото и 30мин на финала Joy
В другия епизод очаквам малко повече смях и бойна "госпожа Еда" Hands Facepunch

# 356
Пак реклама, ег*ти нервите този епизод ...
Най-споделяната снимка в момента

# 357
Селинка я чака за вори път оставяне на сватбената маса май... Колко пъти човек може да си го причини?

# 358
Мисля ,че Селин само си  отмъщава за всичко ,което ѝ се случи  и ако Серкан си върне паметта  и осъзнае какво е направил ,тя ще  е повече  от доволна .

# 359
До преди предложението си мислех - по-добре Серкан да не си спомня, а да се влюби отново в Еда. Ако си спомни ще съжалява как се е държал с Еда.
Сега си мисля - да си спомни, да си спомни, и мир да не му дава какви ги натвори, пък ако е женен за Селин (надали ще се стигне до там де) още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт