Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм в шок, нищо че очаквах подобно развитие. Сега като си я спомни, Еда не трябва да му обръща внимание поне няколко епизода, та тя всичко опита. В очите се четеше колко е изненадана сега и цяла серия се вижда колко е тъжна. Не знам какво прави Серкан, Селин 100% е доволна от развоя на събитията, сигурно си казва щом и от целувка не си спомни мой си е, да, ама не,  ще я видим като всичко излезе наяве..
За тази вечер ми стигат напрежението и тъжните емоции, дано фрагът е по-обнадеждаващ, ама ако покажат сватба ще се побъркам вече.. Scream
И Керем, и Ханде и всички днес играят превъзходно, но сте прави, че епизодът е на Ханде, страхотна игра.

# 331
  • Плевен / София
Ама как така и предложи? Защо?
Така ще си нареди мислите ли мисли?
Да тъпият му мозък това роди....
Еда да заминава и да не му дава акциите...да видим как ще управляват фирмата със Селин....а тази змия е най низшето същество.......Заслужава всичко, което ще и се стовари, когато Серкан си спомни ....но тогава наистина ще е пусто не само в сърцето му , а всичко около него защото Еда ще я няма....И ако тя му прости тогава аз няма да простя....Такова нещо не се прощава.... Защото когато човек не си спомня трябва да се постарае да разбере различните гледни точки за изминалата година е не само тази , която му поднасят на тепсия.Бясна съм....

# 332
Нали гледаме романтична комедия.....  къде е .... ?

СЦ удариха дъното по "оригиналност"

# 333
  • София
Дано си права, защото няма да изтърпя да ги гледам заедно със Селин още един епизод. Камо ли да се подготвят за сватба и т.н. Досега не сме били толкова единодушни в емоциите си! Иде ми да убия Серкан! А Селин... нея ще я измъчвам с години. Ах, гадина! А той е направо жесток. Не знам как ще изкупи вината си този път. Много ми е черен. Задник е доста меко казано!!!
Да ви кажа, почвам да мисля....
Серкан ще си спомни скоро за нея, Селин скоро ще я няма, но Еда трябва да има повод да му се сърди доста време за да има сериал. Какъв по-добър повод от това унижение, което така ни вдигна кръвното....Rage

# 334
Нали знаете, че смв ромком и те щв намерят път един към друг... но моя път към Серкан Болат някъде се изгуби...  да замине Еда и да не му дава акции, а да му провали успеха на фирмата, на който той така или иначе много държи. Без нейно съгласи няма мърдане

# 335
Ако чак до сватба стигнат....мисля, че доста хора ще зачеркнат Серкан Болат.

# 336
  • Варна
Много сбъркаха с този сценарий.Помислили ли са за зрителя.Този Серкан е по-зле и от преди да срещне Еда. Сега трябва да се появи принца и да я отвлече.

# 337
  • Кърджали
Предварително си знах ,че така ще стане...
Но.. лош удар беше бе, Серкан Болат... Няма да ти се наместят така чакрите...
Според мен в момента реши да предложи на Селин. Всичко около него е променено, както каза - единственото което помни и е същото е Селин. Вижда че Еда се опитва да му припомни нещата, които са преживели, а на него му е трудно да приеме че не помни и че пасва на това, което му разказва Селин. Мисли си , че ако се ожени за Селин просто няма да има нужда да си спомня, нещата ще си влезнат в лелсите, в които са били предигодина. Защото това, което сега му разказва всеки, му се струва сякаш му говорят за чужд човек. И нормално - Серкан в момента няма идея колко се промени за последните месеци. Все едно да се събудиш една сутирн и да ти разказват как си правил ненормално за теб , не може да повярваш че говорят за теб...Та Серкан е в това положение.
Но, да дишаме спокойно, виждаме че има леки проблясъци на паметта, само още не вижда лицето. Сам каза - имам  проблясъци, но не знам коя е жената...
Нека Селин се порадва на пировата си победа. Няма да трае дълго
Очаквам, че сега Еда ще се отръпне, ще се откаже да му припомня. Или няма да се откаже, тя е бойно, инат момиче...

Тази серия беше тежка, предварително се бях настроила че ще е такава... Даже и повече очаквах
За първи път нямам забележки към играта на Ханде, справи се отлично. Керем е ясен, щом исках поне 10 пъти да го ударя аз....

За първи път съм благодарна на манията си по мозъка... Имам обяснения за глупостите, които върши Серкан и ми е една идея по-лесно да ги понеса...

# 338
Нали имаше клип с пръстени от магазин за бижута - явно ще правят годеж или сватба със Селин, може би годеж. И Еда ще се появи с роклята от техния годеж... нали някой коментираше че е с жълтата рокля днес на снимките.

Може би в трейлъра ще има кадър.

# 339
Серкан не заслужава Еда. Той беше прав през цялото време, че не я заслужава. Дано си спомни и разбере, че не я заслужава. Знам, че не помни и иска така да си помогне, но това не е начина.

# 340
Искам баба Семиха. Искам я. И за Селин, и за Еда , и за Серкан. Да, той няма вина за амнезията, а за държането си. Държи се като задник. Извинете ме.

# 341
Разрешавам на Еда да е сърдита до n на брой серии.След тази серия мога да дочакам и 4 сезон

# 342
Мисля ,че СЦ пресолиха манджата с тази амнезия . Колкото и Селин да му е казвала полуистини , нормално е човек да иска да чуе и другите , да се опита да си спомни . А те го направиха дърво , пардон , страхливо дърво . като я видя му се покосиха краката , спомни си я за миг и от страх реши да предложи на Грозното ококорено пиле .
Браво Болат Imp
Но не се бойте , дружки , мисля ,че още в следващия епизод ще си спомни и този път той ще гони Еда . Да ви кажа искам да е бременна ( клише , което винаги съм мразила в сериалите ) и да не му позволява 1-2 епизода да я доближи , страхливецът му със страхливец Rage

# 343
  • София
Ако чак до сватба стигнат....мисля, че доста хора ще зачеркнат Серкан Болат.

Не само, ще зачеркнат сериала! Честно казано, ако трябва да гледам още един-два епизода щастливите Серкан и Селин, просто няма да ги гледам! Нямам нерви за късане! Да не говорим, колко съм разочарована от ролята на Айдан в този епизод!

# 344
И пак ще видим финала... аман!

Общи условия

Активация на акаунт