Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 310
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Аз хубаво си писах на 10 и на 20 януари "как ще преживеем 29 серия", ама въобще не подозирах, че на 30 януари Серкан Болат това ще ни причини. Казвах, че унижението е по-силно чувство от ревността, но отчаянието е по-силно от унижението...

# 406
Аз искам да видя лицето на Серкан Болат когато Еда се появи с жълтата рокля.

# 407
Очаквах ,че ще съм тъжна след серията .Но колкото и мазохистично да звучи -хареса ми ! Усещам как женската ми злоба и отмъстителност се активират (ММ да не ме дразни ,че ще го отнесе 🤣) . Така не съм се вълнувала скоро на филм.
Нямам търпение Еда да му разкаже играта ,а той да се превърне в романтичен  РоБо червей и да го стъпче !

# 408
  • Плевен / София
Nrgmama, надявам се в истинския живот нито една жена да не изживява униженив и мъка като тази.
Аз също, защото това не го заслужава никоя жена...Но има такива жени, като Селин, които се възползват от такива ситуации и си постигат целите....Тя е достатъчно дебелокожа, за да се държи така пред приятелите си и смятам, че Серкан не заслужава Еда....Повече няма да ме чуете да коментирам този епизод....Селин или Серкан....ако напиша нещо то ще е само и единствено за Еда....Браво на това момиче...за поред път показа сила на духа....
Айдан отново ме разочарова....скри от Еда, че Серкан е жив....а я "обичала" като дъщеря.....плюя на такава любов....Тя е с настройките на сина си....Еда и отвори света, а тя и се отблагодари подобаващо...Срам и позор за семейство Болат....

# 409
  • София
Много съм ядосана! Малко мазохистично се чувствам, че гледам нещо, което ме кара да се чувствам толкова зле. Но... Серкан изчезна в деня на сватбата си с Еда. Връща се след два месеца, къса с нея, прави годеж със Селин и евентуално вдигат сватба. Еда ще бъде тотално срината не само психически, ами имиджът й?? Спомнете си как я нападнаха журналистите при новината, че са се разделили, ами сега?? И после пак ще ми се сгоди за този същия, така ли?! Никакъв шанс!!! На маймуна ще ме правят пред всички и после ще се женя за него... Че нали цяла Турция ще ми се смее!!! Това не го измислиха добре. В драмите се случва, така е, не понасях Кемал заради играта му с Асу пред Нихан, но той поне си имаше оправдание - вярваше, че Нихан е с Емир, че го е предала. Сори, отплеснах се. Мисълта ми е, че след подобно държание, Еда не може отново да му прости и да е с него. Акълът не ми го побира. Как ще се сгоди отново за Серкан..? Не знам какво са измислили сценаристите, но този път ще им е много трудно. Серкан е най-черен от всички злодеи в сериала ни до момента. Селин ми е жалка, по-жалка и от лудата Балджа. Тази нощ няма да заспя! Не мога да повярвам, че така се паля заради филм. Ох бе!!! 🤬

# 410
Огромни благодарности на нашите мили момичета Алекс и Али.

Мисля,че до другата седмица ще сме успокоили страстите, колкото и ядосани да сме сега, и ще сме измислили 1000 сценария за сдобряване. А може и да сме направили по някоя руса вуду кукла Joy (горката Биге, според мен за това не промотира сериала, за да си спести хейта).

Лека нощ, къзлар!

# 411
Съгласна съм с Гости! Майка и син Болат удариха дъното. Не мога да повярвам, че най-харесвания герой от сериала е най-мразен в момента...

# 412
А дали усойницата няма да я оставят за втори път пред олтара и в това време Еда да замине ?

И дали да не стане както с докторът и онази къща от 11 епизод. Накрая доктора бил разбит, изгубил жената на живота си ?
Да спра теориите си, ромком уж сме били. Първи турски сериал,който да гледам отначало и на живо. Не знам дали бих си причинила такова нещо втори път.

# 413
Серкан го е страх да си спомни , изплаши се от целувката , почувствал е нещо и се изплаши , също както след годежа , когато гледаха през телескопа , след това той се държа ужасно с нея. Не иска да се влюбва , не иска да се привързва прекалено към хората , както си е сега му е добре. Защото всички, които обича го изоставят , Айдан го каза.
И на мен не ми допада тази нова/стара версия на Роботчо , но сериал да става. Нагледахме се на страдащата Еда в този епизод , от следващия вече да я няма Wink

# 414
И докато не са променили нещо:
В момента в реално време в Тотала:
#sençalkapımı normal seyirci tepkilerinde 5,50 /6,50 dijital seyirci tepkilerinde 7/8 bandında gitti.

# 415
  • Монтана
Много съм ядосана! Малко мазохистично се чувствам, че гледам нещо, което ме кара да се чувствам толкова зле. Но... Серкан изчезна в деня на сватбата си с Еда. Връща се след два месеца, къса с нея, прави годеж със Селин и евентуално вдигат сватба. Еда ще бъде тотално срината не само психически, ами имиджа й?? Спомнете си как я нападнаха журналистите при новината, че са се разделили, ами сега?? И после пак ще ми се сгоди за този същия, така ли?! Никакъв шанс!!! На маймуна ще ме правят пред всички и после ще се женя за него... Че нали цяла Турция ще ми се смее!!! Това не го измислиха добре. В драмите се случва, така е, не понасях Кемал заради играта му с Асу пред Нихан, но той поне си имаше оправдание - вярваше, че Нихан е с Емир, че го е предала. Сори, отплеснах се. Мисълта ми е, че след подобно държание, Еда не може отново да му прости и да е с него. Акълът не ми го побира. Как ще се сгоди отново за Серкан..? Не знам какво са измислили сценаристити, но този път ще им е много трудно. Серкан е най-черен от всички злодеи в сериала ни до момента. Селин ми е жалка, по-жалка и от лудата Балджа. Тази нощ няма да заспя! Не мога да повярвам, че така се паля заради филм. Ох бе!!! 🤬

И аз няма да заспя!...Но, Бро, голямата любов прощава всичко!...Видя ли усмивката на Еда накрая на фрагмана?!!!

# 416
Този епизод ме разби. Толкова болка има. Стегна ме сърцето. Трябва да си спомни по- бързо този глупак. Преди годежа .Колкото и да ме е яд на случващото се , не мога да спра да гледам този сериал.

# 417
Знам, че Серкан ще ни спечели сърцата, той го умее най-добре, но много ме боли за Еда, това момиче какво ли не понесе..
сори....моето сърце не е меко като на Еда.....

Гости , Серкан сега живее във времето  преди  Еда  и всичко , което се случва е нормално за здравословното му  състояние .......Историята с Еда  е  почти  изтрита  за  сега .

Но Еда с викове и чупене  няма да си го върне ,друг подход трябва ,дано го намери  ....а за Селин писах ,че всичко е целенасочено . Не е толкова наивна да мисли ,че той няма да си върне паметта

# 418
Признавам си - тази серия мога и да не я гледам с превод, не искам да чувам думите, които Серкан казва на Еда, които Селин му говори за Еда... Не искам да я гледам пак толкова нещастна.
Знам, че е само един сериал, но не понасям да гледам любим герой/актьор, когато играе такава роля. Приемам го като истинско, все едно на приятелка го причиняват, а Еда/Ханде са ми под кожата.

Бро, Еда е влюбена не до уши, а с цялото си същество. Серкан я наранява, но въпрвки това тази нейна любов няма да изчезне ей така. Няма да спре да го обича, а след като Се ве Бе си спомни, Еда заслужава не само света да й подари, както направи тя, целия космос.. Тц, няма нещо толкова голямо.
Може да й напише песен и да я изсвири на китарата, а на нея лека/полека ще й омекват коленете.
Вие тук припадате по една баклава, а Еда ли няма, дето не само баклавата е яла, но и с джойстика е играла 😆

# 419
Еда, милата ми... трябва да прояви търпение и всичко ще се нареди. Серкан ще си спомни за нея, когато я изгуби, това е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт