Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Дано Енгин разкаже всичко както е, всичко!

# 151
  • София
"Не може да забравиш любовнта си... Добре умът ти може да забрави, но сърцето не може "
"Не те помня, опитвам се да те разбера, но сега съмв със Селин"
И първият шамар..

А не... Серкан се бил обадил на Айдан.. И тя не е казала на никой... Кой да убия първо - Селин или Айдан...

С това, че Айдан е знаела, за мен сценаристите направиха огромна грешка! Как може да се отнасяш към някой по този начин, вижда агонията на Еда и не й казва? Не разбирам такива хора, не бих искала да имам такива около себе си!

Вай бе, а не е ли изненадан Серкан да види майка си в офиса? Нали му се "губи" само една година, преди година Айдан не излизаше от дома си!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 21:04 от nrgmama

# 152
  • София
Керем играе превъзходно, щом толкова ме дразни. Биге също. Но голямата ми изненада е Ханде. Повече да не съм чула, че била слаба актриса!

Мале Серкан колко ще съжалява, когато си спомни. Обаче въобще не го харесвам такъв. Докато е бил със Селин, е бил мега задник. Баси мазната усмивка. Направо ми е нагъл. 🤬

# 153
Ако Серкан е искал да си спомни и му е трябвало време, разбирам защо Айдан мълчи - за да не наранява допълнително Еда. Ако й бвшв казала, онази щеше да полудее и да го намери, но какво щеше да стане - каквото и сега.

# 154
  • Кърджали
Енгин се опитва да му обясни нещо, но Серкан упорства че това не бил той, не било любов

Днес са убийствени всички. Няма такава игра... Сърцзето ми е свито. Хем се ядосвам на Серкан, хем го разбирам, не помни...

Трябва да направим нещо, трябва да си спомниш
Не, аз съм си добре така
как така си добре, Ами Еда
Как да ви обясня, аз не си спомням Еда....

# 155
Дори не мога да се зарадвам на сцената майка -син 🥴

# 156
  • Плевен / София
Още един да му беше ударила...
Да...малко му е...

# 157
  • София
Ясно е сега защо Еда ще е бясна на Айдан...

# 158
  • Кърджали
пъръл иска да си осинови коте...
Енгин я чува мисли че Пъръл е бременна

# 159
Между другото минахме 300к+

# 160
Изтървах първите 30 мин, но като ви чета ма един за Селин и един по лек за Айдан...Селин с тази кърпа килимите на Еда  ли ще пере

ако бях на сириус на мястото щях да дигна крак и да припикая ботуша на селин ханъм

# 161
  • София
Въпрос - щом Серкан вярва, че Селин е негова любима... значи ли това, че е бил интимен с нея? Така де... в такъв тип отношения ли са? Истинска двойка. 😤 Ще полудея. Защо никой не му разказва?! Вярно е бил голям задник, не може да предположи какво е изживял с Еда и колко се е променил. Леле, искам да си спомни. Тогава какво я чака Селин... а Еда искам да му го върне. Бясна съм. 🤬 Тотално отбор #Еда. Серкан жестоко ми пада в очите.

# 162
Ало коя е Селин, че ще се връща. Еда и е шефка.

# 163
  • Плевен / София
Много ми е интересно как си спомня Селин като любима, като той сам казваше, че са опитали но не се е получило....Тук има чужда намеса...Селин много се е постарала....Серкан ми е черен....

# 164
  • Кърджали
Серкан вина няма. За него последната една година не е съществувала.
Робота се завърнал
Леко спорят се за Сириус... Еда вика - докато те нямаше аз го гледафх, свикна с мен, теб те забрави

Поне почват да прехвърчат искри...макар и още дребни

Общи условия

Активация на акаунт