Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
Но поне помни защо го души.
Пак е нещо...

# 391
  • София
Сценаристите много осраха образа на Серкан този път. Трудно ще му се прости. Ако вдигне и годеж със Селин, съвсем няма да имам желание да го гледам. Да ме прощава Керем, ама не се сещам за по-неприятен ГГ от него в този момент. Ах, не! И в следващия епизод мъката ще продължава. 🤯 Моля те, Еда, не му прощавай! Намери си друг. Погледни Дениз с други очи ли, де да знам. Серкан Болат заслужава да му се върне. Не съм виждала толкова нагъл и жесток човек, баси. Еда хубаво му го каза - “безчувствен робот”.

# 392
  • Пришълец
А беее... Керем е изкупил вината на Серкан, като се е "извинил" многократно на Ханде от негово име.
Joy Joy Joy разбрали са се на четири очи.

Ама, че серия... първо ви изчетох, за да се подготвя психически, после ще гледам.

Славена, много ми стана интересно и на мен вашето лично преживяване.

# 393
Да лимоните и вдъхнаха надежда, ама... няма да си спомни толкова лесно..

# 394
# 395
  • Плевен / София
Знам, че Серкан ще ни спечели сърцата, той го умее най-добре, но много ме боли за Еда, това момиче какво ли не понесе..
сори....моето сърце не е меко като на Еда.....

# 396
  • София
И естествено "мъчението" да гледаме годеж, подготовка за сватба, поръчков пръстен и т.н. ще продължат и следващия епизод! Момичета, аз не знам дали имам достатъчно здрави нерви, за да продължа да се самонаказвам с това!

Желая ви хубава вечер и спокойни сънища, въпреки неприятностите в епизода! Да си повтаряме, че това е само игра, сериал! Мен лично винаги в такива ситуации ме притеснява факта, че колкото и да е само на кино, измислено и написано от сценаристите на сериала, има подобни хора и подобни ситуации и в живота!  Nature First Quarter Moon With Face

# 397
# 398
Nrgmama, надявам се в истинския живот нито една жена да не изживява униженив и мъка като тази.

# 399
Той още в хижата си спомняше малко , после като видя Еда в пълен блясък пак , сега и от миризмата , НО ми се струва ,че го е страх да си спомни . Но дано не протакат с този Лош Робот , че ме е яд като гледам Еда как жално и с надежда го гледа . Защо все жените трябва да чакат и да прощават в турските сериали , а ? ( е , в повечето )

# 400
  • Кърджали
Еда : Знам,че не ознначава нищ о за теб, но след снощи повече не мога да го нося
Селин: върнала с ипръсстена на Серкан.Значи разбра колко сме сериозни
Еда: От моята сватба знам, а и ти от твоята , че всичко може да се промени за един ден.Не бързай да се жениш...
Енгин : Изобщо ли не се притесняваш за Еда?
Еда7 Добре ли си?
Серкан: Да.Вода с лимон, а после и да помиришеш лимон намалява стреса
Еда7 Не си ли казваш "когато Серкан си спомни за Еда, отново ще страдам"
Мело: Такава голяма любов не се забравя
Еда7 И от кого научи това /за лимона/

# 401
  • Монтана
А беее... Керем е изкупил вината на Серкан, като се е "извинил" многократно на Ханде от негово име.
Joy Joy Joy разбрали са се на четири очи.

Ама, че серия... първо ви изчетох, за да се подготвя психически, после ще гледам.

Славена, много ми стана интересно и на мен вашето лично преживяване.
Марго, гледай тази серия само ,за да оцениш за пореден път таланта на Керем и Ханде!...За друго не си заслужава!
Аз лично няма да я повторя! Не мога да си го причиня!

# 402
  • София
С огромно закъснение но да се запиша поне в темата. Едва сега се прибирам и тепърва ще ви чета.
Благодарности на Марги че пусна новата тема

# 403
Божеее, колко били сериозни.. Селин е в някаква голяма грешка. В друго измерение.
А Айдан как ще се държи с Еда сега?
Аз епизода ще го гледам още утре пак и ще му направя анализ, както винаги, но... само заради самите Ханде и Керем. Блестящи!

# 404
  • София
Момичета, включвам се отново, защото попаднах на емотикони към трейлъра:

Хубава вечер! Flowers Hibiscus

P.S. Погледнах набързо мненията в интернет пространството! Навсякъде цари единомислие под знака на "Не знаем как и дали бихме могли да простим на Серкан Болат?!" Прокрадват се и съмнения, дали Серкан изобщо е обичал Еда? И не става дума за амнезията, а за това, че според него той в този епизод, в настоящия момент твърди, че това е той, че е самия себе си и не допуска дори за миг, че това не е така! Кой тогава обичаше като луд нашата прекрасна Еда?

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:25 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт