Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 66/

• 20 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Феновете ни са "бетон"

Скрит текст:

# 526
  • София
Всички сме възмутени от Серкан,никога дори и в началото не е проявлявал такава жестокост към Еда,дори и за миг трябва да спрем и се замислим защо?Той е работохолик ,принципен ,абе въобще робот в началото,но когато бяха на брънча с Ефе се оказа че не е така ,добре познава всички служители ,техните мечти надежди и добри качества.Бе заплатил тайно лечението на Лейла и обучението на сестра и ,тоес винаги е имало и един друг Серкан този който е състрадателен,внимателен и робот  е до известна степен негов избор за живот в този свят ,за да не бъде пак наранен.Сега нещата са други  ,той няма спомени ,за себе си той е никой,единственото което знае и помни е Селин  посредством нея той иска дасе върне към живота си отпреди.И Еда е тази която иска да му отнеме този спасителен пояс.Не се знае дали тя не кара служителите си от фирмата да го лъжат,за този момент единствената нишка с живота е Селин,заради това и така се държи с Еда ,но някъде там на дъното на сърцето има една искрица която гори само за Еда ,и той ще е жесток ,ще потъпква всичко в нейните очи за да накаже не само нея ,а да унищожи и това чувство в себе си което го кара  да я гледа ,да търси нещо в дълбините на сърцето си.Но нали Се;лин бе заминала за Дания ,как така изведнъж се появи в негото обкръжение,?Дали някой не използва нейната не бих нарекла любов а само чувство на собственост и егоизъм  за да ги раздели окончателно.?И докато всички виждаме негативизма на сем.Болат уж мимоходом забравяме  и  злините на семейството на Еда.Да преди години Болат старши е скрил за инцидента ,но този инцидент е направен без негово знание ,само да запазят престижа си.Айдан се държи жинаги по един начин ,престижа в обществото е ръководещ за поведението и .А Семиха напълно съзнателно с всякакви средства нарушава този имидж което е оправдано ,но разделянето на Серкан и Еда насилствено потъпквайки всяка техна надежда  ,,при положение че е загубила сина си именно от отхвърлянето на неговата любов е ненужно и жестоко.Не оставиха тези млади хора да изживеят любовта си,но аз вярвам ,че когато има сега като любовта на Еда и преди като тази на Серкан нищо не може ,дори и загубата на паметта да ,изтрие  тези чувства.Псаметта е в главата ,а любовта в сърцето и тя някога ще победи.Не бих искала да гледам тогава какво ще значи Серканова жестокост и мъст.

# 527
Само ми е интересно защо приятелите на Серкан и Еда не се настойват срещу Селин. Защо не им държат сметка че лъже Серкан и му пълни главата с глупости. Как това не му го казват на него самия? Майката на Серкан защо не му говори за Еда и за тяхната любов а оставя Селин да му мъти главата?

# 528
Добро утро мили момичета! Благодаря за превода на Алекс и Али. Серкан е получил амнезия , не помни нищо. Може би е бил такъв преди Еда. Смятам че предложението за брак беше защитна реакция на Серкан . Какво ли му е наговорила Селин. Яд ме е на него, но....
Не знам какво ще направи за да се извини на Еда. Еда трябва да го поизмъчи. Въпреки това сценаристите не трябаше да стигат до там, да има предложение за брак..
Айдан  е майка и се страхува за детето си, но не мога да и простя . Може би страха е причината за постъката  и. Искам да гледам този сериал с вас и мисля да му дам шанс . Дано  да няма повече толкова драма . Не искам драма, искам надежда! 
Интересно ми е  мнението на другите зрители  в Испания, Италия Русия и......

# 529

Той си спомни това с лимона само неможе да си спомни че Еда е виновна да заобича лимоните. Дано Серкан вземе да гледа на Еда с други очи с тези на сърцето. А тая Селин не я трая вече. Дано в следщия епизод има повече развитие. Не оправдам майката на Серкан дори да е дала дума тя трябваше да каже на Еда да бъде подготвена.

# 530
Някой ще ми припомни ли.. бележката, която Серкан държеше в хижата, същата ли е като онази, която Еда му остави и го провокира да погледне на нея със сърцето си?

# 531
Здравейте, момичета! Аз май съм на път да се откажа пак от турските дизита въобще! Казах още в началото, че съм капризен зрител: не знам как ме завладя "Квартала на богатите", но всичко ми беше интересно, завладяващо и аз открих съседите като творци. Другият завладял ме, беше " Черни пари и любов". Това са двата сериала, които изгледах от начало до край. В другите все имаше нещо, което ме караше да се откажа или да влезе мишката в действие, да разбера какво се случва, но по диагонал. Тази приказка, в която ни вкара Айше Кутлу, че ме накара даже да следя в реално време и само по картинки, допреди да се появят Алекс и Али, вече я няма. За мен поне, казвам го с огромно съжаление! Съгласна съм напълно с мнението на Blue, за да има прекрасен и смислен сериал, трябваше да свърши преди няколко серии. Тогава нямаше да имам горчив вкус от нещо, което е било прекрасно, но сега вече е безвъзвратно загубено! Не искам да коментирам епизода, не искам да влизам в този бой за рейтинг, който явно е нещото, което винаги ще прави на пух и прах  прекрасните идеи и играта на прекрасните турски актьори.
Желая слънчев, ползотворен и смислен ден на всички!

# 532
  • Плевен / София
Някой ще ми припомни ли.. бележката, която Серкан държеше в хижата, същата ли е като онази, която Еда му остави и го провокира да погледне на нея със сърцето си?
Не знам и честно казано, не ме интересува. Още съм бясна о т снощи. От много време не бях се така вкарвала в сериал.

# 533
Неофициално:
Total'de 4.55
Ab'de 4.28
Abc'de 4.72

# 534
Рейтингът пак е по-добре от 3 и нещо, има покачване май. За жалост, в името на драмата..

# 535
Официално:

# 536
Много емоции има във всички нас. Ще гледам епизода вечерта за се успокоя. За втори път гледам сериал он лайн. Първият беше Любов под наем.   За първи път обаче ми се иска да коментирам  и да кажа какво мисля. Интересни са ми вашите мнения и разсъждения. Може би защото са искрени и с повечето съм съгласна.
Сценаристите се съобразяват и с турските зрители. Представете си стария Серкан да е такъв какъвто ни го представят сега. Еда го опозна постепенно и  го промени към добро . Ще е много трудно за нея и за всички нас.
Според мен всички негови колеги и приятели  са в шок. Не знаят какво да му  кажат за да не го наранят още повече, за да не го объркат. Драма не искам повече. Дано уважаемите сценаристи да не задълбават. Яд ме е на тях .Не трябва да има годеж! Серкан с риск да се изложи трябва да си спомни по-рано и да развали годежа . Не знам как , но ....Да това не  е комедия , може би е романтична драма.
Рейтинга не се вдигнал много. Жалко за крайностите на сценаристите.

# 537
Е, със сигурност няма как да е 5 или 6 рейтинга, но пак всички стрелки са в зелено, което е добре.. може би за следващия епизод ще е повече, там също ще има драма..

# 538
Добро утро момичета!

Все още съм под влиянието, и то никак приятно, на сношния епизод. Скоро епизод не е разбунвал така духовете, но този беше направо шокиращ. Хем съм много ядосана и разочарована, хем си казвам, че това е само сериал, хем знам, че драмата няма да е толкова голяма, което ме вбесява още повече.
Това е второто голямо разочарование в този сериал за мен. Първото беше историята с Алптекин и инцидента с родителите. Това беше твърде много за един ромком, нещо непростимо или много трудно, и въобще не му беше мястото в нашия сериал. Но ако си спомняте драма нямаше особено, Еда бързо брзо прости на семейство Болат и почна играта на котка и мишка.
Колкото и да не ми харесва, предполагам, че същото ще стане и сега.
Всички искаме да гледаме Селин и Серкан да се пържат в собствен сос, но мисля, че Селината ще офейка още при най-малкото съмнение, че Серкан си връща паметта и няма да чака някой да и натрие носа.
А Серкан заслужава Еда да се покрие в дън земя, да си намери добър мъж, който няма да я наранява, и дори и Мело да не може да помогне на зетя. Но естествено Еда ще остане, ще се прави на горда, наранена и обидена, но с една полуусмивка, пак ще има котка и куче и айде още 30 епизода. Към 40-ти ние вече ще сме забравили какви ги свърши Селин и ще тропаме да се съберат ГГ и така докато на рейтинг-определящите не им писне съвсем....

Рейтинга, който ми_си ни е донесла не е нищо особено което трябва да подскаже нещо на екипа. Резултата от тези драми не е особено добър.

# 539
И соц. рейтинг Wink Даже сме си подобрили рекорда Hands Clap Tada

Общи условия

Активация на акаунт