Трудно се възбуждам / Слабо либидо

• 10 399
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Притеснявам се на базата на това, което се случва с мен... Аз интереси имам много и с приятели въобще не говорим на тази тема.
Надявах се някой преминал през това да сподели мнение или някой който се занимава с това - доктор.

Това е основно женски форум, никоя няма да вземе да говори за слабото либидо на мъжа си. За мен от написаното е притеснително, че нямаш сутрешна ерекция. Консултирай се с друг лекар, можеш да пробваш с уролог-андролог. Форуми здравословни проблеми не решават, лекарите също избягват да консултират онлайн, камо ли по форуми. Взимаш си изследванията в папка и на лекар...

# 16
Не съм стресиран или преуморен в никакъв случай
стрес нулев у-у
основно женски форум
основно, ама не напълно :Д

Определено си се стресирал щом пускаш тема в бгмама, нека да сме наясно Simple Smile

Пробва ли да си хванеш ново гаже?

# 17
Не съм никак запозната с тези неща, случайно попаднах на темата, но предлагам да си погледнеш и хормоните на щитовидната жлеза и да се консултираш с ендокринолог. При жените дава отражение върху забременяването, по аналогия предполагам и за мъжете се отразява върху сексуалната функция. При проблемите с ЩЖ има и други симптоми, но ако е в самото начало може и още да не са се проявили.

# 18
Проблемът ти е на психическо ниво. Щом органично всичко е ок, не задълбавай в повече изследвания, защото ще се влошиш още повече.

Помисли наистина върху предишната ти връзка. Казваш, че си забравил бившата? Кога е била раздялата? Как беше секса с нея? Досега правил ли си "разтърсващ", "загубваш ума" секс, такъв след който си като надрусан?
Подозирам, че си си "заключил" сексуалността. Или изобщо не си я отключвал и раздялата с бившата те е довършила.

# 19
  • София
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт