МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 891
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
да, така е- време почти не ми останааааа- вече се готвя психически- единственото, за което ме е яд, е че трябва да пропусна вече споменатата по- горе сватба на любимия ми братовчед.

Ран продължава да е болен- даже с екстра- конюнктивит- много гаден вирус- пазете децата-

Мамо Веси, ние ползваме също стодал- преди много ни е помагал- дано и сега се справи- даже и аз като се разболея си пийвам от него- хич не ми харесва на вкус, но облекчава

# 121
Mama Vessi, изглеждаш страхотно !!!!
Никакви 30 години не мога да ти дам  Naughty
Боята така или иначе ще изсветлее след няколко миенета, но и черна ти стой много добре .  Grinning

Sallys , Честито !!!    bouquet   Знам как се гледа дете и се чете за изпит  Crazy ....

Нашият мрънкащ период май се вследствие на зъби. Кучешките не са избили още , а горните венци ми се виждат подути.... Казаха ми ,че кучешките избивали най-трудно  Rolling Eyes  ....До сега не сме имали проблеми с излизането на зъбите, но ще видим .
Sallys, да не би и на Ема да й никнат зъби ?

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 19:35 от Горска Фея

# 122
Здравеите и от мен.Мамо Веси голям смях падна като четох това     за семеиство адамс.Не се ядосваи с баткото ние го имахме същия проблем с времето ще свикне.Все оюе са твърде малки за да ги накараш да се съсредоточи и да седне да учи.Нашия батко беше на 5 г когато отиде предучилищна,а на 6 вече беше 1клас.Тук при нас започват доста рано...Та не ме питаи как на 5 години трябва да чете азбуката и да се научи добре да чете...А тогава бяхме само на няколко месеца в Америка и моя англииски съвсем куцаше...Изисква си време...и това е
Вики запо4на да е вече по добре.Все още кашля и нослето тече по малко,но спря да плаче така истерично както преди без причина.Аз предполагам че е от зъбите,защото като я питам каде я боли тя сочи зъбките...Милата сърцето ми се късаше....Аз сега маи прихванах от нея и сам болна...
Цветина дано малкия(скоро големия) се оправи бързо че не е лесно с две деца особено едното когато е болно.Трудно можеш да ги даржиш разделени.А за теб ще стискаме палци всичко да мине много бързо и лесно.Вторите деца определено се раждат по лесно,макар че при мен разликата беше 9г,а при теб ще е още по лесно сигурна съм.
Това за закона с удрянето на пубично място има и положителните и отрицателите си черти.По някога тои се иска наистина да го шляпнеш едно шамарче(особено баткото имаше една възраст),но докато се прибереш всичко се е разминало...За това тяхните деца тук са много разлигавени и си нямаш на представа какви циркове разиграват в магацините когато им се откаже нещо да им се купи.Но смятам че родителите са виновни за това защото твърде много им купуват разни неща.Аз се старая да не им купувам всеки път играчки или др неща за да се научат.А сега ще видиш че всичко трябва да купуввваш и по две...Но това да е да са живи и здрави пък ще работим за да са добре децата нали това ни е радостта в живота...

# 123
Мамо Веси страхотни снимки,а и прическите на двамата са ви много хубави.На теб така много ти отива.А Дани е голям сладур...пу пу
Баткото с дъвката позната картинка..при нас беше същото...А и там за усмивката супер....

# 124
Сладурковци! И мамите и децата. Grinning Мамо Веси, аз също съм с подобна прическа, уж по-бизнес, ама станах като някоя тинейджърка. Сега ще се боядисвам, за първи път през живота си, че вече имам много бели коси. Мисля, да пробвам с леки кичури в началото, кестеняви. Дано се получи и ще пусна снимка.

Габи е със сополи, няма мърдане. Да захладнее и сме готови. Сега е по-топличко и стоенето навън й се отразява чудесно, почти спряха.

От утре съм на пълен работен ден - от 9 до 5.30ч. Не знам как ще свикна, сега взимам Габи към 4 и ми се струва толкова късно.
Бяхме на фирмено парти в петък с таткото, бабата гледаше Габи. Натанцувах се за още една година напред. Ей, много обичам.

Не сме свикнали много в яслата, плаче като я взимат, но после си играе.

Утре ще пиша пак, че нещо не ми спори. Пишете и вие, аз с удоволствие ви чета. Липсва ми целия форум, но нямам време вече за него. Simple Smile

# 125
Мен ако ме питаш - едва ли скоро ще премине този период, в който плаче като влиза в групата... може би като попораснат още малко- Ран сега не ходи, както знаете -болен е- оказа се, че е някъкав отвратителен вирус - майка ми днес ходила да му пусне молбата за отсъствията и в групата били само 5 деца- от над 20!!! Слава Богу Рани вече е по-добре- не кашля много, сополите намаляха и най- накрая спря да ксачва температура. Вчера през нощта покашляше - вдигнах татито да прави топъл чай от шипки с мед- изпи 200 мл и се успокои- днес изпи още толкова и мисля, че му се отрази много добре Simple Smile

# 126
Мамо Веси, много са ви хубави снимките. Де да имах време и аз да кача някоя. Знаеш ли, че си купих същия албум, за който беше писала, който се попълва от раждането и сега като се опитвам да възстановя някои неща ми се губят тотално.
Мерси на всички за поздравленията, то аз имам и още един, но да се надяваме, че ще успея.
На всички мами със сополиви дечица, дано скоро да се оправят.

# 127
Момичета исках да ви разкажа нещо и съвсем изключих.
Днес сутринта, Емма станала преди мен и дошла от моята страна на леглото. Седи детенце до главата ми и се опитва да бръкне в контакта. Аз подскочих до небето и много остро й повиших тон: "Емма, Не!! Това е много лошо, там никога няма да пипаш, разбра ли?", след което леко я пернах през ръката (държа да уточня, никога не съм я удряла, включително и днес, просто исках да подчертая, че това е абсолютно забранено). Детето застана право, наведе глава надолу, погледна ме с огромните си очи и ми вика "Мамо, не бие мен". Sick Sick
На мен просто ми настръхнаха косите #Crazy. Започнах да се питам дали някой не го е удрял това дете, откъде ще знае тя какво е бой. Пак казвам за пръв път откакто се е родила, аз я первам. Направо не ми го побира акъла. newsm78

# 128
За контактите има капачета и са много ефикасни .  Peace

# 129
Пак казвам за пръв път откакто се е родила, аз я первам. Направо не ми го побира акъла. newsm78

Не се коси чак толкова много, при нас играе Шапа Марова, когато не разбира от дума. Повтарям, повтарям, но няма ефект и... Знам, че не трябва, знам, че тук и закона може да ме цапардоса, но какво да правя, те инае ще ми се качат савсем на главата.

Благодаря ви много за комплимнетите,   bouquet чак ме засрамихте.  Embarassed
Sallys, като каза за албум, аз го бях забравила, а бях започнала да копирам писанията ми от форума в него...Много отдавана не съм го отваряла. Най-много ме е яд, че трябва да пиша на латиница и това ме изтормозва. Sick

Хайде целувки на всички, че пак не остана време да спа. ooooh!

# 130
Здравеите и от мен.Ние също имаме този вирус вече от една седмица а и аз го прихванах от Вики дори днес моито стигна до ужасно главоболие и дори повръщане незнам къде се намирам днес...Пия хапчета за главоболие от тях ми излизат обриви ужасна картинка.Вики не е млъкнала да крещи цял ден за всяко нещо което не може да направи истерични писъци.Опитвам се да и обясня че не става с пискане ,но тя си знае едно...Незнам какво стана но ниама и следа от моето детенце.Не яде,не иска да заспива сама(както преди),но аз я оставям да си поплаче и пак заспива,а а ко трябва да се облечем или да сменим памперса се гоним из цялата къща...Плаче постоянно за всичко..искам си послушното детенцееее Cry

# 131
  • Варна
Мамо Веси много си хубава с новата прическа, Дани също.
Мамо Ваня дано малката скоро да се успокои!

Аз да ви се оплача. Снощи за пръв път ни се наложи да заведем Иси в спешен кабинет Cry.  Падна от леглото и си удари окото на ръба на масата (тя е ниска). Като се разплака почнаха да текът кървави сълзички  ooooh!. Много се стреснах. Звъннах на педиатърката и тя естественно не вдигна. И веднага в бърза помощ. Той бързо се успокои, но аз бях много стресната в таксито направо треперех, добре че мъжа ми запази самообладание. Единствения спешен който знаех се оказа, че не бил в нашия район  #Crazy и ми казват "Ама вашия спешен е другаде", ужас ви казвам. Аз от своя страна: "Хубава работа и няма да ми прегледате детето?". Прегледаха го, но ни пратиха в травматологията, която е в друга болница. Хайде отидохме там. Иси през цялото време беше спокоен и заради това не се набрах чак толкова много на системата, но ако наистина му имаше нещо сериозно сигурно щях да полудея. В травматологията ни препратиха в друг кабинет, без да го погледнат дори. От другия кабинет ни пратиха в Очна болница  #Crazy. Лудория ви казвам. Отиваме в "Очна", там ни приемат и от вратата сестрата ни казва ако искате да го прегледа лекаря сега, трябва да си платите 15лв., ако не на другия ден с направление. Естествено че ще платим за какво сме там да стоим и да се гледаме ли  #2gunfire. Дойде лекарката, много мила жена. Прегледа го и каза че има спукано капилярче. Слава на Бог всичко е ОК, изписа му к-ки и сега другия вторник пак ни вика да го види накъде е за нейно собствено спокойствие. Без направление, без да плащаме. Какво да ви кажа.Радвам се че детето ми е добре но съм възмутена от системата  #2gunfire. Как може подобно нещо на прага на Евросъюза. Кошмар. Това е оплаках се. Иси сега спи. Очето е добре, само малко посинено отдолу. Офталмоложката дори си даде и личния телефон, ако се наложи да звъним. Все пак има и свестни лекари  Praynig. Дано с годините станат повече!

Хубав ден!

# 132
Tedulina наистина много неприятно нещо сте преживяли дано Иси вече е добре ...По някога белите стават от нищо кгато наи малко очакваш.Ама тези докроти по болниците(има и изключения) наистина са за #2gunfire...
При нас времето е ужасно студено и не смеем да се покажем на вън.Вики естествено полудява само в къщи и нещо не може да се заиграе.Аз този вирус все още ме мъчи дори днес съм по зле...
Сега измислих да пусна DVD то с рождения ден на Вики и тя много е щастлива...
Хванах я че прави номера вечер като заспива не иска да е сама а при нас и плаче.Да ама аз я оставям и накрая заспива...

# 133
Здеравейте мамита. От толкова много време не съм писала. Не че не искам , ама си имаме малко хкерче и не ми дава да сядам зад компа. В моента е на въм с баба си и имам малко време да прочета какво сте писали и да напиша някой ред. Аз не ходя на работа но реших да си завърша обучението и да си взема дипломата.Та сега ходя редовно на лекции. Засега чао от мен , при първа възможност ще пиша пак.

# 134
Горкия Иси! Тедулина, представям си какво ти е било! Радостно е, че не е нещо сериозно и слава богу!
Днес Сърдечко ме изненада! Обади ми се да се видим във Варна. Утре задължително ще трябва да отделя време за да се видим и ще пиша вечерта.
И моя Марти като Вики иска от време на време да спи при нас, по-често през нощта.
Не знам дали защото е морско чедо, тоест родом от Варна, но като види вода и пощурява. Може да стои и гледа шадравани или чешми бая дълго време и да скандира Ва-ва, т.е. вода. Затова и като излезем следобед обикаляме с часове шадравана на площад Независимост или малкото изпразнено шадраванче на заведение Делфини до църквата Св. Никола. Държим си количка в ръце, караме я по парапетите и така успяхме да изтървем три колички в големия шадраван. За щастие вчера се появиха работниците, които поддържат шадраваните и с една мрежа ни извадиха двете колички, третата я бяхме изтървали по-отдавна. Казваме кола, бу-бу, бръмчим доста. Към мама и тати вече се обръща със съответното мама и тати. На всички деца казва кака и е много смешен, дори и на батковците. В общи линии това е засега от нас.
Поздрави и целувки

Общи условия

Активация на акаунт