СМон, аз видях дървен конструктор подобен на този на Горска Фея в най- обикновен детски магазин- струваше 16 лв - което ми се видя доста нормално

Дано и като пораснат да имат същия интерес към книгите 

Даде ми идея да проверя в нашата библиотека дали имат книжки за малки дечица
Ще я потърся в ТСМ-а, дано я намеря, ще си играе с нея, докато стане по-голяма за да й пришива дрехи.
.
! За разстройството може да даваш "Ентерол", ако го продават свободно по вашите аптеки. По 1 прахче на ден.
. В понеделник ходихме по лекари и му изписаха а-к, но в понеделник следобяд вече нямаше Т и така до днес. На своя глава реших да не давам а-ка. Детето е добре
. Само да кажа че преди 10-тина дни му сложиха "Тримовакс" и силно се съмнявам, че гадната ваксина е допринесла за тази Т. Отделно, че му никнат няколко кътника наведнъж и си докарахме разстройство
. Сега е добре, само дето има малко пъпчици още по кръстчето, но те вече оздравяват. 
Довечера се надявам да ме заведат някъде на ресторант, че ще изкукам вкъщи с Мая, компютъра и телевизора ...... да не забравя и печката

Много се стреснах, най-вече от това да не й стане затруднено дишането, че знам аз как съм карала тежки кашлици 
..., което да давам на всеки час.....ужас....АБ + хомеопатия .....
Така жално приплаква и се гуши в мен ....
Надявам се да се подобри до утре, че по-лесно да я гледат свекърва ми и баща й. Аз трябва да ида на изпита ...