МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 837
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Здравеите мамита.Цветина снимките са ви страхотни.Баткото изглежда много горд с малката сестри4ка с коли4ката.Пу пу ...
Ние зъбите си ги мием със сппппезиялна детска паста която и да се гълта не е проблем.В началото Вики доста се дърпаше,а сега с такова желание го прави,дано така да продължава.Баткото в момента си мисли че като не е на училище и може и да не си мие зъбите и през уикенда постоянно трябва да му напомням...
Вчера времето беше страхотно към 20градуса.Изкарахме с Вики почти 4 4аса на вън,след това я изкъпах и като заспа 3 часа(това никога не е било),дори я събудих накрая че закъснявахме за тренировката на баткото..Вечерта бяхме на гости и тя сама си поиска да спи вика ми Мамо нани нани...но днес не и прече6е отново да стане в 6.30...
Феичке поздравления за изпита Peace...Възхищавам се на маита като теб,защото знам че не е лесно с дете и за изпит да у4иш...

# 256
  • Paris
Мами, избрали ли сте вече коледните подаръците за малките мартенички? Относно играчките приемам идейки и предложения!

# 257
аз съм се спряла на тротинетка, както вече се разбра и ще потърся тези сините, за които Чара говори Simple Smile

# 258
Аз пък се чувствам доста затруднена с избора на подарък, защото това което ми харесва тук "говори" на чужд език ..... и няма да изиграе възпитателната си роля  Wink Накрая може би ще се спра на сервиз или пък някакви продукти (плодове и пр.) или просто някаква ролева играчка....

# 259
Мариана има такъв малък сервиз за чай (от преди седмица); много е доволна! Нарежда ги тези чашки, сипва, носи, бърка, пълни ги с банан Crazy.  Освен това играе много със строителя; не сме решили какво ще и подарим, сигурно такива малки пластмасови плодове и храни (да се преструва, че ходи на пазар и готви) - явно е на такъв етап сега.

Иначе започна да се отпуска да говори повече, и на двата езика, много е смешна. Непрекъснато нещо си бърбори, и като направи нещо (прибере играчка, занесе си чинийката на мивката) си казва "good girl" - "добро момиче," демек.

Май започна да и потъмнява косата (което се очакваше, де); пак е станала голям рошко, и ме сърбят ръцете да и офъкам смешните перушинки-къдрички отзад - но този път съм обещала тържествено на таткото, че няма. И сега си ходи с чокото отгоре, чакайки да и порасне истинска коса... Mr. Green

# 260
Благодаря за подкрепата , момичета !!!!   bouquet

За коледен подарък съм се спряла на това:

Зимата да си бори енетгията на люлката , а на пролет да бута слончето навън  Simple Smile

# 261
Здравейте майчета и дечица!
Честит имен ден на Виктория на Мама Ваня и на Виктор на Малка Счетка. Да са живи, здрави, игриви и закачливи!
За Коледен подарък съм се спряла на шейна - дано имаме сняг, че да си я ползваме.
Малка Счетка, тази клиника ми се струва че е някъде около Пощата, но точни кординати нямам. Ако имаш адреса, мога да те упътя. Райков преглежда и в Майчин дом, аз там съм ходила при него. Чувала съм, че на година и осем месеца е хубаво да се посети пак ортопед. Пиши повече подробности за прегледа, какво се гледа.
Днес бяхме в Детския център на Гранд Хотел Варна на Дружба и останахме очаровани. Все едно бяхме там без дете - дори за секунда не се обърна към нас. Явно ще ходим по-често там през зимата - поне два пъти в седмицата.

# 262
Сори, че ще плясна снимката директно в темата, ама не съм я качила където трябва още: читанката Манка на връщане от библиотеката, безценен кадър  Mr. Green. Пищя докато не я оставих да си 'прочете' книгата, и после, спокойна, пое към вкъщи.

# 263
  • Варна
Честито на всички именници!   bouquet

malka s4etka клиника Патанов се намира на ул."Съборни"16, това е между пощата и археологическия музей. Лесно е за намиране. Намира се на партерния етаж на блок.

misholina , малката принцеса е много сладка с книжката на улицата  Hug. Хриси пък яде с книжки и играчки, направо в чудо се виждам понякога  Crazy.

Подарък за Рождество и НГ не съм мислила  Blush, но това на Горска Фея много ми допадна  Peace.

# 264
мерси мацки за координатите на клиниката ще я намерим Wink аз досега не съм водила Вики на ортопед и затова реших да отидем сега.Ако знаех че преглежда в МД щях да си взема час за там че поне го знам къде е, ама ми дадоха телефон на тази клиника и едва ли сега ще ни приемат в Патанов newsm78 ще разказвам подробно за прегледа стига Вики да стои мирен да го прегледат, защото си мисля че ще се гоним вътре newsm78
За НГ още не съм решила какво да му вземем, подаръка който Фея-та е решила го имаме само чее с конче, мисля сега зимата да го пързалям с него. В новия каталог на Метро имаше мноооого играчки и от там ми допадна една количка която става за бутане и игра.Има плот и на него се редят разни фигурки,после се смъква плота и става за тикане, доста е интересно Laughing мисля нещо такова да е Вики и без това като види от тези малките колички по улицата и почва да дърпа децата да им ги взема, ама как да му купя като са все розови Embarassed Laughing

# 265
Малка Счетка, кой ден сте на преглед? Ако имате повече време, може да срещнем младежите. Аз живея близо до пощата, така че няма никакъв проблем да се видим. Може и на лични да ми пишеш. Ще ми бъде много приятно да се запознаем.

# 266
didi77 аз също си го мислех това, но сме следобяд в 16ч на преглед в петък и няма да имаме време за разходки,то едно че става тъмно а и може и студено да бъде, а и ще бързаме д асе прибираме Rolling Eyes Много исках да се запознаем, но ние честичко прескачаме до Варна таче обещавам да ви направя едно по дълго гостуване и да се съберем форумските мами на кафе. Hug Но за това ще пиша допълнително, същото важи и за вас ако някой има път към Русе да свирка Mr. Green Mr. Green

# 267
Привет и от мен, ние пак сме с разстройство, направо ми пуши главата.  ooooh! След малко сме на д-р пак и като знам какви глупости ще ми наговорят пак  #2gunfire. В петък ми се обадиха от детската градина да о прибера, че дрискал на поразия.
Вече се чудя какво да му давам да яде. Да видим какво ще ми кажат.

Целувки на всички, ще се включа скоро отново. Heart Eyes Hug

# 268
Пак съм аз. Нашите проблеми продължават и става все по-трудно. Оказа се, че имало някакъв вирус с разстройство, но нашето много дълго продължило, което не е на добре. Трябва в следващите 3 дена да му вземам проба от акото (дадоха ми едни специални шишенца с лъжичка в тях) по една лъжичка. Освен това трябваше да отидем да му вземат кръвна проба.  Shocked Аз малко се поошашавих, като видях, че ще му вземат кръв от веничката, но пък той се оказа много силен и съвсем малко проплака, чак изненада лаборантките. Бяха 2, че ако има нужда втората да помага. Много смешно ми стана, защото още от рецепцията започнаха да му се радват колко красив бил и какви маслинени очи имал  Flutter, а вътре в лабораторията тази, която трябваше да му взема кръв така се отплесна по очите му, че другата започна да я подканва "Хайде, хайде, стига си му гледала очите, слагай лекопласта докато е спокоен." Joy Мен хем ми стана хубаво, хем ми стана мъчно, че трябва да го бодът, дано поне всичко се окаже ОК.
Най-трудното от цялата работа е, че трябва никаква храна да не яде, само течности за да му се изчисти корема напълно, а утре трябва да го пращам на детска градина, че много стана да не съм на работа и направо не знам каква да я мислим. Няма начин таткото да взема пак болничен, защото пък в петък ще трябва да си взима фри, тъй като детската градина ще е затворена, абе направо сме страхотна картинка. ooooh! Ох, къде сте баби да помагатеее...!

misholina, много ти е сладка читанката, аз бях писала, но и ние сме същите, само, че книжките са на тематика Коли.

Честито на имениците на патерица. Да са живи и здрави! Не знаех, че Викторовците имат имен ден, как се води деня, че тук имаме един Виктор, но майка му никога не е казвала за именден, явно не знае?   newsm78

Ами това е засега от нас, при нас идват големи студове и сняг, добре, че в къщи е топличко.

# 269
Mama Vessi, много е неприятно и притеснително, ние лятото минахме през подобен кошмар. Ще се оправи, само му давай да пие повече чай от шипки (неподсладен) и вода в - по няколко глътки, по често. Дано бързо мине.

malka s4etka, пробвай в bgmaps.bg с адреса във Варна, със сигурност ще го намериш. Успех на прегледа.

Вчера ходихме до Метро, търсих конструктора, който ни препоръча Дариа на Горска Фея. Grinning Много, много ме беше яд, че в Пловдив е свършил. Може ли да ми кажете точно как се казва, да го търся в други магазини?

Подарък за нова година не съм избрала още. Събирам с интерес вашите мнения.

Ето малко стари снимки от нас: http://snimka.bg/album.php?album_id=76197&photo=1

Общи условия

Активация на акаунт