МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 861
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Днес бях на тур по магазините за нови  играчки . Попаднах на  страхотна находка дървени цветни части. Цели 48 части са (нарочно ги броих ,че да знам колко да търся вечер след игра  Mr. Green) Много съм щастлива понеже и аз като дете имах същия конструктор. Формите  са образователнии И най-важното е ,че може да се вихрят  конструктивните идеи.  Simple Smile
 Купихме си и нови книжки , които Дариа прилежно си избра  Laughing

В книжарницата видях много красива книжка за Бамби , но е за доста по-големи дечица . Но понеже съм фен на сърничката може и по-рано да я набавим  Sunglasses

Mon , дрешки за зимата набавяме в движение . Но още не съм купила основните - яке и ботушки. Тъкмо днес разгледах по-обстойно какво се предлага , но мисля да изчакам още . За хладно време има какво да носи .

# 151
Диди-можеш да качваш каквото искаш! Hug
Прибрахме се, взехме детето, къпах, храних, обаче заспа с рев и то на ръце у баща си. Crazy Embarassed
Като е с него пощурява просто.
Славенка-направо съм за убиване, че не съм ти взела телефона.... ooooh! ooooh!
Но то нашето не се губи-напролет пак ще пробвам да взема отпуск и да дойда с мъжо до Варна , когато е командировка. Heart Eyes
п.С. Диди, в крайна сметка си загубих слъчевите очила като съм "наливала" водата. hahaha Joy

# 152
Как сте мамчета? Не можем я изписа тая тема, никой не пише. Crossing Arms
Чара, Дани прие без проблем новата ми прическа, но той е свикнал. Mr. Green

Аз сега имам друг проблем, направо ще си изям парцалките. Нашето момче цяла седмица ходи с една книжка на Дисни - "Cars" (филмчето). Абонирала съм Тони да получава илюстровани книжки от филмчета на Дисни. Та Дани сега се е влюбил в книжката за колите, с нея ходи навсякъде, в къщи, на градината, че чак спим. Вчера обикалях навсякъде с надежда да купя някоя играчка от този филм, не стига че няма, ами и филмчето няма да излиза на ДВД в Исландия, (сега им го тягля, ама на английски  #Cussing out). Аз толкова исках да си има любима играчка, с която да спи, а сега ще я караме с книга.  Надеждата ми е да изнамеря нещо от нета, но само в  американските сайтове има плюшени коли, но не изпращат до Исландия  #Cussing out
Дали има нещо по магазините в БГ, а филмчето излязало ли е на ДВД в БГ, ако трябва да поръчам на бабите. Моя мъж ми вика, че не трябвало нищо да купувам, как щели да сме я карали така, ако се заиграе с нещо за 2-3 дена и хайде ще купуваме, ама аз съм си такава.
Ето да ни видите:
http://vessela.multiply.com/photos/photo/27/15
http://vessela.multiply.com/photos/photo/27/16

# 153
Влязох случайно в темата на бъдещите ноемврийки и какво да прочета - наша Цвети си има вече мома! Неда се е родила днес и тежи 2800 гр. Да й е жива, здрава и послушна! Да радва мама, тати и бати!  ylinfant newsm51

# 154
Мамо Веси, не съм чувала за това филмче. Много е сладък Дани, гушнал книжката с колите и цока биба. Пу-пу! Моя Марти е луд по колите - ама така хубаво повтаря Кола, кола и само с коли иска да си играе. Днес в морската градина, по време на разходка видя един батко с камионите от едно време, в които се возехме и орева орталъка, за това че баткото не го остави за секунда да се порадва на камиончето. Не си даде играчката детето. Да знаете от къде мога да купя такова камионче? Аз съм виждала само от новите, по-издължени камиони и в тях едва ли детето ми ще се събере седнало.
Вчера купих на Марти спортна чаша на Бертони със сламка и нашия умира от кеф да пие от нея. Омръзнаха ми тези шишета, дано вече не посяга към тях.
Сърдечко, като сваля снимките, ще ги покажа. Ще стане до 2-3 дни. Сори за цайсите! doh newsm08

# 155
Знаех си аз като  прочетох ,че влиза в болница ....  Heart Eyes

Цвети, честита ти рожба !!!   bouquet
Сега си най-щастливата мама.  Grinning

Бързо въстановяване и скоро да ни зарадваш със снимки  Simple Smile

# 156
Да й е жива и здрава момата на Цвети, ей това трябва да е супер, така съм си мечтала и аз да имам голям батко и малката му сестричка..... Ех мечти, мечти.... Да й е жива и здрава и скоро да се разпише, че да разказва.
Мамо Веси, виж дали нямате Дисни магазин някъде наоколо. Като бях септември в Лондон, всички Дисни магазини бяха на вълна Карс и имаха цялата гама, плюшени играчки, коли и каквото се сетиш, че чак и възглавници. Ако нямате може да видиш тук http://disneystore-shopping.disney.co.uk/.

# 157
Да знаете от къде мога да купя такова камионче?

Ето виж тук
В нашия град има такива и мисля ,че Мартин ще се събере седнал.  Thinking

# 158
Ей, наистина ли Цвети е родила?!  Hug

Да е жива и здрава малката Неда, а мама бързо да се завърне в къщи и да се похвали!

# 159
Много поздрави за новото бебче, и баткото, и цялото семейство! Ще е същата сладурана като Ран!

Heart Eyes

# 160
Здравейте, мили момичета !
Първо искам да кажа, че много се радвам за Цвети и за малката Неда ! Бог да ги благослови!
Аз най- после имам интернет. Много често си мислех за вас и за децата. Ние сме в Люксембург и живеем в едно малко селце близо до Белгийската граница. Ще останем тук една година, защото мъжът ми е на договор в Комисията (Европейската). Няма да ви досаждам с разкази за промените при нас де  Wink Вяра тръгна на училище и и много й харесва, а ние си се гледаме с Мая и обикаляме насам- натам. Нямах време да прочета за всичките нови думички и магарийки, които правят мартенчетата, но ще наваксаме. Мая бърбори, познава си буквичката, рисува доста прецизно кръгчета. Надявам се да сме по- често заедно и да споделяме новостите в крачка.
Целувки и до скоро  Hug

За жалост, не мога да променя нищо в профила си, защото съм с дълбоко замразен акаунт, та.... ще трябва да гледате старата снимка и старото местожителство

# 161
ще трябва да гледате старата снимка и старото местожителство[/size]

Давай линк към нови снимки на Мая да я видим колко е порастнала  Grinning

# 162
  • София
Страхотна новина за мама Цвети и нейната новородена мома! Да е жива и здрава, да расте умно, весело и щастливо дете и да радва всички около нея! На Бати Ран пожелавам да бъде здрав и много да обича малката си сестричка и да се грижи за нея и много  да й помага , когато пораснат.
На Цвети- скорошно възстановяване и да изживее с много радост  и любов прекрасните бебешки дни и да бъде все така прекрасна и всеотдайна мама и истинска ЖЕНА! Ще я чакаме скоро пак да ни пише!!!

Ние сме вече 10 дни на ясла, но си поплакваме още.Сутрин е много спокоен ,като го водя и даже ми повтаря " Боко малко утилите' ( Боко на малкото училище) , " Боко детита , Ея Таниа" ( Боко при децата и леля Таня" , " Мама Абу" ( мама на работа) , на думи е подкован добре ,но на практика си ревем като ни вземе леля Таня , пък и после по малко...
Иначе изяждал всичко, казва си вече за пика и " ака", но.........явно малко по трудно ще преодолеем раздялата...
Днес ме беше гушнал на обяд и ми вика" Уба мама" ( хубава мама)   Joy 
Още не сме стигнали до " Обичкам мама", но пък човека е ценител и прави комплименти.... Laughing

# 163
Влязох случайно в темата на бъдещите ноемврийки и какво да прочета - наша Цвети си има вече мома! Неда се е родила днес и тежи 2800 гр. Да й е жива, здрава и послушна! Да радва мама, тати и бати!  ylinfant newsm51

Олеее, направо се просълзих  Hug Да е жива и здрава малката мома-мишле, с тия мерки, направо си е мишле, като знам моите титани по 4кг. Ама не е ли много рано близо 3 седмци по-рано. newsm78 Дано всичко е минало наред и скоро да видим снимки от малката принцеса.
Sallys, благодаря ти за линка, ще го разгледам, ако става ще поръчам от него.

# 164
Ето подробности за раждабето на Неда от щастливата баба  Grinning

Сега се връщам от родилния дом.Беба на Цвети се казва НЕДА,ТЕЖИ 2800 И Е ДЪЛГА 48 СМ. LaughingБеличка с черна косичка ,бузанка с по- светли очи.Надяваме се да станат като на тати - зелени.
              Раждането мина леко.Нормално раждане с епидурална упойка.За щастие този път няма и шевове.Надяваме се,че всичко ще е наред и скоро ще си ги гледаме в къщи.
             Момичета,обичам ви и ви пожелавам най-сладките бебчовци и най-лекото раждане.
             Целувки и поздрави на всички от Цвети. Heart Eyes  bouquet
             Пропуснах да ви кажа,че Цвети е родила в 16.50 в момента когато братовчед и се е разписвал в съвета,а вестта за раждането са получили  когато са пътували за църквата.

Общи условия

Активация на акаунт