МАРТенско дете, не се чуди, златен дъжд навън вали.

• 13 881
  • 281
  •   1
Отговори
# 60

Аз бих те посъветвала да останеш в голямата фирма...

Наистина ти благодаря за помощта да взема това решение. И на Цветина също.  Hug

Особено тези "постоянна ангажираност и несигурност" са много важни. Аз много се притеснявам ако нещо ми се струва недосвършено или нещо не върви, отдавам се на работата, така да се каже. Ако бизнеса е мой ще съм перманентно обезспокоена. Crazy Лятото продажбите спаднат, а ще изплащаме ипотека...
Ще му откажа. Още утре сутринта.

misholina, страхотна свинска история.   Laughing Направо е готова за билд-борд! Simple Smile

Чара, благодаря за хубавите снимки. Съгласна съм с фаворитите на Tedulina! Много са въздействащи.

# 61
ПОМОЩ!!! Детето се превръща във фен на Азис  #2gunfire като чуе рекаламата "Бабо, какво виждаш- чудо, златно чудо" и залепва на телевизора Mr. Green а те нали и по 2 пъти я дават- ще вземе да му хареса- а другата най- любима реклама е на пелените Молфикс- с двете бебета, които пеят песничка- а налитова е някаква турска песен, на която Азис е направил кавър- аз от 2 дни само депеш и Ю2 му пускам Wink, че почвам да се плаша с тази чалга..

# 62
  • София
Привет от нас Grinning

Мишолина, страхотна работа- поздравления  Grinning

Ах, този Ран Grinning, а чупки вкарва ли Grinning

Ето едни клипче и от нас- сутрешната ни раздумка с Георги(извинете, че сме по пижами, но клипът е правен 15 мин след като станахме Grinning

http://www.sabev.net/george/video/2006-10-07.avi  
http://www.sabev.net/george/video/2006-10-07.mov

Линковете са два но клипът е един, просто е в различен формат.
Радвам се , че снимките са ви харесали Grinning

# 63
  • Варна
misholina , кой каза че не си добра с дизайна? Я виж как хубаво си направила снимките на малката  Peace. МНого сладка и с това прасе...  Laughing.
ПОМОЩ!!! Детето се превръща във фен на Азис  #2gunfire като чуе рекаламата "Бабо, какво виждаш- чудо, златно чудо" и залепва на телевизора Mr. Green а те нали и по 2 пъти я дават- ще вземе да му хареса- а другата най- любима реклама е на пелените Молфикс- с двете бебета, които пеят песничка- а налитова е някаква турска песен, на която Азис е направил кавър- аз от 2 дни само депеш и Ю2 му пускам Wink, че почвам да се плаша с тази чалга..
Да ти кажа и Иси като чуе по улиците (понеже у дома няма как) някоя чалга и почва да си друса дупето. Баща му се възмущава много, а аз му се радвам. Явно музиката някак ги кара да танцуват  Grinning. И Иси харесва рекламата на Молфикс  Sick. У дома гледам да пускам само качествена музика, но това не го спира да танцува по улиците ако чуе някоя чалгийка  Mr. Green.

# 64
Tchara i Misholina страхотни снимки.И ние сме като Мариана само гушкаме играчки возим ги ,но с такава скрост че свят да ти се завие,храним ги със снакс,слага им глаивте направо в чинията.Много са сладки...Вики и тя обича чалгата и само шрака с пръсти и прави разни чупки и ми казва да и пускам каки(чалгаджииките)...
Снощи голям смях падна.Нали баткото ни е злояд и като седне на масата ни е баща му се редуваме да повтаряме яж яж.Снощи батко и се хранаше и ние отидохме да ги целунем за лека нощ и Вики вместо чао му вика яж яж.Голям смях падна...
Мама Моник много неприятна работа с таксито.Но тези в пловдив са направо ужасни.Един път с Вики на един така му се развиках.Първо някъде щяхме да изпаднем по пътя като взимаше завоите и на един светофар за малко да бласне една маика с количка.Накрая му заявих че не съм тръгнала да се трепя.
Вики обожава снимките на всички деца като чета и ги гледа,но казва че са бебета...нали и тя е все още такава.Спирам че такава ревност от компютъра ужас

# 65
 tchara , много ме изненада гласът ти . Не си го представях така  Grinning
Снимките са,  както винаги, много добри.

Цветина и Дариа е  фенче на рекламата на Молфикс  Rolling Eyes и на още няколко ... Laughing

Ние нали сме по-скромни в говоренето та да се похвалим с умения поне  Grinning
http://bisttra.multiply.com/video/item/5  Mr. Green

Ето и малко снимки Sunglasses

# 66
Феичке напаво ме сбъркахте с вашите умения,ама как умело и уверено го правите браво на вас.пу пу

# 67
  • The wild, wild west
Мамчета,
С малко закъснение, но си прочетох пожеланията! Благодаря Ви от сърце!!!  Hug
Във връзка с няколкото изброени повода, в последните няколко дни бях на Италиански, рибен, Тайлански, Грузински и Индийски ресторант. Ама едни дъъъълги, дъълги трапези... ядене по няколко часа.  Sick Имам чувството, че сложих толкова кила, колко през цялата бременност до сега. Даже ме е страх да се кача на кантара...
А Зарко напоследък също много подозрително ме разглежда в областта на корема... hahaha
Иначе май нищо не разбира от това дето му казваме за сестричката в корема на мама.  Mr. Green

# 68
  • Варна
Горска Фея, снимките са много хубави  Peace. Ни клипчето не ми дава да го гледам цялото Sad. Иначе Дариа е голяма сладурана  Hug. И аз искам като нея да си чета книжки на леглото Simple Smile.
tchara , Георги говори много слдако Simple Smile. Вчера с Иси го гледахме клипа (няколко пъти) и като спре казва "па"/спря и чака да се зареди наново Simple Smile.
Шоколадкина , напълно те разбирам за масовката Simple Smile. Като си ходим в Добрич се получава нещо подобно. Трябва да обиколим всички баби и пра-баби и съответно все сме на маса. После се чустваме като тюлени, може със суркане да се приберем до Варна Wink.

Искам да ми кажете мнението си за нещо. Моя сладур вече 9-ти ден точи сополи Sad. Вече са жълтеникава и по-гъсти. Сега се храни и по-добре, даже от преди да се разболее  Praynig. Може би Саностола действа. Но се чудя на моменти дали не е по-добре да го заведа на лекар  newsm78. Консултирах се с лекарката по телефона миналия понеделник и му капех ВИброцил, но вече спрях да го капя. Страхувам се че ако отидем на лекар пак ще му изпише сироп за кашлица, който няма да пие и пак ще му мине без лекарства. От друга страна се притеснявам да не постъпвам безрасъдно като не го водя  Embarassed. Иначе няма Т, само тия гадни сополи, които като сме навън са по-малко. Вие как бихте постъпили. Четох в един сайт, че при настинка със или без лекарства все тая. Ама знам ли  newsm78.
Цветина искам да те питам за Саностола по каква схема се дава? Има ли ограничение на дните за прием? И в май разбрах че го съхраняваш в хладилник  newsm78.

Благодаря ви, че изчетохте главоблъсканиците ми!  bouquet

# 69
  • София
Тедулина, когато Георги има сополи го държи по 2 седмици, независимо какво му педписва лекарката. Затова последните 2 пъти изобщо не го водих при нея(но нищо друго му няма-нито разстройство, нито Т, нито е кисел)- гледам да отпушвам нослето, слагам и капки преди заспиване. Освен вибросил съм слагала и Олинт 0,05%(то е спрей всъщност). Ако искаш. консултирай се с лекар- на мен в аптеката ми казаха, че Вибросил бил по-ефективен при алергични хреми, а Олинт- при хреми от настинки и грип.

# 70
Тедулина, в аптеката ми казаха, че се дава по 1 лъжичка на ден - чаена- докато свърши шишето- после се прави почивка от 20 дни- обаче да си призная- аз забравям от време на време да му давам- и пие когато се сетя. Държим го в хладилника, защото според майка ми, която е детска учителка- така трябва..

# 71
  • София
Вече 2 дни сме на ясла и ревееем!
Докато отиваме натам и после докато го приготвя за влизане е много весел, но в момента в който се затвори вратата и се чува рев.Майка ми която е там учителка е пращала лели да го видят как е и към 10 ч вече бил спокоен и даже пляскал с ръчички на някъква песничка която им пеели.На обят бяха успели да го нахранят и като се отвори вратата и с такъв радостен вик изтича към мен, че щях да се разплача от радост ,че го виждам добре.Дано утре ревем по-малко!
Аз продължавам с търсенето на работа.
На Боко хремата му минава за около 4-5 дни с Коларгола( но ако го започнем, веднага).Пръскам стеримар, почиствам нослето и капя капките.

# 72
  • Габрово
Привет от нас с Мишо!За съжаление още не сме се преместили в новия апартамент и нямам постоянен достъп до Интернет.Днес обаче, успях да чета на воля и да се нагледам на снимки и клипчета.Всички дечица са страхотни и много забавни.
Мишо с всеки изминал ден проявява все повече своя инат/наследен от мама/ и ми е доста трудно с него.Но реши ли да бъде добричък няма равен.Много добре се заиграва,бърбори доста.От повечето думички изговаря само последните срички.Като го попиташ как се казва,отговаря : "Ми".Изобщо не го свърта в къщи и ми подава якето и обувките за да го извеждам на вън.Онзи ден/когато валеше/ обикаляха с баба си из блока/на горе-на долу по стълбите/ само и само да не е в къщи и да се разхожда.
Поздравления и успех на мамите,които са започнали нова работа.И аз много искам вече да правя и нещо различно от гледането на дете.Но ще трябва да потърпя поне до пролетта.

# 73
здравеите мамита.Вижадм все по рядко вече пишете,но зимата предполагам ще подновим отново отново ритъма от миналата година.
Ivap наслаждаваи се на всеки изминал момент с малкия защото това време не се връща назад.Аз така баткото не можах да си го погледам много само до 1г2м и сега  ми е мъчно за това се наслаждавам на времето прекарано с Вики.Аз съм от хората които не се свъртат на едно място обичат да се срещат с хора,но учудващо сега ми е добре да си стоя с малката...
Мамита как са вашите сладури с тоалетната?Вики обикновенно се хваща за пампата когато вече е свършила работата.Чудя се сега да и купя от памперсите за трениране където като се начишка и мокри..да разбере че не трябва така...Има ли някоя от вас където е махнала памперсите вече?
Хеи ама и мама Веси се изгуби някъде???Обикаля с новата кола Laughing

# 74
Ние с тоалетната сме доникъде.. но чесно казано още не ме притеснява това- не мисля да го насилвам- слагам го на тоалетната, ама нищо не върши там- но аз съм упорита- може би след операцията ще се реши този проблем- не вярвам веднага да може да се слагат памперси...

Мамо Бубе, Ран вече започна да посвиква в яслата, но без рев сутринта като го оставяме не минава- поне съм спокойна, че трае макс 10 мин и започва да си играе- утре ми се налага да го оставя и след обед- дано го понесе добре- но каквото и да е ще ходи до края на месеца- после при мама в къщи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт