Образователен Говорилник: 12-та сбирка на Ордена на Кокичето

• 21 500
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Аууу, само прилеп не споменавай в тези времена! Joy

Хахахах, ще ни налазят Ковид монстъри и току виж баннали темата.

# 466
  • София
Батман като нищо ще си изяде боя в днешно време.

# 467
  • София
Е тогава трябва да се прекръсти на Задругата на отварата от крило от прилеп, човка от врана, нокът от жаба.
Тъй вярно - следващата тема ще е Задругата на жабешката отвара Simple Smile! И ще има снимка на жаба. Simple Smile

Ей това какво е сладурче:

https://www.aquariumofpacific.org/exhibits/frogs

Ей, хора - чета другата тема и се чудя. Наистина ли децата, които изкарват високи оценки на НВО, се движат под потенциала си? Щото губят време и не могат да развиват талантите си? Ми моето (едното), ако му освободя време от училище, така хубаво ще си развие таланта за гледане на ТВ, че по-добре да не отварям дума.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 19:30 от Аш

# 468
  • София
Случайно някоя друга мама-сектантка от СС утре в 9:30 също да се кани да си чака чавето след състезанието? Да се съберем да си зинзикаме заедно в двора Simple Smile

# 469
  • в страната на чудесата
Какво състезание имате?

# 470
  • София
Май КМС е утре.

# 471
  • В офиса
Аз водя и се прибирам, Миленита, няма да чакам. Аз съм на 10 мин с кола от у-ще и няма смисъл в тоя студ, ако беше топло, щях да остана на драго сърце.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 22:24 от Тинкърбел

# 472
  • София
Благодаря, Тинки.
Аз няма да чакам през цялото време. Имах предвид само от 9:30 (когато ни викат да си ги чакаме), докат се появи. И да, отложеното коледно математическо е утре.

# 473
Това, каквото и да е - успех пожелавам на мъниците,  щом свършва в 9,30, значи започва поне в 8,00. От какъв зор в неделя толкова рано, после цял ден какво правят?

# 474
  • София
Кривичко си е рано в неделя, но така после ще успеем да си идем на балета в 10:30 (тя ходи с наборите, а аз с други мами и е голям кеф), така че за някои кат нас даже е ОК.

# 475
  • в страната на чудесата
ЕЙЕЙ какъв лаф се заформи в другата тема. Вечният спор за СС - децата изнемогват и са там с уроци уроци уроци Simple Smile
Знаете ли, моето дете до 4 клас нямаше домашни. Какво е имало - в клас. Бях забранила да носи у дома учебници. Имало е, правил ги е там.

# 476
Аз полудявам и хвърлям къчове от тази тенденция за частни уроци за ПУК и 1 клас. Полудявам.

# 477
  • в страната на чудесата
Е то се вижда защо...
Пълна отврат

# 478
  • София
Според мен някои хора имат страх от това децата им да попаднат само сред умни деца и затова залитат да не кандидатстват в утвърдените училища. После странично ги спукват от уроци, което в крайна сметка е по-лошият вариант. А, и се убиват да пишат глупости по форумите - за комплексите си и т.н., ама после другите им били злобни.

# 479
Милейди, не всички имат деца като вашите😀

Моето пък си имаше учителка, научи го да пише, чете и смята още на 5-6, не помня вече, това за НУКК офанзивата, но сега за вашите даскала не е по-различно. Без да съм си мръднал пръста, едно, че нямам нерви, друго, че не мога и трето, че нямам време. Та учителите са си необходимо зло.

Аш, това да не попаднеш сред по-умни (пълни отличници, де) и да си от тъпите си е страх.
Не ми се разтягат локуми, но това е доста сложен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт