НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

• 46 386
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Не съм, бе Жаки...що ме отписа тъй Simple Smile Одих и рипАх цял час тая вечер. Не съм вечеряла, та ще изкарам едни 12ч фаст.

# 691
Щот се отказа от мойто предизвикателство:) Ма нищо де щом си рипала все е файда:) ❤🌸

# 692
Аз също не съм се отказала. Hands Muscle Днес 9-ти ден. И за мен е леко, но съм решена да го изкарам докрая. Обикновено правя по нещо допълнително и аз. С яденето съм бетон- веднъж на ден, мазно месо и  салата, през деня кафе с масло, чай и газирана вода. Трети ден съм зациклила на 51.300, но ПМС... Rage.

# 693
  • Пловдив
М да..и аз викам, че всяко движение е постижение за мен Wink
Спрях, щото уикенда нямаше как...

# 694
И аз съм тук.. 😁
За мен не е леко, ама карам колкото мога. Ех сега даже тъкмо завърших упражненията, ама да знаете аз карам няколко дни след вас. Така се случи че някои дни си ги повтарям, ако не ми е харесало представянето ми... Ама действам де.
    Само не мога да си изградят система кога да правя... Все различно вее, някога следобед, някога вечер преди лягане... Има ли най-подходящ момент?

# 695
Днес ми е 6ти ден на яйчен фаст. Колко максимално като време може да се прави? За сега се чувствам добре и ми харесва, дори си мислех, че ще ми писне от яйцата, но си ги хапвам с апетит, като огладнея. Аз ям на обед - 3яйца и вечер 4 яйца.

# 696
7 дни макс, но и 6 ти стигат, продължи на мазният фаст, ако държиш. По назад има списък с храните, общо взето- месо, мазна риба, яйца, масло, аковкадо, масилини, дреболии. Аз съм на него сега.
Ще обядвам воденички и език в масло.
Ще вечерям кайма с яйце и малко чедър

# 697
Благодаря JACKLIN*. Утре 7 ден ще направя и приключвам с яйчения фаст, и ще продължа с мазния фаст.
Аз основно тези храни консумирам, които си изброила, с рибата съм скарана, но хапвам от време на време. Основно ям месо, и това за мен е рекорд - 6 дни без да ям месо. И не се чувствам гладна. А преди без месо не можех да се нахраня. Риба като ям след 2ч съм гладна и за това не я обичам, не ме засища.

# 698
  • WonderLand
Рибата и мен не ме засища, предпочитам месо, но хапвам от време на време за разнообразие.

# 699
Аз като се нагърмя със скумрия или ципура във фолио със зехтин, не огладнявам до другия ден.
Но мазна риба само ям и сьомга ям също.

# 700
Аз без бой си признавам, че изоставих челинджа. Започнах да си ходя на тренировки, като подозирам, че попрекалих с интензивността, както и с рестриктивното хранене този месец и цикълът ми закъснява (уви, не е бременност). Преустанових яйчния фаст след втория ден. Нямам желание, повдига ми се от яйцата вече, а и след като си вкарах тая муха за цикъла, съвсем нямам желание. Продължавам с мазните и аз. Иначе отбелязах голям успех - след втория ден на яйца вече бях в кетоза и то дълбока, ако се вярва на уринните лентички.

# 701
Да споделя и аз за рибата,,,много обичам и ме засища прясно осолена скумрия  Hands V

# 702
Привет, хора, не съм се мяркала скоро тук тъй като си намерих цаката на нещата, имам впечатляващи резултати, придобих много познания относно храната, благодарностите си ги дължа на Наско от Нутризнание Heart Знаете ли го? Уникален е!
Но дойде момента в който си имам последиците след 6-мисечна диета.Не ми идва.Днес е 8-ми ден на закъснение,а знам , че нормата е до 7 дена.Питах хора и мнения най - различни - едни твърдят, че е защото калорийния дефицит ми е бил страшно нисък и организмът се стресирал при толкова голям дефицит.Други твърдят, че не е точно заради дефицита на калории, а заради бързото отслабване.

Да си кажа резултатите - минус 26 кг.Знам, че някои тук не броят калории , тук имаше дори хора, които са против калорийния дефицит, но не разбирам, това е в основата на отслабването Simple Smile Аз с калориен дефицит включвах в менюто си сладко,чипс, тестено,захар, всичко забранено каквото се сетите всеки ден , но протеин винаги достатъчно като тренираща, плюс 4-часови разходки на ден и не съм спирала да отслабвам а се боря с последни излишни кг, пресата е на косъм.Наистина калорийния дефицит е магия.Не искам да бързам да приключвам диетата , защото съм много мотивирана и мисля, че ми останаха още най - много 7 кг до идеалната фигура,но най - много.52 кг съм, мисля че на 45 ще съм супер, но според някои и на 50 ще съм идеална.

Както и да е, въпросът ми е някоя тук имала ли е проблем с цикъла и как го оправихте?Ще кажете гинеколог, да планувах го ако не ми дойде скоро.Не бързам за гинеколог, защото доколкото разбрах от други приятелки цикъла може да си ми дойде и с 20 дена закъснение и да му дам още малко шанс,че на този етап е рано още да се преценява дали трябва да спра дефицита.Имах идеята още месец - два да съм така докато изчистя всичко, след което да поддържам.

# 703
Възрастна жена да тежи под 50 кг не е ок. Падането на подкожните мазнини под определен мимимум носи само неприятности в дъгосрочен план. На  някои съзтезателки по бодибилдинг в период на изчистване им спира цикъла.
Това е сигнал че някъде по пътя си се объркала.
Ако не седнеш и не помислиш разумно къде, идват следващи пробелем и със щитовидна жлеза, косопад, безсъние и всички екстри.
За 45 кг на зряла жена даже не коментирам.
Освен ако не си под 150 см. И финна като петокласничка.
Защо чак такива цели? Стигни си 50 но без ексцесии, глад, тормоз. Защото тялото ти ще ти върне всичко тъпкано.
То си е твое разбира се, можеш да правиш каковто искаш.
На въпроса ти- да спира ми цикъла, няколкото пъти в които си позволя трайно да приемем под 1200 калории, ако мазнините са ми малко.
Когато третиран твърде много също имам проблеми.

Свалила си страшно много килограми, ба тялото му тряба време да свикне с тях, да се настрои.
Прекаленото пришпорване няма да ти донесе добро.

Най- добронамерно ти казвам да намериш баланса и да се грижиш за себе си.

# 704
  • В полите на Пирин планина
Присъединявам се към Жаки!
Такива екстремно ниски килограми даже едва ли са красиви...

Общи условия

Активация на акаунт