НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 138

• 46 390
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
  • при моите любими
И на мен ми се догажда вече от тия яйца. Направиш омлет за вечеря, който плуваше в тва масло, едвам го изядох. Минавам от утре на пържоли и после свинско със зеле и после... Още не съм го измислила, ама яйца мисля да не ям скоро.

# 676
  • Пловдив
Ама така на пастет с лъжицата ще е по-гадно, бе Stuck Out Tongue Winking Eye

М не...ако са леко рохки аз ги намачквам с вилица, отгоре масло, шарена сол и обърквам Wink  Ако не просто резен масло отгоре и не ми е мазно.
Днес правих сандвич от слайс бутеркезе намазан с масло, отгоре слайс шунка и отгоре крема сирене и навито на рулце Simple Smile Две такива и едно само шунка.

# 677
Здравейте! Искам да ви питам какво ядете непосредствено след силова тренировка. А и преди нея. Благодаря ви!

# 678
Минавам само да се отчета, че тази седмица ми беше първата работна след майчинството и нямах време за форума, за предизвикателството обаче намирах. Добре, че не отнема много време, че докато свикна с промяната в ежедневието ми е тегаво.
Радвам се, че фитнесите отварят. Само да вляза в крак и децата да свикнат малко повече с отсъствието ми и съм там. Мъжът и той само за това ми говори 😀

# 679
  • Пловдив
Аз днес само планк и коремни.
Довечера преди лягане пак.

# 680
Как сте, дами? Как мина яйчния фаст? Аз днес започвам моя, като мисля да го направя до петък включително, а от понеделник - мазен фаст. Знам, че е доста рестриктивно, но много искам април да си постигна целите.

От днес се връщам и в залата. От 1 април досега ходих на групови тренировки, но ми се ще да наблегна на фитнеса. Намерих си една страхотна 10-седмична програма, точно по мой вкус са упражненията, и от днес я започвам нея.

# 681
Аз идвам с отчет от тридневния яйчен фаст - 1.8кг и 1 см от талията. Мина уикендът основно на кюфтета и днес ми се ядат... яйца хахахаахах. stonefaced, какво представлява мазният фаст?
silvia.si, обикновено преди тренировка ям варени яйца и зеленчук, напоследък започнах да добавям и по някоя лъжица нахут. След тренировка салата и месо, а ако е постно, добавям авокадо най-често. Честно казано не следвам никакви правила, само гледам последното ми хранене преди тренировката да не е било преди повече от 4 часа.

# 682
Мен днес ми е 4ден на яйчен фаст - за сега съм ок, ще успея да издържа 7 дни, мислех, че ще ми е трудно заради маслото, но вече свикнах да го ям.
И аз да попитам - какво представлява мазният фаст?

# 683
Ето го мазният фаст, поствала съм го и преди. Ядат се само позволените от списъка храни:
https://www.instagram.com/p/CLby10qg9gI/

# 684
Благодаря, ще го разгледам.

# 685
  • Пловдив
Ехооо? Къде се изпокрихте...м? Simple Smile
Ида с една рецепта и довечера съм на танци аз...да ударя едно кардио, че тия дни правих само планк и коремни.
https://www.instagram.com/p/BoQqyJfBqOX/?utm_source=ig_embed

# 686
Аз вчера предОбрих на една тренировка и днес ще почивам, мисля само една дълга разходка да си направя.

Иначе си правя яйчен фаст. Този път "темата" ми е омлетът. Миналият път бяха яйцата на очи. Добре ми е засега, засичам кетоните в урината, още са малко. Имам сериозен минус след първия ден, но това е вода. Искам да изкарам минимум до петък. Новото този път е и, че си направих майонеза. Оказа се доста лесно и вкусно. Там ми е единственото прегрешение, че се слага лимон. Останалото е зехтин, яйце и сол. Много свежичко идва насред вкуса на омлета.

# 687
На мен днес ми дойде и сваленото от фаста се върна с пълна сила. Не се обезкуражавам обаче, защото талията си остана със същите размери, демек теглото е вода. Преди имах нездравословна връзка с кантара и съм избухвала в сълзи за 200 грама отгоре спрямо предишния ден. После спрях да се меря известно време и определено се почувствах по-добре, сега изпозлвам кантара повече за статистически цели кога и защо варира теглото ми.
Иначе днес ще правя за пръв път пилешко в плик, мариновала съм гърдички в зехтин, горчица, вино и подправки и нямам търпение да си хапна с голяма зелена салата с авокадо.

# 688
Кои окапха да си признават бърже! Мистик, други?
Сърдита съм ви! 😂
Аз си продължавам, въпреки че е леко за мен и добавям, зарекла съм се и ще си изкарам 30-те дни.
И аз съм на яйца вчера и днес, така се случи че съм в движение и ми е най лесно и безопасно.
След вчера нямам грам минус:( но съм в овулация и съм надута, дано е от това. Нещо не се харсвам тия дни, никъв релеф, трябва да се стягам, лято иде:)
Днес имам нарушение - лъжица хуск с която си напарвих уникални “палачинки” крема сирене, яйца и хуск и мажа с масло и шарена сол и ям;)
Това си носих за през деня и ми държа яко сито.
А и не посетих ВЦ днес, че станах в необичайно за мен време, аз наруша ли си режима край, всичко ми се обърква. Но нямаше как. Утре висчко ще е ок. Смятам да продължа с мазен фаст два дни, бекон, яйца, риба и масло.

# 689
О, аз изобщо не съм се отказвала. Laughing Супер лекичко ми е и на мен, така че не мисля, че ще се откажа. Отделно си добавям допълнителни упражнения с тежести/ластици. Аз тия дни съм само на супи, нищо друго не ми се ядеше.

Общи условия

Активация на акаунт