Отговори
# 420
Магийке,
                              Аз лично не искам раздяла на Серкан и Еда, в никакъв случай, Но още съм му много
                              ядосана, разбирам много добре, че в момента е много объркан и изгубен това е
                              съвсем нормално за сегашното му състояние.
                              Разбирам и Еда защо реагира по възможно най-грешния начин, емоционално и прибър-
                              зано, а това можеше да стане с много такт и умение, но в нейното положение,  шока,
                               който преживя с неговото пристигане и с това, че разбра, че той не я помни реакцията
                               й беше логична и емоционална, със сигурност и аз щях да постъпя като нея.
                               Leddel, благодаря на мен ми беше много интересно.
                               Явно за загуба на памет хората се нуждаят от много търпение и време.
                               Мира, благодаря ти за Мави, говори ми, говори ми, въпреки, че това е много тъпо клише. но
                               в името Змеицата да изчезне нямам нищо против.

# 421
И знам, че нищо хубаво няма да видя във фрага, и пак го чакам и се ядосвам,че нарочно не го дават.
В туитър всички се питат къде е,това поне разбирам...

# 422
Не помня скоро, да съм чакала фраг с такова нетърпение.

Aynen Aynen

# 423
Не разбирам защо го бавят още тоя фраг..
Танита, мила, не беше към теб лично моя пост, не ме разбирай погрешно ❤ просто сега намерих време да пиша точно това..
С такова нетърпение скоро не сме чакали фраг.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 20:52 от Есенна магия*

# 424
Видео от еп. 30 Wink
https://twitter.com/i/status/1357038377137295363
Официалният профил на сериала в Туитър на намеква, че Селин е бременна....
Selin'in hamile olduğunu düşünsenize... (Представете си, че Селин е бременна ...)
От снощи феновете са твърдо против и като нищо фрагът се бави, понеже ще има промяна в първоначалната идея, а е възможно дори да се презаснемат сцени ....
Ново от Aynen Aynen

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:00 от mi_si

# 425
Всички официално облечени.. това освен годежа друго няма какво да е. Като няма фраг, поне има клипове зад кадър.

# 426
Бременна-небременна, женени-нежени, хайде да видим докъде ще ни докарат....Има ли лост за внезапна спирачка, та който иска да слиза от влака преди да е набрал пълна скорост към пропастта...

# 427
Продуцентите са пуснали само това:
"Gelir gelmez anons vereceğim, söz!"
С Гугъл - "Ще обявя веднага щом пристигна, обещайте!"

# 428
Това ми звучи сякаш няма да е скоро. Да не би да преправят нещо?

# 429
Продуцентите са пуснали само това:
"Gelir gelmez anons vereceğim, söz!"
С Гугъл - "Ще обявя веднага щом пристигна, обещайте!"

Какво искат да ни кажат с този кадър?
Да не би Еда да облече тази рокля?
Няма флаг да те искат да ни държат под  напрежение?

# 430
Не съм сигурна дали Неслихан беше написала, че се четат и настроенията и желанията на феновете в социалните мрежи, " има си хора за това да четат"- цитирам по памет. Та след като феновете ги нахраниха с толкова много обич след последния епизод, няма да се учудя ако нещо преснимат и са преработили сценария в движене.
1 млн туита, ако епизода натоварва феновете не знам как ще ги съберат, за мен и 100 хил ще са много, макар да си харесах епизод 29.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:21 от Slawena

# 431
От продуцентите:
"Sordum, gelmeyecekmiş."
С Гугъл - "Попитах, нямаше да дойде." - май и тази вечер няма да има ....

# 432
  • Кърджали
Ама пък ако за половин серия разрешст приблвма с амнезията на Серкан и намесата на Селин ше е абсолютно нереално и глупаво. А досега спазваха шо годе реалистичност.
Затова и очаквам тази серия Селин все оше да пирува. Някъде към края ѝ е вентуално ще почне да се променя нешо. За да може в другата серия вече да се подредят нещата

Значи и днес ще сме без фраг. Утре озет и снимки. И евентуално фраг. Или нищо....

# 433
Какво означава-?  С чичко  гугъл - Попитах, няма да дойде

# 434
  • София
Това с бременността на Селин е абсолютна глупост според мен. Не вярвам да го направят. Нито мисля, че ще разрешат амнезията в един епизод. Според мен поне още епизод-два Серкан и Селин ще ни лазят по нервите. Аз съм го приела. Wink

Общи условия

Активация на акаунт