Отговори
# 450
Спокойно де, булки. Това е все още само в нашите глави и в тези на останалите фенове 😆
Ако с повтарянето си предизвикаме сценаристите да ни покажат как Селин мъти яйца, то тогава вече ще трябва да имаме голяма цедка на клавиатурите си 😆😆

Вили, точно тази страница визирах, че говори за бременна Селин.

# 451
  • Кърджали

Алекс,
Скрит текст:
За Неслихан всички го разбраха, дори и аз, без да гледам сериала 😆 Голяма мистерия запазиха. Чак и че Туба ще я замества...
Налбамтова,
Скрит текст:
То че се знаеше се знаеше. Тайната им беше явно как ще се срещнат с главния.
А инапе отдавна спрях да го гледам, много нелогично го направиха, имах чувството че съвсем за мезе ме взимат..Но хвърлях  поглед после смо заради Ураз. Той си тръгна и вече с чиста съвест забравих, че съществува този сериал..
Ох, този сериал ми влезе като номер 1 в класацията "Как да развалим една история.

# 452
Благодаря за радушния прием
Аз също смятам,че Сабиха е замесена в катастрофата.За нея не е никакъв проблем да открие местоположениет на Селин,тя е наясно с чувствата и и с желанието и да е със Серкан,няма да е нужно дълго да я кандърдисва да се  включи в играта.Даже напротив-присърце ще се заеме със задачата.Изпускали се такава  възможност.
Спомняте си разговора на Сабиха с принца след отвличането на Еда и какво каза на Тахир-че остава само една възможност.Може тази възможност да е Селин.
И още нещо ми направи силно впечатление-писмото с прехвърлените на Еда акции Еда получи в отсъствието на Серкан.т.е.Еда нямаше възможност да сподели с него тази радост.Не от получаването на самите акции,колкото от факта ,че може еи най-накрая ше ги остави на мира.Всички знаем къде  беше Серкан по това време.Ако наистина е била поне малко добронамерена можеше като знак на добра воля да ги даде на годежа пред всички.Да ама не.Може малко да съм се филмирала,ама реших да споделя с вас.
И едно практично въпросче-знаете ли в коя част на Истанбул са снимките,район.

# 453
Алекс, и аз го зарязах на 25 серия, много ме изнервиха.

# 454
Нека Миси да каже....
Оффф, не искам бременност, дано забавянето да е в промяна "настройките" на Серкан, да си е спомнил още нещо,не да ги съберат в следващата серия,но да пожелае поне ,да кажем от Енгин да разбере какво се е случило през тази година, в която му липсват спомените...Дано не ни развалят хубавото сериалче....

# 455
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1357039223426195460?s=09

Това е уж от 30еп, в началото тези столове отвън са като работа на Дениз...

Алекс, аз си имам кръстницата, но искаш ли да ми станеш втора ? 😆 НалАбантова, Налбамтова.. Какво й е толкова трудното на тази фамилия 😆
Бъзикам се, знаеш Simple Smile

# 456
  • Кърджали
0Добре де, а бабата откъде би могла да е сигурна че този проблем ше възникне... Окейнда речем че го знае, тя виждаше че тия двамата са като сиамски близнаци, на които не се знае какво ше им роди главата - я ще тръгнат заедно сутринта (това писмо прекалено много се мота из офиса) я Серкан ще се съгласи да замине на следвашата сутрин за да оправи нещата (заедно с Еда), я ще каже - майната му, аз се женя. Онзи Серкан Болат не е като този дето в събота гледахме, от онзи можеше да очакваш всичко. А бабата не би поела риск ако има и 0.5 % вероятност Еда да е в самолета...
Просто живота понякога прави такива неща, дето да ги планираш не може да го докараш да се случат иначе. Та това е една от игрите му. Кофти игра, но оммммммм, ще се подредят нещата

Nalbantova (вече само ще копирам), приятно ми е, аз съм новата ти кръстница. (Нося на шеги, няма страшно). Шом синът ми си има две майки (нарича и майката на приятелчето си "мамо") що ти  да нямаш две кръстници...

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 22:11 от Aлекcандрa

# 457
А може ли да се окажат и двете бременни, така хипотетично. Що да е клише, само едната пък.. Е , тогава ще е мазало. Серкан Болат с две деца от различни жени, от които едната излишна, а другата смята него за излишен. Съюзяват се и му оставят децата да си гледа сам... Комедията барабар с трагедията гарантирани... Той все още с амнезията не помни мамите, децата още повече утежняват амнезията, на помощ идват баба Айдан и чичо Сейфи. Може и прабаба Семиха да сменя памперси и да топли мляко и бърше повръщано за да и избелят малко образа.
А Еда и Селин на тропочески остров си пият кокосовите коктейли и се чудят Серкан робота как ли ще се справи ... И  в един момент той се появява с количка за близнаци с двете деца на белия пясък, прудружен от изморената и гневна баба Айдан.... Колко сезона ще са това?

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 22:16 от Slawena

# 458
А няма ли опция змияна да е бременна от някой датчанин ? Trollface Серко не ми е най-големият любимец тези дни, но вие съвсем ще ме откажете от него.

Изобщо цялата идея за бременност на Селин от Серкан ми е неприемлива. Не мога да го приема и не вярвам сценария да завие в тази посока.

# 459
Аз съм разочарована, че нямаме фраг...

# 460

Ако ще изпадам отново в летаргия, по-добре направо епизода в събота. Trollface

# 461
  • Пришълец
Миси, този ли е?
Според мен това е официалният акаунт на сериала в Туитър, него следвам. Понеже го следват Айше Кутлу и MF YAPIM Stuck Out Tongue Winking Eye

https://twitter.com/sencalkapimi__

А онзи профил, в който ни карат да си представим бременна Селин и в същото време е следван от Айше е от 2018г., т.е. потребителят се е регистрирал тогава, а преименуването е впоследствие....
Фалшива тревога, Селин няма да става мама (може да не е била под карантина обаче със Серкан са спазвали нужната дистанция)Joy
Но за него не съм сигурна - той все пак може и да става татко Joy В последните епизоди разните подмятания за деца ме навеждат на подобни мисли....

# 462

Ако ще изпадам отново в летаргия, по-добре направо епизода в събота. Trollface
Съгласна съм с теб, но все се надявах на нещо положително, за което да се хванем, а вече си мисля, че нарочно не го пускат 😀

# 463
Скрит текст:
Вот ругали все серию!! Критиковали. Всем не понравилось! А вот нам и отомстили, фрагмент не дали! Поэтому , девочки, надо вести себя хорошо!! Иначе и серию не покажут! Спокойной все ночи!! 😘😘😴
Рускините- Ето обиждахте цялата серия!! Критикувахте! И ни отмъстиха,няма фраг! Затова ,момичета, трябва да се държите добре! Иначе и серия няма да ни покажат! Спокойна нощ!
Маргарита, наистина това трябва да е официалният сайт на филма....

# 464
  • Пришълец

Общи условия

Активация на акаунт