Отговори
# 435
Феновете пишат, че фрагът се е загубил някъде по трасето Дания - Словения ...

Да се надяваме утре поне озет да пуснат Wink

# 436
Kогато Елчин/ Мело се разболя от Ковид, пак имаха закъснение на фраг и излезе в един ден с озет и снимки, защото презаснемаха сцени.Така , че нищо ново под слънцето.
И аз не очаквам Серкан толкова бързо да го ударят с тигана, че да се освести....
Гледам пъвите епизодо на сериала , затова снощи бях на разходка със Керем или Серкан не помня, а Еда или Ханде ни дебнеше за едно дърво Joy, Ханде е много слаба по това време. Сега ми се струва, че е качила кг или мускулна маса, но е по загладена по ръбовете и женствена.

# 437
Това с бременността на Селин е абсолютна глупост според мен. Не вярвам да го направят. Нито мисля, че ще разрешат амнезията в един епизод. Според мен поне още епизод-два Серкан и Селин ще ни лазят по нервите. Аз съм го приела. Wink

И аз мисля така Grinning

# 438
Ново от продуцентите:
"Bu bir dizi ve bazen ikinci fragman gelebilir, bazen de gelmez, aniden değişiklikler de olabilir. Ayrıca tek fragman veren binlerce dizi var"
С Гугъл-преводач: "Това е поредица и понякога може да дойде вторият трейлър, понякога не, може да има промени внезапно. Има и хиляди серии, които дават един ремарке".

# 439
Бих искала да има фраг . Има ли надежда?
Според мен ще има годеж и Еда ще дойде  с жълтата рокля. Може пък годежа  няма да се състои .

# 440
С една дума, не се надявайте...

# 441
Щом казват, че може да "има внезапни промени", то вероятно променят сцени.
Както Алекс каза - утре ще има озет и снимки.

Искам да питам по-запознатите, като mi_si - коя е официалната страница на сериала в туитър?
Следвам една, която се следва и от Айше и има над 16к последователи, но има и друга, която MfYapim следват, но тя е с около 5к.
В първата вмъкват интрига за бременна Селин, докато във втората говорят за туитове и не е толкова активна 🤔

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 21:39 от Nalbantova

# 442
  • Кърджали
"това е сериал и понякога втори фрагман може и да дойде, може и да не дойде, може да се случат и неочаквани промени. А има и хиляди сериали, кокто пускат само един фрагман"

Или нещо преработват или умишлено искат да запазят тайна. Акл е второто опаквам и озета йтре да е един увъртащ - много думи, малко информация...

Нали следях Дъщерята на посланника, те май миналата седмица си откараха без фрагман. Ама се случи промяна, смени се актрисата в главнта роля, та искаха да запазят мистерия...

Тук най-много да сс рвшилк да върнат някой важен спомен на Серкан

# 443
Магийке , нищо лично скъпа просто и на мен така ми дойде да публикувам, а чак след това
                           ти прочетох това, което си публикувала. Как ще се сърдим за такива неща, не сме такива хора.

А защо да не облече Еда тази рокля? Тя е достатъчно нестандартна, за да го направи.
                                      По повод фрага, явно променят разни кадри , интересно защо ли? Ами сигурно се задъхват
                             от фенската любов. Ако измислят Змеицата да е бременна то тогава сградата на Фокс съвсем
                             обективно може да я подпалят.
                                       29 серия е вече с руски суб. и цял ден се точа да я гледам и не можах. Още ми държи влага
                              от събота дето изпаднах в делириум и не спах цяла нощ, ще я гледам, но по нататък, трябва да
                               се успокоя още ми е много прясно всичко, не мога, а исках.

# 444
Някой жълт спомен, при който Серкан ще се хване за сърцето ... и  в болница. И Селин - пак каапооооо... Smile

# 445

Алекс,
Скрит текст:
За Неслихан всички го разбраха, дори и аз, без да гледам сериала 😆 Голяма мистерия запазиха. Чак и че Туба ще я замества...

# 446
Селин да е бременна? Не-еее!  Кой може да измисли такава глупост? Как може да променяш съдържание на серия? Помисли ,  измисли нещо реално и смислено

# 447
Пак ще задоволят някой фенски каприз.
Дано само да не е бременността на Селин,че тогава ще ме откажат да гледам.

# 448

Налбантова,аз мисля, че официалната страница е тази,която съм копирала ..

# 449
Кате, чул те Господ.

Общи условия

Активация на акаунт