Отговори
# 525
В крайна сметка 2 месеца тя е движила нещата, а не видяхме нито предаване на работата, нито споделяне.
Серкан сам се беше заровил в документите - ама дали влезе в час не е ясно...
той май мърмореше, че не е доволен от работата, цифрите не били задоволителни

# 526
  • Кърджали
Аха, мрънкаше че е било ръководено много зле, че били вървели към фалит. На което Еда май му отговори с нещо от типа - бъди благодарен тогава че не сме фалирали..

# 527
Чудя се как се инсценира самолетна катастрофа. Но след чудесата в медицината явно знаят и тайни на предизвикване и оцеляване от самолетни катастрофи. Или са го фраснали с нещо на борда и после са го събудили дрогиран в лодка в морето? За разкош са разбили самолет? Световен заговор гледаме с Вас, а не ромком...

# 528
  • Пришълец
Заглавието на темата между другото доста добре описва вътрешното състояние на Серкан: Сърцето помни ли - всичко е ясно! Еда никога не му е била безразлична, а занапред интереса му към нея само ще се засилва...

Yellow Heart Yellow Heart

Защо е нужно да разделят Ферит и Джерен Rolling Eyes

# 529
Марги, за да може да се заформи интрига и със Селин и Ферит, вероятно..

# 530
  • Кърджали
Може би да съберст Ферит и Селин. Не че примирам от желание, но Ферит тска и не е наясно влюбен ли е в Джерен, не е ли.. А и като видях как Джерен се държи около Дениз ми се породиха такива мисли... Че се готвят да ги съберат.

# 531
  • София
Чакайте, не бързайте с изводите! Така и не е ясно тази информация потвърдена ли е. Кой е този, Ясим ли беше?! Може да са клюки, слухове и т.н. Simple Smile Не знаем нито какво ще се случва занапред, нито колко епизода ни остават. Всичко е в сферата на вероятностите. Wink

# 532
Джерен дълго време ревнуваше Ферит от чувствата му към Селин. Той така или иначе беше много влюбен в Селин. Просто не пожела да й бъде изтривалка. Спомнете се, когато тамън да се целунат с Джерен и Селин му се обади да иска да му ходи на гости да му се оплаква. Джерен си тръгна, а той после й каза по телефона, че още не е готов за връзка. Сега когато Ферит види Селин и Серкан сгодени може пак да се разгорят чувства, ревност, мъжка амбиция. Или просто да е объркан. Но Джерен не иска да е втора цигулка и усети ли колебание във Ферит направо ще го пореже като зелена краставица. Връзката Ферит-Джерен проработи чак когато се махна дразнителя Селин. Но Ферит си е колеблив. Сума ти време се чуди докато накрая получи паник-атака и я заряза точно преди подписа.

Нямам идея защо ще има конфликт между приятелките. Възможно е Джерен да се разсърди на Еда, че е мека със Серкан и продължава да се опитва да го накара да си спомни. В стила на Джерен е след годежа направо да отреже забраванкото, така както тегли майната на Ферит след глупавото му признание за колебанията по телефона. А Мело, като непоправима романтичка ще се лашка между двете.

Че Селин дава хапчета на Серкан, за да не си спомни е доста логично за жанра клише. Освен това имаше подсказка. При паник атаката му, когато Еда щеше да заминава за Италия точно розово хапче беше глътнал преди Еда да дойде да го лекува. И на сутринта не помнеше какво е било.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 14:49 от dariVale

# 533
  • София
Аз май дори имам спомен (може и да се бъркам), че имаше сцена от 29-ти епизод, в която Селин даваше някакви лекарства на Серкан. Вие сещате ли се за такова нещо?

# 534
Тъкмо влизам и гледам, че са качили озет и снимки. Поне това получихме. Аз да ви кажа малко се бях притеснила от липсата на втори фрагман, защото съм забелязала, че когато мислят да приключат един сериал, започват да пускат по един фрагман. Сега вече съм спокойна, защото се надявам просто да са взели предвид мненията на зрителите и или правят промени в движение, или просто не искат да ни покажат нещо определено. Опитвам се да стоя позитивно настроена, макар и да ми е малко трудно понякога. Честно казано вече и не смея да се доверя на ,,сигурни" или ,,вътрешни" източници, защото напоследък всеки бива представен като такъв, дори и да няма нищо общо.
За двойката Ферит-Джерен: на мен Ферит ми беше симпатичен в началото, но постепенно започна истински да ме дразни с държанието си. След провалената сватба уж ненавиждаше Селин, пък направи същото като нея. Започна да се занимава с Джерен само, за да забрави пилето и да ѝ покаже, че може и без нея. Когато осъзна, че Селин го е използвала, за да привлече интереса на Серкан, беше страшно наранен, но това не му попречи да постъпи така с Джерен, даже ѝ го каза. Та в този момент Ферит тотално ми падна в очите и въпреки че се сближи със Серкан и останалите, не мисля, че може да направи Джерен щастлива докато не е изтрил тотално Селин от главата си. Затова и съм повече в отбора Дениз-Джерен, отколкото във Ферит-Джерен.
И въпреки всичко се надявам на по-хубав от предишния епизод, но за всеки случай май ще се подготвя за една лимонено- водна терапия след серията. А ако положението е по-зле ще заменя частта с водата с текила или нещо по-силно Joy Flowers Lemon После сметката за текилата ще я изпратя на сценаристите, за да покрият нанесените щети Joy
Аз май дори имам спомен (може и да се бъркам), че имаше сцена от 29-ти епизод, в която Селин даваше някакви лекарства на Серкан. Вие сещате ли се за такова нещо?
За това точно не съм сигурна, но на мен друго ми направи впечатление-докторът, който прегледа Серкан в дома на Айдан, бил добър приятел на бащата на Селин. Тоест не знам дали Селин не му е повлияла по някакъв начин какво да каже пред Еда и Айдан

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 15:02 от ally.yor

# 535
  • Пришълец
Ами тъкмо бях започнала да вярвам, че нещата между Ферит и Джерен потръгнаха, но всичко е възможно.... Дано Селин не му обърка мислите и да е затворил тази страница, понеже ако това неговото е любов, ще си остане несподелена. Селин я показват като неспособна да обича - нито Ферит, нито Серкан. Всъщност, за да обичаш друг човек, необходимо е първо да обичаш себе си... Дожаля ми за нея когато беше изоставена в деня на сватбата си, въпреки че си го заслужи, подигра се с чувствата на мъж, който я ценеше истински.. Нараниха се взаимно и не виждам реално как биха могли да преглътнат и да продължат заедно, та силно се надявам да не извъртят нещата в тази посока.

# 536
  • София
Малко да се позабавляваме!
Ето къде Еда/Ханде намира загубилият се Серкан/Керем. 
Нашичкият се е включил онлайн, но зоркото око на неговата Бамби бързо го открива. Още в първите 0,20 секунди. Керем се залива от смях, но много да не се смее, защото скоро ще бере ядове...  Как бързо всичко ще си спомни   

# 537
Нашите на 2-ро и 3-то място в "Тренда за януари 2021"

http://socipol.com/v2/index.php?c=trends_m

# 538
Добре де, какво ще постигнат като разделят тази или онази второстепенна двойка?! Досега нито една серия не е била само на второстепенните герои, т.е. те не могат да удължат сериала по този начин...За да  не остане Селин сама: дай!!! да си спомни Ферит, че беше много влюбен в нея, ли!? Чак пък такава любов да са развили сценаристите към Селин, просто не виждам защо? Ама, знае ли човек...и извън сценария какви договорки вървят...  Ако е заради разпределението на акциите, то мисля ,че Еда с нейните 45% акции въобще не е търсила надмощие. Тя търси любовта на Серкан!  ...Богатство, както стана ясно, баба й го е осигурила извън този холдинг...

# 539
  • София
Всъщност мен ХанКер ме усмихват много повече от ЕдСер! Толкова положителна енергия струи от тях... Красиви са заедно. 😍
Малко да се позабавляваме!
Ето къде Еда/Ханде намира загубилият се Серкан/Керем. 
Нашичкият се е включил онлайн, но зоркото око на неговата Бамби бързо го открива. Още в първите 0,20 секунди. Керем се залива от смях, но много да не се смее, защото скоро ще бере ядове...  Как бързо всичко ще си спомни   

Общи условия

Активация на акаунт