Отговори
# 540
БлагаВест страхотен клип, наистина ми повдигна настроението, което след предния епизод е доста минорно. Гледайки го и усмихвайки се от първата до последната минута, осъзнах колко много ми липсват не само
 сериалните Еда и Серкан, а и Керем и Ханде. От тях лъха такава любов и  красота, имат изключително чаровни усмивки и неописуема химия помежду си, пък дори и само приятелска. Не знам дали продуцентите са ограничили изявите им или те сами са решили да не шумят излишно и да изживеят "приятелството" си извън прожекторите и нездравото любопитство на хората, но на мен наистина много ми липсват. Усмихнат и слънчев следобед момичета!

# 541
Ясин е блогър/влогър и има връзки из творческите среди. Но инфото колко е достоверно не знам. Също като Токионезнамкой си, който ходи по сетове и после споделя едни фантасмагории може да се окаже.

Селин - Ааааа....
Серкан "Боже, какво съм харесал в тази. Зяпнала е като кокошка на Слънце... Синьо или розово хапче пих днес?  "

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 15:33 от Slawena

# 542
  • София
Честно казано, аз не съм притеснена нито за предстоящия епизод, нито за рейтинга, нито за скорошен финал на сериала. В Турция сме с приличен рейтинг предвид жанра и конкуренцията. Страшно харесвани и популярни сме навън. Няма кой да ни бие в сошъла. А интересът към сериала само расте, това може да се види от броя нови последователи във всички профили на сериала по различните социални канали (Туитър, Ютуб, Инстаграм). Въпреки че последният епизод беше тежък заради амнезията, грубото отношение на Серкан към Еда, нейното страдание и наглата Селин, серията беше силна, динамична и отдавна епизод на сериала не ми е бил толкова интересен колкото този. А и в момента наистина се чудим какво следва. Някак си тръпката се върна. Очакването какво предстои се върна. Интригата, която имахме в началото и беше поизчезнала, се върна. Няма значение дали ще приключим след 6 или 12 епизода. Ако сценаристите могат да измислят съдържание за още епизоди, добре са дошли. Нещата наистина не зависят от нас, така че се примирих. ХанКер определено ще ми липсват, след като сериалът приключи. Но се надявам да не изчезнат, а да ни радват отново с присъствието си заедно. Ако се окаже, че ашк йок и наистина са просто приятели, то поне да ни радват с общи изяви понякога, а защо не и с нов съвместен проект за някоя от платформите, например. Simple Smile

# 543
  • София
 Както бях писала може наистина Серкан да се възстановява точно където е и Еда.Колко усмихната е Селин,Серкан е с нея ,ще се женят.Случайна среща на Еда и Дениз със Серкан и Селин в фоайето.Еда е облечена с жълтата рокля ,която се вижда под разкопчаното палто.Този жълт цвят -напомнящ,изискващ внимание,подсещаш.И ето Серкан си спомня ,и единственото което може да каже е -ЕДА? по погледа му Еда разбира че някаква завеса от миналото им се е вдигнала ,и съвсем любезно му отговаря---Да господин Серкан,явно нещо ви интересува ,бих ви посъветвала да попитате приятелите си ,но нали знаете аз с манипулации съм променила техните възприятия.Сигурно се интересувате за предстоящата сватба със Селин,редно е да си поговорите двамата.Ние с Дениз сме свидетели на вашата голяма любов, няма да пречим на разговора ви ,та вие двамата напълно се заслужавате един друг.Хайде Дениз да отидем в онзи ресторант за когото отдавна ми говориш и там на чаша вино ще ти дам отговор на въпроса ти.Довиждане господин Серкан довиждане Селин бъдете щастливи.Може Селин отново да остане усмихната но дали от щастие или просто е замръзнала така, разбрала за паметта на Серкан не знам.

# 544
  • София
Понеже имаме време до новия епизод в събота, за да не скучаем, предлагам да поразмишляваме над тези две снимки:

1. Какво според вас се случва тук? Серкан не ми изглежда враждебен. Нещо в настройките на робот Болат версия 3 се е променило. Струва ми се, че Еда е недоволна, а Серкан се опитва да й каже нещо. Дори ми прилича на опит за прегръдка. Тази ръка иначе какво прави там? Еда не изглежда като да е супер навита, даже имам чувството, че по-скоро се опитва да се отдръпне. 🤔

2. Тук се случва нещо, което очевидно радва Селин, но не и Серкан. Какво според вас е то? По изражението на Селин съдя, че е видимо приятно изненадана. Докато Серкан е доста недоволен - погледът му изразява нещо между тъга, разочарование, почуда, гняв. Опитва се да овладее емоциите си, но излъчва разочарование със сигурност.

# 545
БРО!!!  Тъкмо с тази снимка идвах и щях да питам какво става тук? Той сякаш я придърпва за прегръдка ли, какво? Ама точно щях да поствам снимката 😂🙈

# 546
Клюка:
„Скоро и Ханде ще започне работа по втори проект. Освен в сериала  Sen Cal Kapimi, който се радва на невероятен успех в чужбина и скоро няма изгледи за финал, талантливата актриса ще се включи и в поредицата "Halka 2"  на новата международна цифрова платформа, която ще бъде инсталирана от TRT.
Актьорският състав на сериала остава същият. В ролите: Серкан Чайоглу, Ханде Ерхел, Каан Йълдъръм, Хазал Субаши и Бурак Серген.
За да е удобно на Ханде, снимките ще са сряда и четвъртък, когато титулярният и сериал са в почивка. Предвиждат се 8 епизода на поредицата "Halka 2" . „

Относно питането на БРО:
На първата снимка  - 99,9% я навива за СПА.... Stuck Out Tongue Winking Eye  Cupid
Човекът се е схванал и има нужда от масаж... Wink

# 547
  • София
Знаете ли? Надявам се само да не пришпорят връщането на паметта и сдобряването заради фенските настроения, защото язък за целия зор до момента. Хубаво си постлаха за поне 5 епизода, в които спокойно можем да гледаме Серкан и Еда в тези никакви отношения, Серкан да си връща паметта постепенно, Еда да се отдалечава, докато настъпи пиковият момент. После да се насладим на целия Серканов гняв, който ще се изсипе върху Селин, както и на таланта на Керем, който ще изиграе перфектно един разбит Серкан, осъзнал каква болка е причинил на любимата си жена, разкаян, нямащ очи да я погледне и помоли за прошка. Искам да видя истински мъжки сълзи. Да видим как Серкан преминава през този емоционален катарзис. Ако заметат всичко под килима, ще съм чок, ама чок разочарована! 😡

# 548
Аз мисля, че ще се възползват от тази история с амнезията, щом искат повече епизоди. А и има доста хляб в нея и посоки за развитие.. + че е между двамата главни герои и не вярвам толкова лесно да я заметат под килима.

# 549
Eй Бро, страшна си. Направо ще ме откажеш от пушенето. Тъкмо запалих и ти видях поста, веднага гася цигарата провокирана да си кажа версиите.
1. Първа снимка - на Серкан нещо му е проблеснало, не е на ясно точно какво се случва, а Еда се разделя с него. Вероятно преди това му е отстъпила акциите, казала е че напуска холдинга и тръгва по нов път. Снимката е след прегръдка за сбогом.
2.Втора снимка - на купона се появява Еда с този новия, че не му запомних името и Селин е развълнувана защото току що новата двойка е обявила я връзката си я годежа. Серкан е объркан, Селин е доволна, нещата и се получават.
Предполагам серията ще свърши със заминаването на Еда /първата снимка/, която вече наистина се е отказала.

# 550
Аз съм предвидила деня на влюбените Селин да си кара сама  в замъка Елсинор в Дания.

# 551
  • София
Габи, радвам се, че влиянието ми е толкова положително за теб! 😅 Една цигара по-малко днес. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼 Харесват ми много твоите предположения. Още повече и аз си мисля, че на Еда може да й хрумне това - с на Серкан камъните по неговата глава! Навремето той с фалшив годеж искаше да разделя Селин и Ферит, сега Еда прави същото. А и това ще вкара ромком елемент. Няма да гледаме отчаяна и изтерзана Еда, свита и плачеща в ъгъла. Ще му натрие носа и ще го кара да ревнува в компанията на Дениз. 😈

# 552
1. Снимката, на която Еда е тъжна:

1) Серкан моли Еда да се върне в офиса по работа - Еда му казва да не я занимава с глупости
2) Еда е разбрала, че Селин е бременна и е съсипана, не иска да има нищо общо със Серкан
3) Серкан си е спомнил за Еда и любовта им и иска да се съберат, ама тя вече не иска, защото много я е наранил или се е сгодила за Дениз

2. За снимката на която Селин е щастлива:

1) Еда казва: "С Дениз заминаваме на Спа" - Селин: "Йее, каква прекрасна идея и ние със Серкан ще дойдем"
2) Еда казва: "Писна ми от вас, отказвам се от Серкан, ще продам акциите си и се махам" - И Селин Казва: "Йее, каква добра новина!"
3) Еда казва: "С Дениз ще се женим" - И Селин Казва: "Йее, каква добра новина!"
4) Айфер и Александър: Обявяват пред всички, че са заедно.
5) Селин обявява на вселослушание, че е бременна Simple Smile Серкан е в шок от реакцията на Еда.

# 553
Габи, радвам се, че влиянието ми е толкова положително за теб! 😅 Една цигара по-малко днес. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼 Харесват ми много твоите предположения. Още повече и аз си мисля, че на Еда може да й хрумне това - с на Серкан камъните по неговата глава! Навремето той с фалшив годеж искаше да разделя Селин и Ферит, сега Еда прави същото. А и това ще вкара ромком елемент. Няма да гледаме отчаяна и изтерзана Еда, свита и плачеща в ъгъла. Ще му натрие носа и ще го кара да ревнува в компанията на Дениз. 😈

Точно това си представих като видях снимката с ококорената и готова да плесне с ръце, Селин! Как красивата и сияеща в жълтата рокля Еда е подкрепяна мило и внимателно от костюмирания за случая Дениз, когато съобщават на всички, че Еда е приела предложението на Дениз да се омъжи за него.

Сигурна съм, че преди това приятелите на Еда са обсъждали варианти как да попречат на плановете на Селин. Джерен и Еда са влезли в конфликт в момента, в който Еда е помолила Дениз да ѝ стане мним годеник. Джерен, която явно има някакви аспирации към него и се е разделила с Ферит, ще бъде недоволна. Дениз ще подкрепи идеята на Еда, защото му харесва да бъде с нея.

На втората снимка Серкан е започнал вече да преследва Еда и се опитва да я омилостиви. Сигурно ѝ казва, че би искал да поговорят отново за изминалата година и тя да му припомни някои основни спомени - танц сред завеси, как се преобръща лампа в спалнята или как се пие вино в джакузи. Еда е натъжена, че той иска само тези спомени и се дърпа.

# 554
Мира,  хареса ми много версията ти за втората снимка. За конфликта между приятелките си мисля обаче, че по скоро те не подкрепят Еда за фалшив годеж с Дениз, изхождайки от последиците от подобен със Серкан. Честно казано не вярвам много да съберат Дениз със Джерен, тъй като него поне досега го представят като влюбен в Еда и е трудно да се предскаже в каква посока ще продължи героя му. Дали в името на любовта на нашите той няма да е добър и като се съберат бързо да напусне сериала или да стане лош и да се опитва да попречи. Но любов между него и Джерен виждам след много време и то ако е успял да забрави Еда.
Е това е само в моята глава разбира се, в главите на сценаристите нещата стават доста по-бързо и по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт