Отговори
# 660
Кукличке, на мене тези дрехи дето хвърчат ми приличат да са на Еда, едното нещо го направих на нейна червена пижама, май от епизода преди нова година.

Да, май и синята рокля... ако са дрехите на Еда - защо Еда ги хвърля?

Може би Селин й е събрала багажа в кашони, за да й ги изпрати, а Еда бясна ги разхвърля.

* Допълвам за бюстът на Серкан - Може би на Селин и е харесал подаръкът от Балджа и го е подредила да се вижда. Явно май е подреждала в апартамента му.
(защото нито на Серкан, нито на Еда им хареса идеята за статуя Stuck Out Tongue Winking Eye )

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 22:00 от kukli4ka456

# 661
Логично е да се обади на някой по-спешност да изтрие присъствието на Еда от апартамента, ама явно е закъсняла.

# 662
Новата песен на Башак

Момичето е истински артист - играе, пее, рисува Hands Clap

Фрагът на мен ми харесва. Насочва ни на къде ще отидат нещата, но без да разкрива всичко. И бюстът от Балдаж е у Серкан Joy Чакам си съботата аз Sunglasses

Супер е песента на Башак,ще се радвам да я чуем в нашето сериалче🙏🏻🤗

# 663
  • Кърджали
Серкан, след като изрича "Чувствата ни са взаимни, госпожице"... Погледа му "това май съм го казвал и преди"

# 664
Не ми се говори за фрага...внася доста яснота, но в групата вече бяха написани тези подсказки...

Тъпо е, но сега не мога да измисля кой е човека на пернатото...

# 665
А дали ще може превод на новата песен на Башак🤗

# 666
Аз мисля, че е договорка годежа между Еда и Дениз, защото във фрага има момент в който Дениз обяснява, че забравил си един човек, когато допуснеш друг до себе си.

Точно така. Абсолютно съм сигурна, че е договорка между Еда и Дениз! И то точно заради тази реплика на Дениз! А ако Джерен се сърди, че Еда не им е казала предварително, да й припомним, че тя веднъж беше облагодетествана като знаеше за фалшивия годеж, а другите приятелки - не. Но е логично да е сърдита, нали си обещаха да не крият тайни. Другото вече не е логично. Да се нахвърля на Еда заради Дениз. Ами... да го беше влюбила в себе си, то и друг начин няма в живота...т.е. "преостъпване" на любов...

# 667
Гледайки фрага за n-ти път си мисля за последователността на действията следното:

1. Еда обявява "годежа" си с Дениз на годежа на Селин и Серкан.

2. Джерен и Мело също на годежа разбират и се споглеждат невярващо.

3. Джерен вдига скандал на Еда след годежите.

4. Еда е по син пуловер, когато разглежда книгата в апартамента на Серкан, когато се кара с Джерен и когато разговаря със Серкан пред камината - дали са в тази сцена в спа центъра или на вилата на Серкан?.

5. Еда е със сиво сако, когато мята дрехите по Серкан и когато говори с момичетата, че се отказва от Серкан.

6. Селин по черна блуза ги наблюдава как говорят пред камината и в бяла дава нареждания по телефона на някой.

Каква е според вас истинската подредба на сцените?

# 668
  • Пришълец
Надявам се това, че Дениз предложил брак на Еда да е просто подхвърлена реплика, колкото да види тя реакциите на Серкан и Селин. Целта може и да оправдава средствата в някои случаи, но пак ли годеж, те тези годежи вярно за нищо ги нямат.... Ок, нека не задълбават в драмата, никой няма нужда от това, но пък не подхождат ли отново доста лековато Както вече направиха веднъж след като Еда разбра, че Алптекин е замесен (макар и косвено) в инцидента, при който губи родителите си - след първоначалната си напълно адекватна реакция спрямо Серкан и баща му, последва втори договор който Серкан подписа без да прочете и съгласно точките трябваше да стои далеч от Еда, дрън-дрън-дрън....

Фрага внася яснота, но не разкрива всичко и ми допада като цяло. Въпреки двата годежа. Те повечето им сцени са ×2, така че, каквото-такова Joy

# 669
  • Кърджали

Не гарантирам 100 % точен превод

Всъщност не е толкова трудно вече
Толкова време мина от тогава, но
Напоследък нещо нямам настроение
Заради теб ли, заради мен ли, нямам идея

Събрах се, изслуша ме
Гледам няма по-различен съвет
Не се лъжи повече, недей
Не мога да ти вярвам

Не ме питай за мен (или не питай как съм)
Изхабени  са думите
Не ме питай за мен
И да ти кажа, какво ше промени
Не ме питай за мен
Ако искаш истината
Не ме питай за мен

# 670
Фрагът ми хареса. И мисля, че така ни заплетоха, че направо после ще ни шашнат. Ще сме познали частично, но цялостната картина на епизода ще ни се изплъзва. Всъщност надявам се да е така! Но, харесва ми!
Мисля си, дали Балджа не е измикярката на Селин...

# 671
Усмивката на лицето на Дениз сякаш казва: "Е, Серкан Болат, сега, може би, вече не се радвате, че не сме ви намерили по-рано."

Очите на Серкан са като тези на Еда, когато той помоли Селин да се омъжи за него.

Трябва да има справедливост!

# 672
  • Пришълец

- Мразя те, Серкан Болат!
- Чувствата ни са взаимни, госпожице!

Мире, твоята подредба на сцените от фрага ми изглежда логична.

# 673
Определено спомените идват като една голяма вълна и заливат Серкан Болат. Мисля, че като види Еда в жълтата рокля с Дениз под ръка ще има проблясъци отново. Лека-полека започва да се откопчва от кокошката. Всичко е игра на Селин, на Дениз и Еда.. само Серкан май не играе игрички.

# 674
  • Кърджали
А представяте ли си следното:
Еда: Дениз ми предложи брак.
Селин: Ураааа, много се радвам за вас
Серкан : Моля?
Еда: Уф, пак говорих без да мисля. Ама ти причерня, нали, Серкан Болат

🙃🙃🙃🙃 Знам че няма да стане баш така.. Ама исках да кажа, че въпрекиьче съм зашитник на Серкан, ще ме порадва малко да се потормози

Общи условия

Активация на акаунт