Отговори
# 675
Защо упреквате Еда...Серкан може да е с амнезия, но не е влюбен в Селин. Това попречи ли му да предложи брак на грешната жена? НЕ
В крайна сметка белезниците и целувката не помогнаха....защо един годеж и съответната рокля да не са правилната сигнална лампичка....Лекарят не даде голяма надежда ....Еда цял живот сламена вдовица ли да стои?

Вдовица вика Joy в този филм само годежи, годежи , сватби йок Joy
Според мен решението на СЦ за втори (пореден) фалшив годеж на Еда не е ок , първо защото това повторение започва да омръзва и второ много е рано , според мен , много  бързо прескачат от събитие в събитие , това можеше да се случи поне в следващия еп. На първо време можеше да видим просто сцени на ухажване от Дениз , чак пък брак ? Просто е странно, нелогично и твърде прибързано. Същото мисля и за предложението на Серкан към Селин , там също прибързаха. За нищо ги нямат тез годежи Joy

# 676
  • София
Не ми допада годеж Еда с Денис,много напук ми идва.Близко неуточнено-нека Серкан се чуди-приятелство е по логично.И не се ядосвам на изблика на Джерен.До тук приятелките са до нея с подкрепа с изслушване  ,а един път не дадоха Еда да им влиза в положението,да бъде тя отдушник на душевните им болки,така че ако има договорка с Дениз която е скрила от Джерен е ясно негодуванието.Колкото за машинациите с паметта на Серкан от Селин винаги съм смятала че е намеса,та ние не чухме да са намерени останки от самолет а само че връзката е прекъснала,но може и едностранно да е ,как изчезна над Италия ,асе озова в Словения,и дори спомняйки си отпреди Еда Серкан не е имал особено силна връзка със Селин ,майка му не излиза от къщи ,тогава би извикал Енгин -приятел на когото вярва и цени,Но каквото са измислили сценаристите това ще е ,за мен е добре че връщат забавните моменти и комични ситуации,и дано по дълго продължи това джафкане между тях,

# 677
Алекс, и аз съм защитничка на Серкан винаги, но сякаш заслужава малко да се гърчи, докато си спомни всичко и Еда му прости 😀 ама то май няма да е малко, де

# 678
Еййй, фрага е супер. Връщаме се към нашия сериал, няма да има преориентиране към тежка драма. Но щеше да е по-добре без него, повече неведение и трепетно очакване.
За жалост няма да мога да гледам и да ви чета в събота, поне първата половина.

# 679
Последователността според мен:
- годежа на Серкан

- на сутринта Еда с приятели се чуди какво да прави

- връща пръстена на Серкан

- Селин и казва, че се е нанесла у Серкан
- Еда отива в дома на Серкан и се разбеснява

- Серкан получава проблясък с "Чувствата ни са взаимни" и после в разговора с Енгин почва да изпитва съмнения и угризения

- Същтият ден избира пръстенът на Селин.
- На следващият дава годежния пръстен на Селин, но в офиса получава нов проблясък - водата с лимон

- Вечерта Еда обявява годежа с Дениз

- Серкан си спомня жълтата рокля, а новината за годежа на Еда го изненадва неприятно и вечерта търси отговори на въпросите, които го тревожат в любимата книга - и хоп, попада на снимката с Еда - изникват още спомени.

- На следващият ден Еда заминава с Дениз и момичетата на СПА.
И докато Еда се занимава със Серкан, Дениз страда за Еда, Джерен за Ферит, за Дениз, за това, че Еда уж с тях, ама не е с тях - и се скарват.

- Селин също ще беснее, защото Еда и Серкан ще се сгряват край камината, Серкан е взел книгата със себе си, Еда и Селин осъзнават, че Серкан е почнал да си спомня

# 680
  • София
Абсолюстно съгласна съм с теб! Точно това имах предвид. И годежът на Серкан със Селин дойде твърде прибързан. За този на Еда с Дениз пък да не говорим. За нищо ги нямат тези годежи, така е. А и колко фалшиви годежи станаха за една година?? На мен лично почна да ми омръзва с тази повтаряемост на всичко. Толкова ли нямат свое въображение новите сценаристи?! Сакаш не могат да измислят нищо ново и само рециклират. Тц. Не ме кефи. Доскучава даже. Знаете колко обичам сериала. Просто ме е яд, че го скапват. 😢
Вдовица вика Joy в този филм само годежи, годежи , сватби йок Joy
Според мен решението на СЦ за втори (пореден) фалшив годеж на Еда не е ок , първо защото това повторение започва да омръзва и второ много е рано , според мен , много  бързо прескачат от събитие в събитие , това можеше да се случи поне в следващия еп. На първо време можеше да видим просто сцени на ухажване от Дениз , чак пък брак ? Просто е странно, нелогично и твърде прибързано. Същото мисля и за предложението на Серкан към Селин , там също прибързаха. За нищо ги нямат тез годежи Joy

# 681
Кукличке, развитието на епизода, който ни представяш, ми харесва и подкрепям мнението ти, че това ще е последователността. 🥰

# 682
На мен друго ми е интересно. Във въздуха ли ще остане репликата на Серкан 100 да се родя 100 ще се влюбя в теб.На мен ми се искаше първо да се влюби и после да се сети.

# 683
Никакво лаене по Серкан забога след такъв удар трябва време да дойде на себе си и да си спомни нещата , а не да му се навира миналото в лицето Еда трябва да му даде време за да си спомни , а не да го притиска
Даже и да прави глупости трябва да ги оправдае защото той не е този Серкан който тя познава тоест той не познава нея....

# 684
kukli4ka456, Sparkling Heart в събота ще остане само да разберем какви диалози са написали сценаристите, защото твоята подредба според мен е правилната!

Мисля, че този път не ни дадоха финала и се питам с какво ли ще ни изненадат накрая?

Мики и Бърборанке, Sparkling Heart защо приемате годежа като нещо толкова сериозно. Това е само публично обявяване на намерение за женитба, но не и самото обвързване.

Намеренията, както виждате не са нещо постоянно, особено в наши дни. Годежите не са това, което бяха.

Защо да не накарат Серкан дори и да не си е върнал напълно паметта, да започне да ревнува Еда. Ревността е първият белег на зараждащата се любов и първият знак, че човекът, който ревнуваш ти е близък до сърцето и не искаш да го делиш с никой.

\'Elena Lestanska 677620, Sparkling Heart Серкан все още не си е спомнил Еда, а започва да изпитва интерес и ревност към нея, мисля.

# 685
Последователността според мен:
- годежа на Серкан

- на сутринта Еда с приятели се чуди какво да прави

- връща пръстена на Серкан

- Селин и казва, че се е нанесла у Серкан
- Еда отива в дома на Серкан и се разбеснява

- Серкан получава проблясък с "Чувствата ни са взаимни" и после в разговора с Енгин почва да изпитва съмнения и угризения

- Същтият ден избира пръстенът на Селин.
- На следващият дава годежния пръстен на Селин, но в офиса получава нов проблясък - водата с лимон

- Вечерта Еда обявява годежа с Дениз

- Серкан си спомня жълтата рокля, а новината за годежа на Еда го изненадва неприятно и вечерта търси отговори на въпросите, които го тревожат в любимата книга - и хоп, попада на снимката с Еда - изникват още спомени.

- На следващият ден Еда заминава с Дениз и момичетата на СПА.
И докато Еда се занимава със Серкан, Дениз страда за Еда, Джерен за Ферит, за Дениз, за това, че Еда уж с тях, ама не е с тях - и се скарват.

- Селин също ще беснее, защото Еда и Серкан ще се сгряват край камината, Серкан е взел книгата със себе си, Еда и Селин осъзнават, че Серкан е почнал да си спомня

Дано така се развие епизода. Да видим малко развитие.
А не само откъси.
Интересно ми е кой помага на Селин

# 686
  • София
Така като гледам... много неща ще увиснат. 😅 Ще се повторя - язък! Съжалявам, но имат идеи, личи си, че се стараят, но някак си не ги развиват. Хващат една линия, спират я, хващат нова и така. Същото беше с епизода, в който Еда скъса със Серкан заради баба си. Супер тегав епизод. Супер гадна раздяла. И в следващия епизод - сякаш нищо не е било. Сега е същото. Тази липса на последователност и промяна в настроенията, скачане от жанр в жанр, от едната в другата крайност не ми допада. 😕
На мен друго ми е интересно. Във въздуха ли ще остане репликата на Серкан 100 да се родя 100 ще се влюбя в теб.На мен ми се искаше първо да се влюби и после да се сети.

# 687
  • Кърджали
А, Диди, аз от събота насам толкова оправдавам и зашитавам Серкан , че чск се чудя на себе си. И пск казвам - оправдавам го, разбирам го, но пак се неосъзнато се страхува точно от женста, коятого обича най-много. Та нека малко се попържи, та да няма трети път. Пък аз пск ще го разбирам, оправдавам и ще искам да го гушна. Все пск си е нашият Серкан Болат, макар и с кофти настройки  в момента.
Според мен Серкан ще получава проблясъци в паметта, но няма да успее да сглоби цялата картинка. Междувременно ще започне да се увлича отново. Ще се влюби отново, както обеща.

# 688
За пореден път съм съгласна с Мира! 💓 Очевидно е, че годежът на Еда и Дениз не е истински просто, абсурд е. Годежите, дори и в реала, не са това, което бяха. Около мен много хора обявиха, че се сгодяват, а после развалиха годежа или никога не пристъпиха към по-сериозна крачка - брак или дете. Така, че.. аз нямам големк очаквания са годежите на Серкан и Еда, всичко е игра.
И с Алекс съм съгласна, той няма да си спомни напълно всичко. Първо ше се влюби и после ще си спомно всичко останало. И така думите му за 100те живота няма да останат във въздуха.

Серко на тая снимка е супер смешен 😂😂

# 689
  • Пришълец
Мики, добре си го казала. При главните герои годежи има, сватби не, остават си единствено с намеренията. Joy

Бърборанке, за недовършените линии си права, за съжаление. Съобразяват се с нагласата на феновете ли, не знам, но определено не ми допада.

Някои се надяват на подобен завършек на епизода...

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 23:10 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт