Отговори
# 705

Добро утро, мили момичета! 🤍
Пожелавам ви приятен и усмихнат петъчен ден! 🤍
Доближаваме се до събота все повече, а моето търпение се изчерпва. Отдавна не съм се вълнувала толкова много за епизод на нашия сериал. Винаги ми е било интересно, но последните няколко епизода разпалиха любопотството ми отново! 🤍
Дано днес изпишем темата, за да можем утре дс сме с нова тема за нов епизод.

# 706
Интересно ми е кой помага на Селин

Може Селин да има някой като Сейфе да й помага.
Едва ли Пъръл й помага, а Селин други приятели няма.

Т.е. е  някой асистент от типа Сейфе/Тахир/Лейля, преди Селин имаше Мелек, ама Мелек вече не работи за нея, тъй че е някой нов.

А може и да е Балджа. Все пак статуята на Серкан е подредена на видно място Stuck Out Tongue Winking Eye

# 707

Добро утро, момичета! 🌺🌼
Ето на този снимка, която Магийка пусна, Еда гледа Серкан с толкова любов, гали лицето му, прегръща го, целува го, казва му, че го обича, че е чудо че е жив! А той? Не само стои като пън, но я гледа сякаш е чумава! Във вените на Серкан Болат тече стомана вместо кръв!
Права е тази блогерка! По невероятен начин съсипаха, всички образи! Единствено, което ги спаси до сега е невероятната химия между Ханде и Керем! Нищо друго!

Изказване на мъжа ми относно сериала!
Не, че го гледа, но изразява мнение 😉
Какъв е този романтичен сериал, аз виждам една единствена романтичка, дебеланката (Мело) 😁😍
Един много романтичен ден ви желая!
❤️💞🌺💖💕💗

# 708
Добро утро! Simple Smile
druon, благодаря ти за превода на текста от блогърката. Hands Plus1 Силен текст! Hands Plus1
Аз се надявах, че няма да влязат в омагьосан кръг и 29 еп. е някаква граница, от която започва развитие в образа на Еда. Но ... във фрагмана - хвърляне и викове, и ... повторение... Не, че в живота ги няма тия работи, но една идея би трябвало да оглежда живота не като плоско отражение, а като образ на преобразяваща се жена.

# 709
  • Кърджали
Добро утро!
И аз няюаю търпение за утре.
Относно действията на главните - не намирам, че са ги развалили. На кой не му се е слупвало поне веднъж да направи нешо, което отстеани изглежда нелогично. А и погледнато реално, и при двамата действията км съвсем не са нелогични, познавайки характерите им.
Еда - чакам да видя дали този "годеж" е отново фалшив или е просто импулсивно изпусната реплика. Но и двете са неша, които влизат в кмпулсивният ѝ характер, от типа "първо правя, после обмислям". То това е и нещото, което най влудяваше Серкан преди, но и което му привлече вниманието, защото я отличаваше от другите около нея. Ясно е, че го прави с цел да поразбута съзнанието мй к да го накара да изпита някаква ревност и ше успее, защото в ума на Серкан ще настъпи мигновенна буря - нали ме е обичала, нали ме обича, ама зашо друг, ама как така... Тазк ревност смятам, че ще е нещото, което ще подпали фитила на интереса му към нея...
Серкан... Все се повтаря "ама той я обича, зашо прави така". Неговите действия напълно пък влизат в роботската му същност. Вижда, че Еда е импускивна, емоционална, изпъкваща, различна. Жена, коятл Серксн предк година не би вкарал в живота си. Той няма спомен, че не само я допусна, ами беше като обсебен от нея, дори още преди официамното му обяснение в любов. Разказват му за това, пе е обипал тази жена, че се е лроменил изцяло заради нея. И му е невъзможно да повярва. Защо вярва на Селин? Защото начина по който тя мй предава случилото се през тази една година по пасва на предатавата му за света.  "Тв се правеше на добра, тя манипулираше всички, та те използваше за да се добере дл акциите ти, а ти просто направк грешката да ѝ повярваш" - тези обянения могат да достигнат до ума му, защото повече пасвст на Серкан Болат преди госина. А зашл не чува другите - тук се намесва обяснението че човек трупа в запас информациятс, която повече отговаря на това, в което вярва в момента, като пропуска тази, която би разклатила убежденията му (затова има и толкова интелигентни хора, които например вярват в разни теории на конспирации) Серкан е в началната си точка - Няма да действам нелогично, няма да вярвам на хората, няма да обичам, защото всеки който съм обичал или ме обича ме предава. И се връща в офиса и се сблъсква с една променена рвалност - жена, която иска от него да ск спомни колко много я е обичал, приятели, които мй обясняват че през това врвме, което не помниь сякаш е живял един съввсем разлипен Серкан Болат, всипко е различно. Сал една Селин е същата (не знае колко многонсе е променила и тя де). И ме стига че всичко е различно, но когсто е около това момиче нещо не е както трябва - чувства странно сърцебиене, погледа му е привлечен от нея, а и тя как смее да мунсе противопоставя... Не не, пак лк ще позволи да ѝ позволи да го оплете в мрежите си, а оше не са минали и няколко дни...Какво какво да направя....И... Робот Болат задейства най - бъгнагият файл в програмата си - единствено Селин около мен е такава каквато я помня, дай да се оженя за нея...Та това да се приключи, да не позволя на тсзк жена отново да обърка мислите ми.
Да, беше гадно да го прсви пред Еда, но това не беше обмислено действие. Отново (добре де ние знаем че е отново, за него е като за първи път) се изплаши от това, че Еда има някакво странно въздействие върху него(но и да сме честни, да дойде на следващият ден с новината "снощи като се прибрах казах на Селин да се оженим" шак нямаше да е по-малък шок)...
Сега може би всички ще оставят за кратко Серкан намира, "прсви каквото искаш, идиот такъв"...Оставен на спокойствие и той спокоень че е сгоден за женста, която винаги е била логичната за него, ще се съсредоточи върху работата си (все пак говорим за работохолик)ь в процеса на работата ще му се налага  да работи с Еда  ше кма възможност да я наблюдава, да я опознава, да говори с мея и сам да започне да се пита "ами ако аз наистина.." И да не усетк кога пак е привлечен от нея до степен да прави и немислими неща само защото тя ги е поискала.
Да, на нас ни се иска да стане веднага, но няма как. Ще гледаме как намират отново път един към друг. Нужно е просто да се оставим на историята...
За Джерен и  Еда... От една страназ ако Джерен наистина изпитва нешо към Дениз, е нормално да реагира така на новината за годеж между него и Еда. Тя е наясно, че Еда е влюбена в Серкан, схответномизползва Дениз за целите си. И реагира. Тя Джерен реагира по съшият начин и когато Еда ѝ каза че трябва да е внкмателнаь защото Ферит до впера е бил сгоден за друга. Джервн и тогава се разкрешя, пе Еда не искала другите да са щастливи, че искала света да се върти само около нея..
Та този ѝ тип реакции не са нещо ново...

# 710
Ханде:

Wink

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:16 от mi_si

# 711
Алекс, много емоционално, много силно написано. Благодаря ти. Ти си едно вдъхновение!
Мисля, че очакваме Еда да се държи адекватно на ситуацията, но тя е най-много пострадалата след Серкан от неговата промяна. На нея също и трябва време да се адаптира. И тя го прави в движение. Само не съм съгласна, че Серкан  се държи необмислено студено спрямо Еда. Той беше решил как ще се държи още там, в Словения. Серкан каза на Селин, че е готов за Истанбул. В Словения той  вярваше на Селин по простата причина, че нейните мисли хармонираха с неговите в момента. Но когато дойде в офиса  и в къщи, както системен човек, логичен човек, и видя отношението на другите, вече анализира факта, че само Селин не приема Еда. Изключението е потвърждение на правилото,  а то е, че Еда не е този човек, за който му е говорила Селин в Словения. Това не проличава засега във външните му действия и прояви. Той разбира и, че тя го смущава само него лично, другите са само приятели и я харесват. Серкан я наблюдава. Той вече вижда, че Селин е като бяла врана сред другите, но тя още му трябва като прикритие за разкриване същността на Еда. /Това "подхвърляне" на пръстена е показателно./ И още нещо. Каквото й да му разказвала Селин, тя не може да му каже какво се е случило в холдинга, когато нея вече я нямаше. /Освен ако не е оръдие на Семиха, което никога не изключвам./И това ще почне да личи в ежедневната работа в холдинга. Аз вярвам в логичния Серкан, който дори да не си спомни Еда /някак лично изключвам такава възможност!/, ще разбере, че това не е манипулаторката, за която беше  готов, а нещо друго...Това "другото" е жената, която го кара да се чувства жив, да се гневи, да го боли сърцето, да я търсят очите му и да не приема ...някакъв неин годеж с жълта роля, в който той не е до нея, както  проблясва единствения му спомен досега...

Ужас, не мога да спя от желание събота да дойде бързо...

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:29 от mari08

# 712
  • Кърджали
Мари, под необмислено имах предвид, че годежа му (това и годеж не мога да го натека) със Селин беше необмислен Иначе отношението му като цяло беше такова, каквото Серкан има към хората, за които счита че му вредят, че са му врагове (а Селин го беше убедила вече че Серкан веднъж е бил използван от Еда, ето акциите са в нея). Еда не заслужава да се сблъска челно с това му държание, ние знаем, но Идиотчо още не го знае... Па и по принцип бавно загрява. После звезди ли ще ѝ купува, планети ли ще кръсти на нейно име не знам, но ще трябва да компенсира с много любов и внимание...
Иначе си права...
Ох... Толкова много мисли имам главата ми, ама са така хаотични, че не мога да ги събера в един пост. И всяка серия ми буди още мисли. Не ме оставя безразлична

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:33 от Aлекcандрa

# 713
Керем:

Феновете оприличават Еда като тасманския дявол - кротко и мило..., докато не подивей Wink

Започнаха снимките на епизод № 31

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:41 от mi_si

# 714
  • Кърджали

Стана ми интересно каква новина толкова е излезнала, че чак Керем да я отрича. А някой пуснал клюката, че Керем и Ханде били скарани, имало скандали. Въх липсата на лайф две седмици до какви клюки води...

# 715
@TvDunyasii
Hande Ercelin burda bile oyunculugu Kötü - с Гугъл - "Актьорската игра на Ханде Ерсел дори тук е лоша"
(Забравих да я кача ... Wink)

Стана ми интересно каква новина толкова е излезнала, че чак Керем да я отрича. А някой пуснал клюката, че Керем и Ханде били скарани, имало скандали. Въх липсата на лайф две седмици до какви клюки води...

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 09:54 от mi_si

# 716
  • Плевен / София

Андрееа най-добре обобщава състоянието ми:
“Наистина мисля, че СЦ на ДЕК и SCK са се уговорили да направят живота ми нещастен”.

Това е и моето усещане...

# 717
И аз това си помислих за ДЕК и нашите... съвсем обърнаха героите ни на 180 градуса... Но аз се опитвам да ги разбера и да намеря логиката във всичко това.

# 718
@TvDunyasii
Hande Ercelin burda bile oyunculugu Kötü - с Гугъл - "Актьорската игра на Ханде Ерсел дори тук е лоша"
(Забравих да я кача ... Wink)

Добро утро Heart Eyes
Ето за този пост казва Керем , че е булшит. Май точно ,че били скарани.

# 719
MF YAPIM
@mfyapimtv
Sette her zamanki gibi keyfimiz yerinde!
😍
🎈
 #SenÇalKapımı
MF MADE
@mfcn
На снимачната площадка сме в добро настроение както винаги!
😍
🎈
 # SenCalKapım

Общи условия

Активация на акаунт