Отговори
# 495
Wink

paterina, официално вчера и днес почиват. Утре започват снимките на епизод № 31.
Коментира се, че ако пуснат фрага ще издадат нещо, което трябва да е изненада.... доколко е вярно не знам Wink

# 496
От Гамзе

# 497
  • Монтана
Надявам се повечето от вас да имат Инстаграм профил, защото мен това клипче много ме усмихва. Толкова са красиви заедно... сияят! 💞

Линк > https://www.instagram.com/p/CK1xvLRoHH2/?igshid=3uwasm8rr21u

Уникално видео! Благодаря, Бро!
Вярно, че са потбрани определени моменти, но толкова любов и щастие струи  и от двамата, че всеки, който ги гледа, се усмихва...и то широко!
Нека е усмихнат денят ви, мили момичета!

# 498
paterina, официално вчера и днес почиват. Утре започват снимките на епизод № 31.
Коментира се, че ако пуснат фрага ще издадат нещо, което трябва да е изненада.... доколко е вярно не знам Wink
И какво, от +2 часа епизод не могат да спретнат 1 мин. фраг без да издават нищо? Да, бе!

# 499
Текстът, който Гамзе е написала е много хубав: "Гледайки нейната красота, реших да не снимам себе си" Heart

# 500
На въпроси от фенове днес ще имаме ли озет, снимки от еп. 30 и 2-ри фраг - продуцентите са отговорили :
"Gelecek... " (С гугъл - "Бъдещето..." )
Ето ги снимките: - 30 еп.

и озета:

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 12:23 от mi_si

# 501
  • Пришълец
Тази ще я повторя, красота Heart

Много се радвам, че ще ни покажат отново Еда в жълтата рокля - аз именно в епизода с фиктивния годеж се прехласнах истински, та така и до днес...

# 502
еп. 3                                     еп. 30

Озетът на английски:

# 503
А аз ще повторя ето тази красота:
Пак са усмихнати, дано да е за добро!

# 504
mi_si, Sparkling Heart много благодаря за озета! Ето го и на български:

Съобщението на Серкан беше голям шок за всички, особено за Еда ... която държи на любовта си от месеци, Еда преосмисля решението си с оглед на това развитие. Тези дни, когато Еда се нуждае от най-голяма подкрепа, Дениз отново ще бъде там.

Серкан ще започне да се чуди за Еда, опитвайки се да разбере какво се е случило през тази година, което не помни.

Айфер и Алекс се колебаят да разкрият връзката си.

Пристигането на Селин направи неспокойна не само Еда, но и Джерен. Мело прави всичко възможно, за да подкрепи приятелите си, но има моменти, когато усилията й ще бъдат недостатъчни.

В резултат на всички тези събития връзката на Еда не само със Серкан, но и с нейните приятели ще претърпи сериозно изпитание.

# 505
Изявлението на Серкан е голям шок за всички, особено за Еда ... Еда, която държи на любовта си от месеци, преразглежда решението си срещу това развитие. В тези дни, когато Еда се нуждае от най-голяма подкрепа, Дениз ще бъде отново с нея.

Докато Серкан се опитва да осмисли случилото се през онази година, която не помни, Еда също ще започне да се чуди.

Айфер и Алекс се двоумят да разкрият връзката си.

Пристигането на Селин смущава не само Еда, но и Джерен. Мело прави всичко възможно, за да подкрепи приятелите си, но ще има ситуации, в които тези усилия са недостатъчни.

В резултат на всички тези събития връзката на Еда не само със Серкан, но и с нейните приятели ще премине сериозно изпитание.

Това е от турски с гугъл преводач.

Мира пуснали сме го едновременно:heart_eyes:

# 506
Феновете са бързи и повечето са на мнение, че епизодът ще свърши в СПА-то ..Wink

# 507

Тази кокошана на какво ли се радва толкова на тази снимка? И има пръстен гадината..

# 508
Габи, Sparkling Heart има една ключова разлика в преводите ни. Ще ни трябват Алекс и Али да погледнат оригинала на турски.

В английският текст е: "Serkan will start to wonder about Eda while trying to make sense of what happened in that year he does not remember."

Потърсих го на руски и там е така: "Серкан начнет задаваться вопросом об Эде, пытаясь понять, что происходило в тот год, который он не помнит."

На български го преведох от английски буквално: "Серкан ще започне да се чуди за Еда, опитвайки се да разбере какво се е случило през тази година, което не помни."

Докато в твоя превод е: "Докато Серкан се опитва да осмисли случилото се през онази година, която не помни, Еда също ще започне да се чуди."

Според мен, Еда ще се отдръпне от него, Серкан ще започне да се чуди за Еда и ще започне да се опитва сам да си спомня.

# 509
Рускините преведоха уличната анкета Ханде Ерчел или ... и защо.
Един младеж каза: "Искама да умра и да ме заровят в трапчинките й" Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ей това му викам любов аз, не като Серкан ... помня ли я, не я ли обичам Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт