Отговори
# 510

Тази кокошана на какво ли се радва толкова на тази снимка? И има пръстен гадината..

Представяте ли си, ако Еда и Дениз обявяват пред Селин и Серкан, че също ще правят годеж и затова тази змия се радва така!

Това би обяснило и стреснатия поглед на Серкан!

Ще бъде доста забавно!

# 511
  • Кърджали
Я, поне озет и снимки  и гледам май Серкан минава на погледа "защо си мк толкова интересна". Значи ще запопне да се опитва сам да си сглобява картинката Роботчо, което означава че е въпрос на време да излезе от влиянието на Селин...
Тъйнде, на Селин ѝ е време да си ходи в Дания

# 512
Я, поне озет и снимки  и гледам май Серкан минава на погледа "защо си мк толкова интересна". Значи ще запопне да се опитва сам да си сглобява картинката Роботчо, което означава че е въпрос на време да излезе от влиянието на Селин...

Алекс, слънчице Sparkling Heart моля те погледни озета на турски, защото сме малко изгубени в превода.

На чичко Гуги турският език не му е силната страна.

# 513
Хрумна ми мисълта от Хамлет: "Има нещо гнило в Дания"!

# 514
Аааа, олмаз! Остана и Еда и Дениз да се сгодят, а Селин да е бременна..

# 515
E от кого да е бременна Селин от интереса на Серкан към Еда ли? Той с такава "любов" я гледа, че единственото възможно е от този негов поглед да е забременяла.

# 516
Аааа, олмаз! Остана и Еда и Дениз да се сгодят, а Селин да е бременна..

Селин няма да е бременна! В нашият сериал това няма да се случи. За Биге не знам и там с Арас какво плануват за дечица си е тяхна работа.

Годеж между Еда и Дениз ще нажежи до червено всички чаркове на робота и като сработят бушоните, ще си спомни набързо всичко преживяно с Еда!

# 517
На мен ми прави впечатление, че на една снимка са с палта:

На другата, на която сякаш се вижда мъжко рамо са без палта:

Надявам се Еда да не каже, че с Дениз и те ще се женят Hands Pray ще ми дойдат в повече тези годежи Tired Face

Иначе правят ми впечатления три неща:

1) Поведението на Еда явно няма да бъде одобрено от Джерен... или нещо подобно - на вас това за приятелите като конфликт с тях ли ви звучи?
Принципно Джерен предполагам е ок Серкан да е със Селин (няма да застрашава връзката с Ферит), Дениз също ще е ок с връзката Селин-Серкан - това му дава надежди да е с Еда - т.е. май се очертава конфликт, Еда ще е сама с мъката си, и усилията на Мелек няма да помогнат. Fearful

2) Еда ще прекарва повече време с Дениз, и вероятно под натиска на приятелите ще почне да се чуди дали да продължава борбата за любовта на Серкан... Sob

3) Серкан "след дъжд качулка" ще почне да се интересува от Еда и какво е ставало през тази една година
(Ама да беше мислил навреме, преди да развалиш годежа с жената за която си щял да се жениш, без дори да се опиташ да я опознаеш... без дори да я изслушаш Rage)

# 518
  • Кърджали
[Ето и моят превод на озета
Изявлението на Серкан шокира всички, особено Еда. Еда, която от месеци изгаря от любов, решава че трябва да премисли решенията си след това развитие. Дениз е отново до Еда, сега когато тя има най-много нужда от подкрепа.
Серкан  се опитва да осмисли какво се е случвало през тази една година която не помни, а и започва да изпитва любопитство към Еда.
Айфер и Алекс се колебаят дали да разкрият връзката си.
Завръщането на Селин се оказва неприятно не само за Еда, но и за Джерен.Мело се опитва да е подкрепа на приятелките си, но усилията ѝ понякога ще се оказват недостатъчни.
Всичко случващо се около Еда ще доведе до изпитание не самомза отношенията ѝ със Серкан, но и с приятел(к)ите ѝ

# 519
  • София
Нямам никаква идея какво ще видим в събота. Предположения обаче има много и най-различни. А това е хубаво. Ще ни изненадат. Мисля, че ще сме доволни. Снимките и озетът поне не пораждат негативно усещане в мен. Може би драмата е приключила и започваме с комедията?! 😉

# 520
Прочетох в една от руските групи, че Ясин /идея си нямам какъв се явява/ бил писал, че:

Скрит текст:
Нашла. Пост был. В Твиттере пишут: Свадьбы с Селин не будет.Она дает Серкану какие-то таблетки,чтоб память не восстановилась.Разоблачит ее Александер. Джерен и Ферит расстаются. Эда с друзьями поедет в лагерь (или СПА-курорт)чтоб расслабиться. Туда-же приедут Серкан и Селин и что-то произойдёт. Дениз поспособствует воссоединению Эды и Серкана. Правда еще не решено, сделать его положительным и соединить с Джерен или отрицательным. В таком случае через несколько серий его уберут. Айфер и Александер уедут. Айдан разработает план,чтоб помирить деток. Будет еще 6 или12 серий.Контракт не подписан.Всё решится в зависимости от рейтинга в субботу. Вот такие новости

"Намерих го. Публикацията беше. В Twitter те пишат: Няма да има сватба със Селин. Тя дава на Серкан някакви хапчета, за да не се възстанови паметта му. Александър ще я разобличи. Джерен и Ферит се разделят. Еда и нейните приятели ще отидат в лагера (или спа курорта), за да релаксират. Серкан и Селин ще дойдат там и нещо ще се случи. Дениз ще улесни събирането на Еда и Серкан. Вярно е, че все още не е решено дали да го направят положителен герой и да го свържат с Джерен или отрицателен. В този случай, след няколко епизода той ще бъде премахнат. Айфер и Александър ще си тръгнат. Айдан ще разработи план за помирение на децата. Ще има още 6 или 12 епизода. Договорът не е подписан. Всичко ще се реши в зависимост от рейтинга в събота. Ето такива са новините."

Като виждам как от екипа се опитват по всякакъв начин да увеличат рейтинга за следващия епизод, за последната част на цитираното мога да имам вяра.

Но, някой да е толкова запознат със ситуацията и да я споделя публично, не ми се вярва.

Имате ли някаква идея кой е въпросният Ясин?

# 521
  • София
Прочетох в една от руските групи, че Ясин /идея си нямам какъв се явява/ бил писал, че:

Скрит текст:
Нашла. Пост был. В Твиттере пишут: Свадьбы с Селин не будет.Она дает Серкану какие-то таблетки,чтоб память не восстановилась.Разоблачит ее Александер. Джерен и Ферит расстаются. Эда с друзьями поедет в лагерь (или СПА-курорт)чтоб расслабиться. Туда-же приедут Серкан и Селин и что-то произойдёт. Дениз поспособствует воссоединению Эды и Серкана. Правда еще не решено, сделать его положительным и соединить с Джерен или отрицательным. В таком случае через несколько серий его уберут. Айфер и Александер уедут. Айдан разработает план,чтоб помирить деток. Будет еще 6 или12 серий.Контракт не подписан.Всё решится в зависимости от рейтинга в субботу. Вот такие новости

"Намерих го. Публикацията беше. В Twitter те пишат: Няма да има сватба със Селин. Тя дава на Серкан някакви хапчета, за да не се възстанови паметта му.Александър ще я разобличи. Джерен и Ферит се разделят. Еда и нейните приятели ще отидат в лагера (или спа курорта), за да релаксират. Серкан и Селин ще дойдат там и нещо ще се случи. Дениз ще улесни събирането на Еда и Серкан. Вярно е, че все още не е решено дали да го направят положителен герой и да го свържат с Джерен или отрицателен. В този случай, след няколко епизода той ще бъде премахнат. Айфер и Александър ще си тръгнат. Айдан ще разработи план за помирение на децата. Ще има още 6 или 12 епизода. Договорът не е подписан. Всичко ще се реши в зависимост от рейтинга в събота. Ето такива са новините."

Като виждам как от екипа се опитват по всякакъв начин да увеличат рейтинга за следващия епизод, за последната част на цитираното мога да имам вяра.

Но, някой да е толкова запознат със ситуацията и да я споделя публично, не ми се вярва.

Имате ли някаква идея кой е въпросният Ясин?
Това с хапчетата аз отдавна го бях написала. И все още си го мисля.
Да не говорим, че и досега не ми се изясни как точно Селин намери Серкан. Чакам превода да изгледам епизода, защото има много бели полета за мен. Самолета е катастрофирал. Всички ли пътници на борда са починали, а само Серкан е жив и то извън обсега на катастрофата. Завлечен някъде в гората от Селин. Ето това искам да се изясни. Това е много важна улика.

# 522
С отчет на Деня на влюбените очаквам кулминация на 13 февруари, за която ще ни подгряват.

# 523
Нямаше детайли за катастрофата, само че Серкан се е обадил първо на Селин, а като е отворил очи се е намирал в морето, в лодка.
Честно казано, не разбирам стратегията им за епизода, но всички фенове са превъзбудени и очакват епизода именно, защото имаме само 1 фраг, който нищо не показва, а е много интересно за всички как ще се развие историята нататък. Така ,че може и да имаме покачване на рейтинга. 🙈

# 524
Аз се надявам Еда наистина да отиде на Спа-то с приятелите си и да зареже Серкан и бизнеса, за да може той да се осъзнае, че му липсва, а и да усети, че е ценен кадър в професионален план. В крайна сметка 2 месеца тя е движила нещата, а не видяхме нито предаване на работата, нито споделяне.
Серкан сам се беше заровил в документите - ама дали влезе в час не е ясно... А и тя е партньор - без нейният подпис накъде?

Общи условия

Активация на акаунт