Отговори
# 735
# 736
  • Кърджали
Има ли някой, който може да пусне. Аз бих направила, но щерката учи на компютъра и  преди 12 - 13 (когато почиват) няма какнда седн на компютъра
Ако до тогава ням това тема, ше пусна аз.
Ики да пусна сега, че гледам сме на 50та страница, а после ще е пооформя...

# 737
Моля ,че Фокс са решили какво ще правят вече ,а ние само се хабим тук с догатки .Може и да забавят някой от новите .Не мисля ,че ще спрат Последното лято или този с Нургюл Й .
С риск да ми се разсърдят дружките от темата на Онур Туна и Севда Ергинджи ,  ще кажа ,че за мен ЗЯ вече се изчерпа от към идеи -  повтарят едни и същи врътки и номера , но пък държи висок рейтинг и не вярвам да го спрат до юни .
Каквито такова , но ако мислят СЦ на Вратата да измислят бози и да забавят и разтягат  темпото , предпочитам още няколко хубави и интересни епизода и да спираме - 5-10 например Simple Smile

# 738
  • София
Фили е права, че сигурно Фокс вече са го измислили, а ние тук само се хабим с догатки. Така че да се наслаждаваме, докато можем. Пък какво ще излезе, рано или късно ще разберем. Simple Smile

# 739
  • Кърджали
https://www.bg-mamma.com/?topic=1301527.new#new
Заповядайте... Новата тема...
Не съм променяла почти нищо, че от телефона е трудно, пък и Диди я е оформяла прекрасно.
Че сме на 50та страница
После от компютъра ще добавя в новата тема линк към старата.

# 740
  • Пришълец
Ох, срам, за малко да пусна и аз Joy

Общи условия

Активация на акаунт