Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 7

• 74 842
  • 800
  •   1
Отговори
# 180
Как точно се водят тези запичащи капаци на български и английски, че нещо не ми излизат резултати? Търся някакъв да пасва на този модел:
https://www.emag.bg/ured-za-gotvene-pod-naljagane-tefal-one-pot- … e30/pd/DFXPDZBBM/
И всеки ли с подходящия диаметър ще ми свърши работа, ако ми трябва само колкото да ми запече леко някакво ядене, за да не го прехвърлям във фурната?

# 181
  • На изток от Ада
Според мен е за Инстант пот или Нинжа за 2 в 1 ейр фрайер и мултикукър ето пример за Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER

# 182
Значи аз получих снощи моята нинджа и много я харесвам . И преди да я поръчам си я бях харесала в медиамаркт.
Сутринта сложих доста орехи със сол , солен разтвор, топла вода и сол, на 120 градуса и на 15 мин. Ами забелязах, че ако не ги разбъркам по средата на времето на дъното остава малко влага. Сега се чудя ако пече само от капака то как става баница и става ли изобщо или е мека долната страна ? Трябва ли да се обръща? Има ли програма със загряване и на дъното?

# 183
Значи аз получих снощи моята нинджа и много я харесвам . И преди да я поръчам си я бях харесала в медиамаркт.
Сутринта сложих доста орехи със сол , солен разтвор, топла вода и сол, на 120 градуса и на 15 мин. Ами забелязах, че ако не ги разбъркам по средата на времето на дъното остава малко влага. Сега се чудя ако пече само от капака то как става баница и става ли изобщо или е мека долната страна ? Трябва ли да се обръща? Има ли програма със загряване и на дъното?
На коя програма сложи да пече? Опитай на airfry, вероятно ще стане. Иначе трябва да разбъркваш. Пече и на bake, но не е много силно. Много от хората когато правят баница, пускат леко на запържване първо, примерно 10-тина минути и след това вече на bake.

# 184
запържване кое е ? моето меню е на немски и има печене като backen/rösten на един бутон. Има суфле , има на пара, грил и има под налягане. още не съм го разучила .

# 185
Бутона е Sear/Saute

# 186
Мерси. Имам го. Не съм прочела още всичко в книжката, а изобщо не ми хрумна че това може да значи.

# 187
Здравейте, може ли мнение за този МК на Daewoo? Щ
е съм благодарна, ако някой, който го ползва сподели впечатления. https://www.emag.bg/ured-za-gotvene-pod-naljagane-daewoo-ultrali … aem/pd/DNW7X0MBM/

# 188
В амазон не го намирам /Не съм го ползвала, но ми изглежда супер. Особено за разлика от моя има функция за размразяване. А аз сега ползвам микровълнова за това.
Аз доста ползвам нинджата вече Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 10:03 от bella-ciao

# 189
Притежавам милтикукър Olla GM model H. Имам следния проблем, копчето по средата на екрана, което като се върти се сменят програмите и минутите отказа. Някой имал ли е такъв проблем и дали го е разрешил по някакъв начин? Благодаря предварително !

# 190
Здравейте, обмислям да си купя мултикукъра на Тефал, cook4me. Някой има ли го, ако може да сподели впечатления, заслужава ли си цената?

# 191
Аз му се чудех, но няколко човека ме посъветваха да си взема по-стария модел с аргумента, че освен много по-ниската цена, е по-удобен за приготвяне на собствени рецепти и че автоматичното изпускане на парата при този е по-скоро недостатък. И че като цяло предлага малко функции за тази цена.

# 192
За уреда нинджа  някой знае ли ако се ползва функцията за пъжене стю май се казва и то с херметически капак защо не може да се зададе време ? Как се работи с тази функция за да се запече баницата отдолу, но без да изгори. Като няма раймер не знам

# 193
По принцип стю е варене, за печене търси bake.

# 194
то пече отгоре и понеже имам спанак в баницата и отдолу остава мокра . пуснах тази функция за пържене и ми искаше капака херметичен, сложих го и се опитах да наглася време . Не може . Само HI

Общи условия

Активация на акаунт