Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 7

• 74 892
  • 800
  •   1
Отговори
# 285
Много ви благодаря!

# 286
  • Paris, France
Някои модели нямат вътрешен капак. Тогава, ако не се свалят изцяло се бършат с кухненска хартия, потопена в разтвор от спирт, оцет и вода.

# 287
Точно на Тефал капакът се разглобява много лесно и се мие без проблем. Само вътрешния винт се отвърта.

# 288
Здравейте!
Изчетох цялата тема и пак имам няколко въпроса.🙂
Ако искам да пека месо например, само с отделен капак ли може да стане това и защо тогава на доста модели пише, че има функция печене.
Когато говорите за Тефал херметик, Тефал sphericook ли имате предвид? Ако не, моля да уточните кой модел на тефал бихте ми препоръчали. (Всяка препоръка би ми била полезна. Искам да има и пържене като опция. За допълнителния капак не ми допада това, че ще ми трябва още място и за него Simple Smile )
Благодаря ви ❤

# 289
  • Terra incognita
От десерина дни имам Нинджа и препоръчвам този уред, защото притежава всички функции. Има два капака и се справя добре с всички функции. Има и функция за сотиране/ пържене.
Тъкмо днес сложих да сваря телешко под налягане с подправки, ухае страхотно, отивам да видя какво съм сътворила.

# 290
  • София
Привет!
Взех си мултикукър Philips hd2237/40. Упътването е под всякаква критика. Ако някой може да ме светне къде е програмата за пържене и под какво име се подвизава, различно от Fry, ще съм му много благодарна!

# 291
Brown? Има ли такава програма?

# 292
  • София
Ако е по моя въпрос - няма. Blush
Сотирането води ли се пържене? Имам такава програма.

# 293
  • Стара Загора
При мен е heating.

# 294
  • София
Heating при мен е подгряването на храната, след като стане готова. Та и това не е.
Звънях в представителството на Филипс и там една леко неадекватна дама каза, че щяла да пита и да ми изпрати мейл. Grinning

# 295
Сотирането се води пържене

# 296
  • София
Goldeva, благодаря ти! Имах подозрения за сотирането, понеже само тази опция оставаше като вариант. Готвенето под налягане и печенето са ясни.

# 297
да . има няколко степени Lo- Lo:Md- md - md:hi - hi
само няма таймер. И мирише на пържено дори с капака под налягане.
А и еърфрайъра мирише. Аз си мислих ,че няма толкова да мирише.

# 298
  • На изток от Ада
Здравейте!
Изчетох цялата тема и пак имам няколко въпроса.🙂
Ако искам да пека месо например, само с отделен капак ли може да стане това и защо тогава на доста модели пише, че има функция печене.
Когато говорите за Тефал херметик, Тефал sphericook ли имате предвид? Ако не, моля да уточните кой модел на тефал бихте ми препоръчали. (Всяка препоръка би ми била полезна. Искам да има и пържене като опция. За допълнителния капак не ми допада това, че ще ми трябва още място и за него Simple Smile )
Благодаря ви ❤
има програма bake за тесто е . Иначе да трябва отделен капак . Аз също не харесвам комбинираните и взехме 2 уреда . Ейр фраер и мултикукър на Инстант пот .

# 299
  • Sofia
Здравейте. Купихме със съпруга ми за дъщерята и зетя Ронсън R-2818 мисля беше. Дали някой си е взел и дали е удобен? Аз имам Робошеф вече 2 години готвя почти само с него свикнах му и много ми е удобен, но този новият има по-малко бутони и не знам, дали е сполучлив подарък. С две малки деца са и едното от които е бебе на 10 месеца, а другото на 3,5г..

Общи условия

Активация на акаунт