Шеф, мултиварка или както ние го наричаме КУКЪР - Тема 7

• 75 046
  • 800
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Грешките бяха описани в книжката по спомен, виж да не е нещо елементарно. А сервиза ако не ти вдига свържи се с центъра за обслужване на клиенти на Тефал по телефона:
https://www.tefal.bg/consumer-services/contact-us-m
Благодаря. Отива на сервиз. В гаранция.

# 421
Здравейте! Харесахме новия мултикукър на тефал cook for me и бих била доволна да чуя мнения за него (доста разбирате). Не сме си купували мултикукър до сега, по принцип съм си харесала Instant pot duo crisp, но сега на визия и заради менюто стъпка по стъпка ми хареса тефала, който обаче като се закупи запичащия капак става по-скъп от инстант пот. Ще се радвам да чуя вашите мнения преди да пристъпим към тази покупка, благодаря предварително 😊

# 422
  • София
Здравейте! Харесахме новия мултикукър на тефал cook for me и бих била доволна да чуя мнения за него (доста разбирате). Не сме си купували мултикукър до сега, по принцип съм си харесала Instant pot duo crisp, но сега на визия и заради менюто стъпка по стъпка ми хареса тефала, който обаче като се закупи запичащия капак става по-скъп от инстант пот. Ще се радвам да чуя вашите мнения преди да пристъпим към тази покупка, благодаря предварително 😊

Таня, аз имам cook4me на Тефал, но не съм имала друг кукър. Доволна съм, има опции за готвене под налягане, може да го използваш и като slow cooker и да запържваш. Има си и приложение с рецепти за телефон и вградени такива в самия кукър. Купата се мие в съдомиялна и автоматично си изпуска налягането, ако готвиш под налягане. Имам и запичащия капак правила съм пържоли и пържени картофи с него. Интерфейсът е удобен и лесен за работа.

Оригинални аксесоари за кукъра (купа за сладкиши, бурканчета и тнт.) си купих от оторизирания им сервиз имат онлайн магазин.

Неудобството е, че не можеш да си настройваш температура за готвене отделно, ако това ти е важно. Също няма отделни програми като например супа, печене и прочее. Ако ще готвиш нещо отделно, което не е от книжката, трябва сама да си зададеш времето на готвене от ръчните настройки и какъв режим на готвене искаш (под налягане, къкрене или запичане).

# 423
  • На брега на реката
Здравейте,
Моя приятелка си е харесала този уред и иска някакво мнение от мен. Аз пък въобще не съм наясно и затова питам тук.
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-air-fryer/

Ако има специална тема за конкретния вид уреди, моля да ме насочите!

# 424
Имам този Вортекс и много го харесвам. Правя картофи,, пържолки, пилешки бутчета. Всичко ми е вкусно.

# 425
  • На изток от Ада
Здравейте,
Моя приятелка си е харесала този уред и иска някакво мнение от мен. Аз пък въобще не съм наясно и затова питам тук.
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-air-fryer/

Ако има специална тема за конкретния вид уреди, моля да ме насочите!
Имам го мн съм доволна

# 426
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета! Ще ѝ предам вашите отзиви!

# 427
И аз имам Instant Vortex Plus Air Fryer 5.7L, много съм доволна, храната става бързо и вкусно. Всеки може да готви с него, мъжа ми го използва постоянно.

# 428
Още нищо не съм взела. Чудя се между Instant Pot DUO CRISP и белия на Тефал. Бялото ми се вижда по-красиво и малко, но не знам дали няма да мирише като се готви. Ще го държа в стаята. Instant Pot DUO CRISP го изпробвах при приятелката ми и не мирише при готвене, но е много обемист.

# 429
https://instantpot.bg/produkt/instant-pot-pro/ аз имам този модел, и наистина каквото и да съм готвила, не мирише в къщи. Доволна съм от марката.

# 430
Тези които имате Instant Vortex Plus Air Fryer 5.7L, събирате ли цяло пиле или само отделните му части ?

# 431
Събира цяло пиле, но по-малко.

# 432
  • София
Момичета, мултикукърите имат ли прецизен температурен контрол? Т.е. да му задам да поддържа определена температура за определено време.
Искам да ферментирам мляко, но не типичното кисело мляко, а специални щамове, които изискват например 38 градуса и над определена Т направо умират. Има уреди за кисело мляко с темп. контрол, но не и на нашия пазар. А и така и така си нямам още мултикукър, мога да използвам и за готвене.

# 433
Днес забелязах, че металната лента около капака е разхлабена доста, направо виси на места.
Дали е само козметичен дефект или влияе на работата на кукъра?
Вижда се как зее.

# 434
  • Paris, France
Момичета, мултикукърите имат ли прецизен температурен контрол? Т.е. да му задам да поддържа определена температура за определено време.
Искам да ферментирам мляко, но не типичното кисело мляко, а специални щамове, които изискват например 38 градуса и над определена Т направо умират. Има уреди за кисело мляко с темп. контрол, но не и на нашия пазар. А и така и така си нямам още мултикукър, мога да използвам и за готвене.

Някои от високите модели на Сuckoo и Redmond имат прецизен контрол на температура до 1°С, но повечето не. На повечето температурата се регулира на 10-20°. Моят няма никаква ниска температура. Ако  е много важно температурата да става точно 38° е по-добре да се купи обособен уред.

pepa57, а вдига ли налягане?

Общи условия

Активация на акаунт