Откраднат живот: Финалът тема 106 🎬📺

• 35 044
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ах, лош Мазов. Grinning

# 106
  • София
Тасев да не си разпредели акциите с другите лекари?
Мазов е голям гадняр.

# 107
Мазов сега ще използва по някакъв начин Романова нали сега видя нея и Методиев.

# 108
На мен ми хареса, макар и мудно на моменти. Нямам нищо против жената да е по-възрастна, стига да не е прекалено по-възрастна 😁.
Наков ще бърше май пак сълзите на Емко😁
Очаквах Наков с брада като на Дядо Коледа, но явно са снимали сцените наново.

# 109
  • София
Много се разсейвам, не може да ми грабне вниманието за сега. 🤣

# 110
Много скучна и сива серия. Едно тягостно беше, както обичат да е в българските филми. Добре, че беше Пецан да се присмее на Мазов, та и на мен да ми стане весело Joy

# 111
Това са сериите, които снимаха като спряха сериала по тв-то през декември, нали?Simple Smile Затова е такава скука. Няма прескачане напред и много промени. Да видим кога ще се появят Кая, Влади, Зора, Марчо и другите. Smile

# 112
  • Разпиляна във въображението
Скучно начало.  Като цяло съм решила, че не ми ли хареса финала, ще си спомням края на пети сезон и ще съм доволна. Там бе логичният хубав край на сериала.

Иначе раненият Фотев се надига и удря Васко, но пулсът му е бетон равномерен Simple Smile Какви глупости ми правят впечатление обаче. Избутах един час време до Мастъра.

# 113
  • София

Иначе раненият Фотев се надига и удря Васко, но пулсът му е бетон равномерен Simple Smile Какви глупости ми правят впечатление обаче. Избутах един час време до Мастъра.
А бе и аз обърнах внимание на това. 😀

# 114
  • Велико Търново
Ами не се вълнува човекът. За к'во да му се променя пулсът? То за него удрянето е като да си почеше носа Satisfied

# 115
Мазов ще е голям диктатор и ще бъде тормоз над другите Grinning Правилата на Банков са направо песен спрямо с това, което почва съдовият. Всеки мрази с бумащина да се занимава и постоянно да кисне при шефа за дребни неща и да чака разрешение от него.

Всичко останало бе голяма скука, таз болница да дадат дял на всеки, който драпа за власт и да се приключва Grinning

Май чак в последния епизод за седмицата ще се появи Алекс.

# 116
Привет ,група !
За да не започвам с лошо , дано следващите епизоди да са по-свестни !

# 117
Joy Лошо, не лошо, иде финалът на сапунката.

# 118
Мазов горкия хич не го приемат на сериозно.

# 119
Cтарт на сезона и от снощи до днес в темата са изписани по-малко от две страници Scream Hямам какво повече за кажа за "интригуващото" начало.

Общи условия

Активация на акаунт